Ocak 2023 tüp bebek transfer olacaklar

Aaaa vajinal mi baktı
Ben korkuyorum ya bu dönemde vajinal muayene den .
Bana ne şekilde bakacak bilmiyorum .büyük ihtimal banada haftaya cuma yine gel dicek kalp atışı için . Haftaya cuma da nasipse 6+2 olucak.
Seninde gözün aydın stresin azalmıştır biraz

3.gun mu canım embriyo

Aa iyi bari tekrar tekrar aynı şeyleri yaşamamışsın

Benim bundan önceki patronum erkekti..
İki aşılama.denedik,iki femara kullandım git gel oldu baya , bende bir rahatsızlığım var demiştim ona.
Benim arkamdan diyomus Özge hamile galiba..erkekler çok meraklı oluyor kesinlikle..
Şükür o gitti ,büyük patronun kızı bizim bölüm müdürü oldu çok rahatım, benimle de aynı yaşta. Anlıyor sağolsun

Kadınları geçtiler valla .
Ben demek istemiyorum desem derdim zaten ne soruyorsun ki arkadaş .bazen izin alırken bu durum beni çok gerdi

Kadınları geçtiler valla .
Ben demek istemiyorum desem derdim zaten ne soruyorsun ki arkadaş .bazen izin alırken bu durum beni çok gerdi
Yani söylemek istesen söylersin zaten evet,
Ne sinirler.
Aman neyse boşver hamile iken mecbur izin vercekler kontroller vs olcak

Orda ilk denemen mi ablam genelde merkezler iyiymiş orda burda Bi tanıdık doğuşta yaptırdı ilk denemede oldu bebekleri
İlk olucak ablacım ilk tedavi ilk transfer, doğuşta geçen sene bi görüştük ama gğnler kala vazgeçtik kısmet değilmiş demek. Gynolife bize uğur getirsin inşallah

Iyi dayaniyosun canim benim toplam 7 gun oldu esimde istemiyor her olumsuzda deli gibi ağlayip tepinoyorum çünkü
Kıyamam ya ben de öyleyim her negatife günlerce ağlıyorum depresyona giriyorum ondan dolayı da eşim şu aşamada izin vermiyor açıkçası ben de istemiyorum karnımda bebek olduğu düşüncesi bile beni mutlu ediyor

Kızlar keseyi gördüm kalp atışınıda dinledim 6+0 tam haftasıyla uyumlu yolunda herşey çok şükür
Herkes bunu yaşasın isteyen kim varsa inş
maşallaahhh, saglıkla kucagına al canım çok guzel haber bu..
amın darısı bızlere olsun

Aynen canım ama erkek bu kişi diğer arkadaşda erkek 3 erkek arasında tek kadın benim, zaten gelen giden de hep erkek çiftçiler kadın çiftçimiz çok az. O sırada çiftçilerde olabilirdi yani odana geç orda sor demi. Ben zaten izne problem çıkarsadı anlayacaktım tüp bebek tedavisindeyim mutlaka gitmem lazım diye. Ama diper arkadaşın yanında sorması canımı sıktı kaldıki böyle patavatsız değil normalde.

Neden herkesin içinde demiş gerçekten çok kabalar, güya iyi bişeyler yapıyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…