- 29 Aralık 2020
- 4.633
- 5.238
- 108
- Konu Sahibi karamel Latte
-
- #9.041
Aaaa vajinal mi baktıKese görünür canım ama kalp için yarın biraz erken bana bile duyulmayabilir demişlerdi ama şükür duyduk zaten ultrosanda da göürünüyo minicik kalp altışı yani dinletmeden evel görmüştüm ben
İkiz olup olmadığıda anlaşılır kese görünürse canım
Bnimde vajinal baktı zaten baya detaylı baktı kanama alanı vs varmı herhangi bi problem varmı diye şükür yolunda herşey 10 gün sonrada bidaha gel dedi ama doktor gebelik takibi yapmıyo aynı hastanede normal kadın doğuma gitcem burayla irtibatta o takip eder dedi
İlaçlara devam dedi 10 .hafta azaltarak bırakcaz yavaş yavaş dedi
3.gun mu canım embriyoarkadaşlar selam, benim 18 ocakta transferim oldu bugün 8. gündeyim. dayanamayıp kan tahlili verdim 1.20 çıktı. doktorum "değer yükselebilir 12. güne kadar devam et ilaçlara" dedi. böyle olup yükselen var mı lütfen bir umut olun bana. çok üzülüyorum bu ikinci transferimdi ilkinde 12. gün 1.20 çıkmıştı(
Aa iyi bari tekrar tekrar aynı şeyleri yaşamamışsınValla canim ben il il gezdim gezgin gibien son istanbulda yaptirdim ordada 2 merkez degistirdim burda beni takip eden doktorum istanbuldaki doktorun sinif arkadasiymis o yolladi beni benden test filan 8stemedi sadece onceden donmuslarim vardi onu kullandirdim
Benim bundan önceki patronum erkekti..Benim patronlar erkek ve hiç onlar kadar rahat değilim .biri hiç biseye karışmaz ama öteki çok meraklı. Aklinca konuyu açıp ağzımdan laf almaya çalışıyor merakını giderecek ya . Ben sadece düzenli bir rahatsızlığın var ilaç kullanıyorum her ay kontrole gidiyorum diyorum . Opu zamanı transfer zamanı asilamalarda flaan o kadar gittim ki artık çok oldu göze battı haliyle
Kadınları geçtiler valla .Benim bundan önceki patronum erkekti..
İki aşılama.denedik,iki femara kullandım git gel oldu baya , bende bir rahatsızlığım var demiştim ona.
Benim arkamdan diyomus Özge hamile galiba..erkekler çok meraklı oluyor kesinlikle..
Şükür o gitti ,büyük patronun kızı bizim bölüm müdürü oldu çok rahatım, benimle de aynı yaşta. Anlıyor sağolsun
Orda ilk denemen mi ablam genelde merkezler iyiymiş orda burda Bi tanıdık doğuşta yaptırdı ilk denemede oldu bebekleriBen gynolife a gidiyorum abla, hit de güzel ama yakın Doğuyu ilk Kübradan duydum o merkez hakkında bilgim yok gerçekten
Yani söylemek istesen söylersin zaten evet,Kadınları geçtiler valla .
Ben demek istemiyorum desem derdim zaten ne soruyorsun ki arkadaş .bazen izin alırken bu durum beni çok gerdi
İlk olucak ablacım ilk tedavi ilk transfer, doğuşta geçen sene bi görüştük ama gğnler kala vazgeçtik kısmet değilmiş demek. Gynolife bize uğur getirsin inşallahOrda ilk denemen mi ablam genelde merkezler iyiymiş orda burda Bi tanıdık doğuşta yaptırdı ilk denemede oldu bebekleri
Şu doktora bı goruneyim deYani söylemek istesen söylersin zaten evet,
Ne sinirler.
Aman neyse boşver hamile iken mecbur izin vercekler kontroller vs olcak
hayır donmuş 5. gün embriyosu canım3.gun mu canım embriyo
Kıyamam ya ben de öyleyim her negatife günlerce ağlıyorum depresyona giriyorum ondan dolayı da eşim şu aşamada izin vermiyor açıkçası ben de istemiyorum karnımda bebek olduğu düşüncesi bile beni mutlu ediyorIyi dayaniyosun canim benim toplam 7 gun oldu esimde istemiyor her olumsuzda deli gibi ağlayip tepinoyorum çünkü
aahahah evet valla haklısınŞu doktora bı goruneyim de
Hamileyim diyim de rahatlasinlar
Bu seferde hadsizce aşılama mi tüp bebek başlar ahahaah.
maşallaahhh, saglıkla kucagına al canım çok guzel haber bu..Kızlar keseyi gördüm kalp atışınıda dinledim 6+0 tam haftasıyla uyumlu yolunda herşey çok şükür
Herkes bunu yaşasın isteyen kim varsa inş
Aynen canım ama erkek bu kişi diğer arkadaşda erkek 3 erkek arasında tek kadın benim, zaten gelen giden de hep erkek çiftçiler kadın çiftçimiz çok az. O sırada çiftçilerde olabilirdi yani odana geç orda sor demi. Ben zaten izne problem çıkarsadı anlayacaktım tüp bebek tedavisindeyim mutlaka gitmem lazım diye. Ama diper arkadaşın yanında sorması canımı sıktı kaldıki böyle patavatsız değil normalde.Yani görse bilse bile bunu herkesin içinde sana sorması yalnış canım. Ama her insan malesef bizim gibi hassas olamıyor. Şimdi gidip söylesen amaann ne var bunda gayet doğal birşey tedavi olmakta diyebilir. Ama biz daha hassas düşünüyoruz
Aaaa ilk defa görüyorum bu testi, prediktorün benzerini yapmışlar resmen. İnşallah doğru sonuç verirKızlar erken gebelik testi istedim bunu verdiler bunun diğerinden yokmuş bunla yapıcam sizce?Eki Görüntüle 3197661
İnşallah canım benim inş Rabbim rast getirsin inş ne gün şimdi transfer belli oldumuİlk olucak ablacım ilk tedavi ilk transfer, doğuşta geçen sene bi görüştük ama gğnler kala vazgeçtik kısmet değilmiş demek. Gynolife bize uğur getirsin inşallah
Trendyolda yanlış çıkanlar varmış bunda az da olsaKızlar erken gebelik testi istedim bunu verdiler bunun diğerinden yokmuş bunla yapıcam sizce?Eki Görüntüle 3197661
Neden herkesin içinde demiş gerçekten çok kabalar, güya iyi bişeyler yapıyorlarKızlar bizim müdür anladı tedavi olduğumu, 2 hafta izin alıcam dedim sebeb ne dedi, özel sebepler dedim sağlık sebebi mi dedi, gibi gibi dedim. Tedavimi oluyorsun dedi diğer arkadaş da yanımdaydı (hödük ortada neden söylüyonki) evet dedim rapor alıcan mı dedi, belli değil dedim doktoruna söyle rapor yazsın yıllık iznini yeme dedi.
Tamm iyi adam hoş adam da beni neden utandırıyon herkesin içindesinirim bozuldu
Kaçıncı gün embriyosu yazmamissin 5.gun ise pozitife dönmesi zor maalesef Rabbim kolaylastirsinBöyle bir şey yaşayan yok mu hiç?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?