- 12 Mart 2019
- 16.546
- 35.965
- 598
- Konu Sahibi karamel Latte
-
- #9.081
Beni korku basıyo heycan değilHeyecan basıyiiiii heyecaann. Zaten seni bekliyorum sen yapta arkandan ben hemen
Doktorum burda yok kontrole 5 gün kaldıAcilen doktoruna yaz hemen muayene ye cagırır muhtemelen
Yani doktordan ve muayeneden daha iyi bilemeyiz canım ikizdir inşallahHerkese merhaba güzel hanımlar bana da yarıdmcı olurmusunuz çatlatma iğnesi ile bu ay gebe kaldım reglime 5 gün kala kan testi ile öğrendim sat tarihim 9 aralıktı kan değerlerim ile şu şekildeydi
4.ocak 50.7
6.ocak 105.7
9.ocak 380.9
17.ocak 10240.58(5.haftamdı)
Doktorum değeri görünce ikiz olabilir dedi kesem göründü o gün 23.ocakta gittiğimde ise bebeğin kalp atışı göründü fakat doktorum bir beyazlık fçdaha gördü ikiz olabilir ama kalp atılı daha yok emşn değilim bişi diyemem dedi yol keseside olabilir dedi ama embriyoyada benziyor dedi ultrason görüntüsünde bile 2 tane belli bana yardım edermisiniz fikirleriniz neler nası ilerliyor bu durum tek kese ayrıyetten olursa tek kese ikizi olacak hiç bir bilgim yok lütfen fikirlerinizi paylaşın benimle
Dedim aksami beklem bir kerelik biseyse söylemim yoksa arayıp konuşurum.Bende anlamadım vala benim doktoru ağrım da var çünkü biraz adet ağrısı gibi kasıklarımdaCnm ben senin doktorunun tarzına çok takıldım yani çoktan seni kontrole göndermeliydi bazen kanama olması normalmiş yani hemen panik yapma ama önemsememezlik de yapma sakin doktorunla konuş hemen muayeneye git
Kübracım inadın tutmasın yine o 5 günü evde geçiremezsin düşük yapmak istemiyorsanDoktorum burda yok kontrole 5 gün kaldı
Hayırlısı ile inşallah belki yaşaynlar vardır diye bilgi almak istedimYani doktordan ve muayeneden daha iyi bilemeyiz canım ikizdir inşallah
tabiii kiHayırlısı ile inşallah belki yaşaynlar vardır diye bilgi almak istedim
Çok abartilicak bir kanama değil ama ilk defa o şekilde gördüm daha önce yoktu çünkü korkudan daha fitili atamadım bile ama biraz daha durayım 2 ped gelirse yine soylicem az da olsa inşallah kese oluşmuşturDoktora git cnm hemen endişelenme ama mutlsks doktora git senin artık kesen filan oluşmuştur bazı hamileliklerde kanama olabiliyor
Acaba normal olabilir mi bilmiyorum endiselenmek istemiyorum çok korktum birazNasil bi kanama, miktari filan, lekelenme seklinde mi yoğun mu
Tamam kuzum eşim gelsin evde götürecek kimse yok götürsün birde doktoruma yazım inat degil kuzum pedi doldurmadi çok az ama tabi korkuyor insan yinedeKübracım inadın tutmasın yine o 5 günü evde geçiremezsin düşük yapmak istemiyorsan
1 gün bile önemli kalk başka acile git iğne olman lazım belki serum takılman lazm
Kizlar neden Kibris, fiyat olarakmi uygun
Canım sakin kal ve hemen bir Dr a gitKizlar benim biraz kanamam var kasıklarımda çok ağrıyor bir sıkıntı olur mu sizce
Aaa gercekten sinirleniyorum he.Acaba normal olabilir mi bilmiyorum endiselenmek istemiyorum çok korktum biraz
Heh şöyle konuş canımı ye ya ben senin için streese giriyorum burda.Tamam kuzum eşim gelsin evde götürecek kimse yok götürsün birde doktoruma yazım inat degil kuzum pedi doldurmadi çok az ama tabi korkuyor insan yinede
Önce acile git canım tüp bebek olduğunu söyle ve yarın özel bir hastaneden Rand alıp git hem takibini yapar hem onda doğumunu yaparsınDoktorum burda yok kontrole 5 gün kaldı
Sakinim de biraz endişelendim ama şimdi ilaç koydum progestan baktım bişey yok anlamadım bende bı var bı yok çözemedimCanım sakin kal ve hemen bir Dr a git
Eğer tekrar gelirse gidicem acile su an için ilaç koydum ped bişey yoktu temizdi özele giderim hemen ozellere rendevu alınmıyor biliyorumÖnce acile git canım tüp bebek olduğunu söyle ve yarın özel bir hastaneden Rand alıp git hem takibini yapar hem onda doğumunu yaparsın
Yok kuzum Allah'a şükür kirmizilik yok hani ilk adet olursun azar azar gelir net kırmızı olmaz hafiftir öyle bişey birde şimdi baktım ilaç koydum hiç bişey yok temiz bende şaşırdım anlamadım neler oluyor oyun oynuyo resmen benleHeh şöyle konuş canımı ye ya ben senin için streese giriyorum burda.
Pedi filan bırak leke olmadıgı sürece kırmızıysa gidilir bu iş böyle
Ne bilim aşkım kırmızı bı kanama değil ya doktora dicem şimdi zaten bakmıyor geç cevap geliyor bide normal diyor iyice sinir oluyorum o yüzden akşam bir eşim gelsin giderim kontroleAaa gercekten sinirleniyorum he.
Ne normali ya kanamanın neyi normal olabilir bi söylermisin??
Benm kanamam oldugunda doktorum acil muayene ye gidiyosun demişti normal olsa otur derdi dimi
Progestan kanamayı durdurmuştur belki kuzum mutlaka bir doktora görünYok kuzum Allah'a şükür kirmizilik yok hani ilk adet olursun azar azar gelir net kırmızı olmaz hafiftir öyle bişey birde şimdi baktım ilaç koydum hiç bişey yok temiz bende şaşırdım anlamadım neler oluyor oyun oynuyo resmen benle
Tamam kuzum saolun arkadaşlarProgestan kanamayı durdurmuştur belki kuzum mutlaka bir doktora görün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?