- Konu Sahibi karamel Latte
-
- #9.021
Sonuç ne oldu acaba sizin Kıbrısı düşünüyoruz biz deHangi hastane acaba bende kıbrısta tedavi gördüm
arkadaşlar selam, benim 18 ocakta transferim oldu bugün 8. gündeyim. dayanamayıp kan tahlili verdim 1.20 çıktı. doktorum "değer yükselebilir 12. güne kadar devam et ilaçlara" dedi. böyle olup yükselen var mı lütfen bir umut olun bana. çok üzülüyorum bu ikinci transferimdi ilkinde 12. gün 1.20 çıkmıştı
5. Gün embriyosuKacıncı gun embriyosu sizin
Raporlarda şu şekilde canım verdiğin kağıtta doktor adı yazar .ama rapor kodu var bide muhasebeci onu sistemde görüyor .mesela sen ayağını burktun rapor aldin .doktor sisteme burkulma sebebi ile 5 gün istirahat yazıyor . Doktor açıklamaya sistemde ne girerse muhasebeci onu görüyor . Sistem üzerinden .yoksa tüp herşeyi detaylı görmüyor .ben her ihtimale karşı transfer sonrası rapor almadım yıllık izin kullandımHmm tamam güzelmiş bu. Bazen hastaneye giderken aile hekiminden rağor aldığımız oluyordu bizde bunu düşünüyorduk acaba sgk üzerinden görülürmü diye
Benim patronlar erkek ve hiç onlar kadar rahat değilim .biri hiç biseye karışmaz ama öteki çok meraklı. Aklinca konuyu açıp ağzımdan laf almaya çalışıyor merakını giderecek ya . Ben sadece düzenli bir rahatsızlığın var ilaç kullanıyorum her ay kontrole gidiyorum diyorum . Opu zamanı transfer zamanı asilamalarda flaan o kadar gittim ki artık çok oldu göze battı haliylePatavatsız ya , sanane yani....
Benim müdürüm kadın Allah'tan
Dış gebelik geçirdim evdeydim biliyordu, tüp bebegide biliyor rapor aldım üç gün,iki gün de evden çalışıyorum..
Ama erkek olsaydı bu derece rahat olamazdım galiba ..
Bende yarın keseye gidicem 5+2 olacak .sence kalp atışı duyulur muKızlar keseyi gördüm kalp atışınıda dinledim 6+0 tam haftasıyla uyumlu yolunda herşey çok şükür
Herkes bunu yaşasın isteyen kim varsa inş
Hiç bişey belli olmaz ama 8. Günden sonra 5. Gün embriyosu ise pek değişeceğini sanmıyorum canımBöyle bir şey yaşayan yok mu hiç?
Canım benim tebrik ederimKızlar keseyi gördüm kalp atışınıda dinledim 6+0 tam haftasıyla uyumlu yolunda herşey çok şükür
Transfer nasıl geçti canim hakkında en hayırlısı olsun inşallahUmarım rahat dururum kendimden korkuyorum ama iyi ki size yazmışım canım kızlarmoral oldunuz
Ben de o haftamda keseleri gördüm sadece. Kalp atışı için iki hafta sonraya randevu verdi.Bende yarın keseye gidicem 5+2 olacak .sence kalp atışı duyulur mu
Yada tek embriyo transfer edildi ikiz olup olmadığı belli olur mu
Genelde 1 hafta sonra çağırıyorlar miş ama bakalımBen de o haftamda keseleri gördüm sadece. Kalp atışı için iki hafta sonraya randevu verdi.
Ben gynolife a gidiyorum abla, hit de güzel ama yakın Doğuyu ilk Kübradan duydum o merkez hakkında bilgim yok gerçektenBetülcüm Kıbrıs ta hangi merkeze gittin canım bikaç ay sonra nasipse düşünüyoruz Kıbrısı biz de hit e kafam yattı ama yakın doğuda iyi galiba Kübra orda yaptırdı bakalım Bi gidip görüşeceğiz
Gynolife canımHangi hastane acaba bende kıbrısta tedavi gördüm
Bende yarın keseye gidicem 5+2 olacak .sence kalp atışı duyulur mu
Yada tek embriyo transfer edildi ikiz olup olmadığı belli olur mu
33,5Yaşın kaç bu arada? Bençm 30 ve amh çok düşük ondan korkuyorum giderek düşüyo rezervim
Canım benim tebrik ederim
Oh oh masallah. Yarin bende kalp atislarini duymaya gidecegim. Bende dua beklerim kizlarKızlar keseyi gördüm kalp atışınıda dinledim 6+0 tam haftasıyla uyumlu yolunda herşey çok şükür
Bu test çok iyiKızlar erken gebelik testi istedim bunu verdiler bunun diğerinden yokmuş bunla yapıcam sizce?Eki Görüntüle 3197661
5.gun 10 gun sonra kan testi yapılmıyor mu canım. Sen cuma test demişsin. 24 ünde mi oldun transfer5. Gün embriyosu
Oh oh masallah. Yarin bende kalp atislarini duymaya gidecegim. Bende dua beklerim kizlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?