Ocak 2023 tüp bebek transfer olacaklar

Yani doktordan ve muayeneden daha iyi bilemeyiz canım ikizdir inşallah

Cnm ben senin doktorunun tarzına çok takıldım yani çoktan seni kontrole göndermeliydi bazen kanama olması normalmiş yani hemen panik yapma ama önemsememezlik de yapma sakin doktorunla konuş hemen muayeneye git
Dedim aksami beklem bir kerelik biseyse söylemim yoksa arayıp konuşurum.Bende anlamadım vala benim doktoru ağrım da var çünkü biraz adet ağrısı gibi kasıklarımda

Doktora git cnm hemen endişelenme ama mutlsks doktora git senin artık kesen filan oluşmuştur bazı hamileliklerde kanama olabiliyor
Çok abartilicak bir kanama değil ama ilk defa o şekilde gördüm daha önce yoktu çünkü korkudan daha fitili atamadım bile ama biraz daha durayım 2 ped gelirse yine soylicem az da olsa inşallah kese oluşmuştur

Kübracım inadın tutmasın yine o 5 günü evde geçiremezsin düşük yapmak istemiyorsan
1 gün bile önemli kalk başka acile git iğne olman lazım belki serum takılman lazm
Tamam kuzum eşim gelsin evde götürecek kimse yok götürsün birde doktoruma yazım inat degil kuzum pedi doldurmadi çok az ama tabi korkuyor insan yinede

Tamam kuzum eşim gelsin evde götürecek kimse yok götürsün birde doktoruma yazım inat degil kuzum pedi doldurmadi çok az ama tabi korkuyor insan yinede
Heh şöyle konuş canımı ye ya ben senin için streese giriyorum burda.
Pedi filan bırak leke olmadıgı sürece kırmızıysa gidilir bu iş böyle

Heh şöyle konuş canımı ye ya ben senin için streese giriyorum burda.
Pedi filan bırak leke olmadıgı sürece kırmızıysa gidilir bu iş böyle
Yok kuzum Allah'a şükür kirmizilik yok hani ilk adet olursun azar azar gelir net kırmızı olmaz hafiftir öyle bişey birde şimdi baktım ilaç koydum hiç bişey yok temiz bende şaşırdım anlamadım neler oluyor oyun oynuyo resmen benle

Aaa gercekten sinirleniyorum he.
Ne normali ya kanamanın neyi normal olabilir bi söylermisin??
Benm kanamam oldugunda doktorum acil muayene ye gidiyosun demişti normal olsa otur derdi dimi
Ne bilim aşkım kırmızı bı kanama değil ya doktora dicem şimdi zaten bakmıyor geç cevap geliyor bide normal diyor iyice sinir oluyorum o yüzden akşam bir eşim gelsin giderim kontrole

Progestan kanamayı durdurmuştur belki kuzum mutlaka bir doktora görün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…