- 24 Temmuz 2022
- 1.641
- 1.980
- 53
- 35
- Konu Sahibi karamel Latte
-
- #9.061
Ay şimdi baya birikmiş bende okuyamadım hepsiniHemide kasettt testt waowwwben ozmaanlar buralarda yoktum anii bir kararlar düştüm araniza keske vaktim olsada boyle burda uzun uzun takilsam yazilanlari okuyorum hizli hizli sonra cok birikiyor yinede okusam diyorum ozaman gundeme gec kaliyorum diger turlu yazilanlar gidiyor boyle bisi yani
Saçmalamış resmen Allah ıslah etsin bu adamıKızlar bizim müdür anladı tedavi olduğumu, 2 hafta izin alıcam dedim sebeb ne dedi, özel sebepler dedim sağlık sebebi mi dedi, gibi gibi dedim. Tedavimi oluyorsun dedi diğer arkadaş da yanımdaydı (hödük ortada neden söylüyonki) evet dedim rapor alıcan mı dedi, belli değil dedim doktoruna söyle rapor yazsın yıllık iznini yeme dedi.
Tamm iyi adam hoş adam da beni neden utandırıyon herkesin içindesinirim bozuldu
Bende bahçeci de 3 tane 5. Gün emriosunu ngs ye gönderdim. 1 tane transfere uygun geldi onu transfer ettiler diğer ikisi imhaValla canım benim ilk denemem bütün doktorlar kendiliğinden olur dedi ama olmadı öyle tanıştım bahçeciyle. Kim müsaitse işk ona gittim öyle devam ettik. Sanırım berfu hoca biraz daha tecrübeli. Ben genetik atıklama vs her şeyi istedim doktorum gereksiz para dedi. Embriyo kalitesiz geldi transferim çok zor oldu falan. 3 aylık mücadele bitti bakalım sonu hayır olsun
Hiç kaliteye takılma ngsden uygun gelmiş sonuçtaBende bahçeci de 3 tane 5. Gün emriosunu ngs ye gönderdim. 1 tane transfere uygun geldi onu transfer ettiler diğer ikisi imhatransfer ettikleri de 5. Gün 5bc kalitesinde dediler . BC düşük kaliteli mi oluyor arkadaşlar?
Benim idrarda çıktı pozitif şuan kan gününü bekliyorum cumartesi vericemSonuç ne oldu acaba sizin Kıbrısı düşünüyoruz biz de
Kizlar benim biraz kanamam var kasıklarımda çok ağrıyor bir sıkıntı olur mu sizceBizimkilerle hemen hemen aynı canım
Nasil bi kanama, miktari filan, lekelenme seklinde mi yoğun muKizlar benim biraz kanamam var kasıklarımda çok ağrıyor bir sıkıntı olur mu sizce
Doktora git cnm hemen endişelenme ama mutlsks doktora git senin artık kesen filan oluşmuştur bazı hamileliklerde kanama olabiliyorKizlar benim biraz kanamam var kasıklarımda çok ağrıyor bir sıkıntı olur mu sizce
Kizlar neden Kibris, fiyat olarakmi uygun?Betülcüm Kıbrıs ta hangi merkeze gittin canım bikaç ay sonra nasipse düşünüyoruz Kıbrısı biz de hit e kafam yattı ama yakın doğuda iyi galiba Kübra orda yaptırdı bakalım Bi gidip görüşeceğiz
Yakaladı beni yineBu test çok iyisakın bugün falan yapma 6. Günü bekle seni şimdi idrar testi perileri dürter durur boşuna moral bozma
Evet 10. Gün kan testi isteniyor.5.gun 10 gun sonra kan testi yapılmıyor mu canım. Sen cuma test demişsin. 24 ünde mi oldun transfer
Cnm ben senin doktorunun tarzına çok takıldım yani çoktan seni kontrole göndermeliydi bazen kanama olması normalmiş yani hemen panik yapma ama önemsememezlik de yapma sakin doktorunla konuş hemen muayeneye gitKizlar benim biraz kanamam var kasıklarımda çok ağrıyor bir sıkıntı olur mu sizce
İnşallahAaaa ilk defa görüyorum bu testi, prediktorün benzerini yapmışlar resmen. İnşallah doğru sonuç verir
Acilen doktoruna yaz hemen muayene ye cagırır muhtemelenKizlar benim biraz kanamam var kasıklarımda çok ağrıyor bir sıkıntı olur mu sizce
Aaaa vajinal mi baktı
Ben korkuyorum ya bu dönemde vajinal muayene den .
Bana ne şekilde bakacak bilmiyorum .büyük ihtimal banada haftaya cuma yine gel dicek kalp atışı için . Haftaya cuma da nasipse 6+2 olucak.
Seninde gözün aydın stresin azalmıştır biraz
Offf ben 2. Günden içim dürtüklüyo testler bana bakıyo ben testlere biliyorum çok erkenYakaladı beni yine
Cumartesi yapıcam duramam bak cok bile durdum 5. Günüm olucak.
Diğer hamilekliklermde 5. Gün kaset testle silik cıkmıştı
Yapsam ben yapardım dur sen heleOfff ben 2. Günden içim dürtüklüyo testler bana bakıyo ben testlere biliyorum çok erken
Heyecan basıyiiiii heyecaann. Zaten seni bekliyorum sen yapta arkandan ben hemenYapsam ben yapardım dur sen hele
5. Günden evvel yapmıyorz 5 bile erkende
Yoğun değil ama ilk adet olursun ya öyle bir kanamaNasil bi kanama, miktari filan, lekelenme seklinde mi yoğun mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?