Ocak 2023 tüp bebek transfer olacaklar

Test yapcak mısın 5. Gunde? Ayyy yerleşiyo ilk 2 3 gun içinde hadi bakalım ya

Umarım yerleşmiştir bide kendini belli etse 5.gün çıkmazsa diye emin değilim pek bi belirtide olmayınca ama 7 8.gün belki diyorum aslında hiç yapmak istemiyorumda bakalım
Test yapcak mısın 5. Gunde? Ayyy yerleşiyo ilk 2 3 gun içinde hadi bakalım ya

Umarım yerleşmiştir bide kendini belli etse 5.gün çıkmazsa diye emin değilim pek bi belirtide olmayınca ama 7 8.gün belki diyorum aslında hiç yapmak istemiyorumda bakalım
Ya işte o kendını belli etsin muhabbetı hep oluyo normal hamıleliklerde hiç belli etmiyo tüp bebek olunca beklıyoruz nedense bende yapmak istemıyorum ama meraktanda catlarım yaparsam eşim kızar ne yapsam bılemedım

Birde antioksidan olması nedeniyle güzel oluyor :) kaçıncı gunundesin canim olmuştun dimi transfer
Yok canım transferım olmadı benım doktorumun protokolü biraz uzun adetın 24. 25. Gunu transfer yapıyo sadece 1 defa kontrol yapıyo o kontrolde haftya cuma gunu. Bugun estrofemın 9. Gunundeyım adetımın 14. Gunundeyım. Ayın 17 si gbi transfer gorunuyor. Sen transfer oldun mu?

Yok ya bende olmadım işte ilk 10.gun kontrol oldum 7.6mm idi rahim şimdi Pazartesi bakicak bidaha ona göre transfer kararı vericek kısmet olursa aksilik olmassa eğer bakalım ne zaman olucak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…