Ocak 2023 tüp bebek transfer olacaklar

Daha 2.günüm ama bu kullandığımız ilaçlar beni çok kötü etkiliyor yapmayacağım şeyleri yapıyorum. Normalde ben günde en az 3 kahve içerdim birkaç gündür içmiyorum. Kafeinsiz içebilirsiniz demişlerdi Starbucks’ta kendime kafeinsiz kahve hazırlatayim dedim. Eşimle 2 Starbucks gezdik ikisinde de yer bulamadık. İkinciden çıktıktan sonra ben sokak ortasında ağlamaya başladım bi kahve istedim onu bile içemiyorum diye. Gerçekten sinirimi bozuyor bu hormon yüklemeleri

He iyiymiş canım o halde anladım teşekkür ederim

İçme kuzum ben onuda içmiyorum

kızlar ben suanda 5+4 üm henüz bebe görünmedi ama düşükte olmadı kesem biraz bozulmuş sma olsundu ağzımda iğrenç bir tat bitmiyor mide bulantısı yok ama tiksinti çoook değişik rezil bir tat ağzımds o tattan tiksiniyorm resmen sizlerde var mı bişi

Kesinlikle ben olsam bende acayip sinirlenmiştin. Böyle şeylere bende gelemeyen birisiyim. Çok haklısın ama işte şimdi kızdığını falan belli etsen

Geçen bana da oldu o tat acı bı su gibi geldi kötü bişey baya ama şu an yok Benimki kaç haftalık yada aylık bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…