- Konu Sahibi karamel Latte
-
- #9.101
Beşkü daha yerleşme kanaması dır canım benim yat uzan yapma bişeySakinim de biraz endişelendim ama şimdi ilaç koydum progestan baktım bişey yok anlamadım bende bı var bı yok çözemedim
İçini ferah tut canım benim bişey olmaz Allah'ın izniyleTamam kuzum saolun arkadaşlarİnsllalah kötü sonuclanmaz mübarek günde dualarımızı kabul etsin bişey olmaz inşallah
Git canm sakın ihmal etme bizede haber verNe bilim aşkım kırmızı bı kanama değil ya doktora dicem şimdi zaten bakmıyor geç cevap geliyor bide normal diyor iyice sinir oluyorum o yüzden akşam bir eşim gelsin giderim kontrole
Yerleşmiştir diye düşünüyorum kuzum ama ne zamana kadar yerlesir kiBeşkü daha yerleşme kanaması dır canım benim yat uzan yapma bişey
Tamam kuzum eşim gelsin Allah'ın izniyle gidicem İnslalahGit canm sakın ihmal etme bizede haber ver
İnşallah bitanemİçini ferah tut canım benim bişey olmaz Allah'ın izniyle
Dualarım seninle canım benimİnşallah bitanemMübarek günde Allah yüzüme baksın bişey olmasin
Ne kadar kanaman oldu eğer artış olursa hemen doktoruna görün sakın ihmal etmeKizlar benim biraz kanamam var kasıklarımda çok ağrıyor bir sıkıntı olur mu sizce
He iyiymiş canım o halde anladım teşekkür ederimRaporlarda şu şekilde canım verdiğin kağıtta doktor adı yazar .ama rapor kodu var bide muhasebeci onu sistemde görüyor .mesela sen ayağını burktun rapor aldin .doktor sisteme burkulma sebebi ile 5 gün istirahat yazıyor . Doktor açıklamaya sistemde ne girerse muhasebeci onu görüyor . Sistem üzerinden .yoksa tüp herşeyi detaylı görmüyor .ben her ihtimale karşı transfer sonrası rapor almadım yıllık izin kullandım
Aşırı değil pedi de doldurmadi ilk adet oluyorbya az az leke oluyor tam kırmızı değil öyle bişey artış olursa hemen acile gidicemNe kadar kanaman oldu eğer artış olursa hemen doktoruna görün
Amin kuzum insalalh dualarınızi bekliyorumİnşallah bitanemMübarek günde Allah yüzüme baksın bişey olmasin
İçme kuzum ben onuda içmiyorumDaha 2.günüm ama bu kullandığımız ilaçlar beni çok kötü etkiliyor yapmayacağım şeyleri yapıyorum. Normalde ben günde en az 3 kahve içerdim birkaç gündür içmiyorum. Kafeinsiz içebilirsiniz demişlerdi Starbucks’ta kendime kafeinsiz kahve hazırlatayim dedim. Eşimle 2 Starbucks gezdik ikisinde de yer bulamadık. İkinciden çıktıktan sonra ben sokak ortasında ağlamaya başladımbi kahve istedim onu bile içemiyorum diye. Gerçekten sinirimi bozuyor bu hormon yüklemeleri
Kesinlikle ben olsam bende acayip sinirlenmiştin. Böyle şeylere bende gelemeyen birisiyim. Çok haklısın ama işte şimdi kızdığını falan belli etsenAynen canım ama erkek bu kişi diğer arkadaşda erkek 3 erkek arasında tek kadın benim, zaten gelen giden de hep erkek çiftçiler kadın çiftçimiz çok az. O sırada çiftçilerde olabilirdi yani odana geç orda sor demi. Ben zaten izne problem çıkarsadı anlayacaktım tüp bebek tedavisindeyim mutlaka gitmem lazım diye. Ama diper arkadaşın yanında sorması canımı sıktı kaldıki böyle patavatsız değil normalde.
Geçen bana da oldu o tat acı bı su gibi geldi kötü bişey baya ama şu an yokkızlar ben suanda 5+4 üm henüz bebe görünmedi ama düşükte olmadı kesem biraz bozulmuş sma olsunduağzımda iğrenç bir tat bitmiyor mide bulantısı yok ama tiksinti çoook değişik rezil bir tat ağzımds o tattan tiksiniyorm resmen sizlerde var mı bişi
Yani aynı geçiyor sıkıcıCanımm nasıl geçiyo bekleyiş süreci belirti ya da bi değişiklik hissediyor musun kendindekaramel Latte
Ben kanamadan dolayı doktora gittiğim için öğrendim. 5+4 olmusumGeçen bana da oldu o tat acı bı su gibi geldi kötü bişey baya ama şu an yokBenimki kaç haftalık yada aylık bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?