- 16 Ağustos 2021
- 16.851
- 16.643
- 248
- Konu Sahibi karamel Latte
-
ınslllah cıcegım,Olursun canım bak ben 8 gün gecikmiştim.
Evet canm gecikti diye öyle olucakAynen seninde şimdi olursa eğer Ocak sonu gibi olcak galiba transferin aksilik olmazsa
Ahahah aynı aynıAynen ben eşime demiyorum hiç artık heryerimden test çıkıyor saklayacam diye
Kekik çayı içsen kaynatıp oda iyi geliyor ben bugün uyanıp onu yapıcaktım gerek kalmadı.ınslllah cıcegım,
benımde bugun 9 oldu..
hıc bu kadar regl beklememiştim ya
içiyim onuda kuzum, bır kac gundur rezene ıcıyordumKekik çayı içsen kaynatıp oda iyi geliyor ben bugün uyanıp onu yapıcaktım gerek kalmadı.
Olsun geç olsun güç olmasın böyle diye diye geç oluyor ama neyseEvet canm gecikti diye öyle olucak
Bende öyle yapıyorum bizde supriz yok bizim en büyük sürprizimiz sağlıkla kucağımıza almamız:)Ahahah aynı aynıpozitifi görünce söylüyorum ben ama
Kekik iç bi kaç gün deiçiyim onuda kuzum, bır kac gundur rezene ıcıyordum
Benim bi topiğim vardı 2020 ekim transferi diye herkes ordaydı nasl eğlenceliydiBu arada ne kadar topik var Ocak ayına dair tek başlık altında toplansa aslında ama herkes ayrı takılmak istiyor demekki
Yaa bazen enerjiler güzel oluyor sen mi açmıştın canimBenim bi topiğim vardı 2020 ekim transferi diye herkes ordaydı nasl eğlenceliydi
Ya işte o kendını belli etsin muhabbetı hep oluyo normal hamıleliklerde hiç belli etmiyo tüp bebek olunca beklıyoruz nedensebende yapmak istemıyorum ama meraktanda catlarım yaparsam eşim kızar ne yapsam bılemedım
Napıyoruuuzz haber vermeden yapıyoruz
7.6 mm guzel kuzumYok ya bende olmadım işte ilk 10.gun kontrol oldum 7.6mm idi rahim şimdi Pazartesi bakicak bidaha ona göre transfer kararı vericek kısmet olursa aksilik olmassa eğer bakalım ne zaman olucak.
Aynen ben eşime demiyorum hiç artık heryerimden test çıkıyor saklayacam diye
Yaaa onu ben içimde tutamam bi de 5. Gun cıkmazsa tek başıma yaşayamam o acıyıNapıyoruuuzz haber vermeden yapıyoruz
Bilemiyoruz canm başımıza gelmeyen geliyor rahim işi bu :)) inşallah bakalım canim7.6 mm guzel kuzum5 gun progesteron kullanırsın sonra transfer
Yaaa evet bende beklemeyı hiç sevmıyorum bakalım offff en zor sürec vallaAynen dediğin gibi canım normalde adet geçmeden kimse anlamıyo ama şimdi hergün belirti arıyoruz olmayınca negatifmi diyoruz
Daha çok erken zatende bi 5 günü bitirmek lazım bakalım beklmek aşırı zor ama
Aynen canım aman tutacagı ay olsun zaten bundada vardır bi hayir dicez o zamanBilemiyoruz canm başımıza gelmeyen geliyor rahim işi bu :)) inşallah bakalım canim
Aynen aynen benmde Kaynanalar gelmek istiyormuş tam eğer olursam transfer zamanları bı pazartesu belli olsunda eşim geciktirmeye calisicak gelmelerini.. zaten denk gelmese bsyler sasarim kafa sağlim bı transfer geçireyim diye ne zaman niyet etsem yok.. hep mi denk gelir yaAynen canım aman tutacagı ay olsun zaten bundada vardır bi hayir dicez o zaman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?