Ocak 2023 tüp bebek transfer olacaklar

Böyle bir şey yaşayan yok mu hiç?

Hmm tamam güzelmiş bu. Bazen hastaneye giderken aile hekiminden rağor aldığımız oluyordu bizde bunu düşünüyorduk acaba sgk üzerinden görülürmü diye
Raporlarda şu şekilde canım verdiğin kağıtta doktor adı yazar .ama rapor kodu var bide muhasebeci onu sistemde görüyor .mesela sen ayağını burktun rapor aldin .doktor sisteme burkulma sebebi ile 5 gün istirahat yazıyor . Doktor açıklamaya sistemde ne girerse muhasebeci onu görüyor . Sistem üzerinden .yoksa tüp herşeyi detaylı görmüyor .ben her ihtimale karşı transfer sonrası rapor almadım yıllık izin kullandım

Benim patronlar erkek ve hiç onlar kadar rahat değilim .biri hiç biseye karışmaz ama öteki çok meraklı. Aklinca konuyu açıp ağzımdan laf almaya çalışıyor merakını giderecek ya . Ben sadece düzenli bir rahatsızlığın var ilaç kullanıyorum her ay kontrole gidiyorum diyorum . Opu zamanı transfer zamanı asilamalarda flaan o kadar gittim ki artık çok oldu göze battı haliyle

Kızlar keseyi gördüm kalp atışınıda dinledim 6+0 tam haftasıyla uyumlu yolunda herşey çok şükür
Herkes bunu yaşasın isteyen kim varsa inş
Bende yarın keseye gidicem 5+2 olacak .sence kalp atışı duyulur mu
Yada tek embriyo transfer edildi ikiz olup olmadığı belli olur mu

Ben gynolife a gidiyorum abla, hit de güzel ama yakın Doğuyu ilk Kübradan duydum o merkez hakkında bilgim yok gerçekten

Kese görünür canım ama kalp için yarın biraz erken bana bile duyulmayabilir demişlerdi ama şükür duyduk zaten ultrosanda da göürünüyo minicik kalp altışı yani dinletmeden evel görmüştüm ben
İkiz olup olmadığıda anlaşılır kese görünürse canım
Bnimde vajinal baktı zaten baya detaylı baktı kanama alanı vs varmı herhangi bi problem varmı diye şükür yolunda herşey 10 gün sonrada bidaha gel dedi ama doktor gebelik takibi yapmıyo aynı hastanede normal kadın doğuma gitcem burayla irtibatta o takip eder dedi
İlaçlara devam dedi 10 .hafta azaltarak bırakcaz yavaş yavaş dedi
Bende yarın keseye gidicem 5+2 olacak .sence kalp atışı duyulur mu
Yada tek embriyo transfer edildi ikiz olup olmadığı belli olur mu

Kızlar keseyi gördüm kalp atışınıda dinledim 6+0 tam haftasıyla uyumlu yolunda herşey çok şükür
Herkes bunu yaşasın isteyen kim varsa inş
Oh oh masallah. Yarin bende kalp atislarini duymaya gidecegim. Bende dua beklerim kizlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…