Ocak 2023 tüp bebek transfer olacaklar

Büyük ihtimal hareketsiz kalıyoruz bişey olmasın diye de dikkat ediyoruz o yüzden oluyor

Yaa kızlar sizler ne güzel ilaçlar kullanıyorsunuz bana doktorum sadece duphaston verdi çok üzülüyorum böyle olunca bebeğin tutunması için çok ilaç kullanmam gerekmez mi
İlaçsız senin süreç sanırım çok ilaç kullanmak güzel birşey dehil ki cnm doğal süreçte ilerliyorsun sonuçta tutanda çok var bu şekilde.

Ben de şuan takvime göre 6+1 ama sistem 7 hafta gösteriyor anlayamıyorum

Uzman dr olduğu içindir belki canım aile hekimi gübde 2 adet yazmıştı bi ayda 2 kutu yapar normalde ama eczane öyle dedi devlet günde birden fazla yazmaz dedi
Aile hekimi bana hiç yazmadı yazamam dedi. Bizim aile hekimi çoğu ilaca yetkim yok diyo eczaxıyada sordum yazamıyomu diye baktı sistemden yok sadece kadın doğum doktorları yazabiliyor dedi. Sizin orda nasıl yazılıyor ya yer yer değişiyormu bu kurallar ne

Bundan sora 3 ay karşılamaz canim ilk öyle oluyor ayda bir olarak veriyor 3 aylık elinde bitmeden alamiyorsun
Ay işte bu benimde aklıma gelmişti. Ama sanki günde 3 kullanıyorum gibimi yazdı ne oldu. Ben sorarım yine eczaneye bakalım

Yok benm hekimim yazı yaziyor hepsini sen bakma bazı aile hekimleri cins yazmıyor.

Maşşallah canım inşallah bizim de uyumulu gidiyordur 5+1 im daha. Pazartesi göreceğim nasipse

İyi yapmışsın bende öyle yaptım 4 tane önceden almıştım tedavi görmediğim sürede aldim
Bana geçen gittiğim doktor tüp bebek hastalarına bu tarz ilaçlar için rapor çıkarmaları gerek dedi. Çıkarılıyormu böyle birşey kimse çıkarmadı ama bana. Oksapara çıkarırken estrofemi sormuştum yok ona olmaz dedi başka doktorda ay doktorlarda kafamızı allah bullak ediyo ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…