- 16 Ağustos 2021
- 16.851
- 16.643
- 248
- Konu Sahibi karamel Latte
-
var canım doktorunla konuş..Boyle bi secenek varsa degerlendırırım canım bende
Aaaa cok şükür rahım hanım harekete gectiKızlaaar adet oldum sonunda
Yarın başlıyoruz ilaçlara
Evet valla şükürAaaa cok şükür rahım hanım harekete gecti
Test yapcak mısın 5. Gunde? Ayyy yerleşiyo ilk 2 3 gun içinde hadi bakalım yaTransfer gününü saymazsak bugün 3.gündeyim canım ama hiçbişey yok henüz kasığım arada gerliyo gibi oda ilaçlardan muhtemelen
Sürekli belirti arıyorum ama bişey yok5.günü bekliyorum genelde o zman ortaya çıktığı için
Ben estrofeme devam 1 hafta sonra kontrolum varEvet valla şükür
Sen ne durumdasın
Test yapcak mısın 5. Gunde? Ayyy yerleşiyo ilk 2 3 gun içinde hadi bakalım ya
İnşallah herşey yolundadır canımBen estrofeme devam 1 hafta sonra kontrolum varrahım hanım keyfi nasıl 1 hafta sonra anlıcaz
Birde antioksidan olması nedeniyle güzel oluyor :) kaçıncı gunundesin canim olmuştun dimi transferBen önceki transferımde hiç bişey yememiştim kalınlaşmıştı cok şükür ama yınede nar suyu 1 mm daha koysa o bile kar
aayyyy harıka darısı başımaKızlaaar adet oldum sonunda
Yarın başlıyoruz ilaçlara
Ya işte o kendını belli etsin muhabbetı hep oluyo normal hamıleliklerde hiç belli etmiyo tüp bebek olunca beklıyoruz nedenseUmarım yerleşmiştir bide kendini belli etse5.gün çıkmazsa diye emin değilim pek bi belirtide olmayınca ama 7 8.gün belki diyorum aslında hiç yapmak istemiyorumda bakalım
Yok canım transferım olmadı benım doktorumun protokolü biraz uzun adetın 24. 25. Gunu transfer yapıyo sadece 1 defa kontrol yapıyo o kontrolde haftya cuma gunu. Bugun estrofemın 9. Gunundeyım adetımın 14. Gunundeyım. Ayın 17 si gbi transfer gorunuyor. Sen transfer oldun mu?Birde antioksidan olması nedeniyle güzel oluyor :) kaçıncı gunundesin canim olmuştun dimi transfer
evet aynı şeyler aslında ,Kuzum söyle doktoruna devletin karşıladıklarını versin.
Neden böyle paralı şeyler verirlerki anlamış değilim abi aynı görevi görüyorsa neden ücretli ilaç
Evet cok saçma oluyo anasayfada görününceBencede ya nakil başka birşey oluyor :)
Olursun canım bak ben 8 gün gecikmiştim.aayyyy harıka darısı başıma
Yok ya bende olmadım işte ilk 10.gun kontrol oldum 7.6mm idi rahim şimdi Pazartesi bakicak bidaha ona göre transfer kararı vericek kısmet olursa aksilik olmassa eğer bakalım ne zaman olucak.Yok canım transferım olmadı benım doktorumun protokolü biraz uzun adetın 24. 25. Gunu transfer yapıyo sadece 1 defa kontrol yapıyo o kontrolde haftya cuma gunu. Bugun estrofemın 9. Gunundeyım adetımın 14. Gunundeyım. Ayın 17 si gbi transfer gorunuyor. Sen transfer oldun mu?
Napıyoruuuzz haber vermeden yapıyoruzYa işte o kendını belli etsin muhabbetı hep oluyo normal hamıleliklerde hiç belli etmiyo tüp bebek olunca beklıyoruz nedensebende yapmak istemıyorum ama meraktanda catlarım yaparsam eşim kızar ne yapsam bılemedım
Aynen seninde şimdi olursa eğer Ocak sonu gibi olcak galiba transferin aksilik olmazsaEvet cok saçma oluyo anasayfada görününce
Aynen ben eşime demiyorum hiç artık heryerimden test çıkıyor saklayacam diyeNapıyoruuuzz haber vermeden yapıyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?