- 20 Eylül 2018
- 4.433
- 3.147
- 133
- 33
- Konu Sahibi karamel Latte
-
- #9.461
Sanırım benimkide 5+2 transfer gününe göre hesapladigimdaHeee 5 dolduğu için anladım
Biri sorarsa 6 haftalık dicez yani
Büyük ihtimal hareketsiz kalıyoruz bişey olmasın diye de dikkat ediyoruz o yüzden oluyorBilmiyorum ki önceden çok hareketliydim şimdi hareketsiz kalınca kaslar mı ağrı yapıyor anlamadım. Ama resmen bi gerginlik var tüm vücudumda bi pilates ya da yoga acayip iyi gelecek gibi.ama inşallah onlara 9 ay ara vermişizdir
Maşallah cnm gozunaydinUltrasonda boyutunu ölçüyo bebeğin haftasını direk öyle hesaplıyo zaten benim adete göre 6+1 di boyuta görede 6+0 çıktı uyumlu haftasıyla dedi
Transfer tarihine göre kaç haftalık hesabına uygun gidiyo benim ona görede 6+0 çünkü
İlaçsız senin süreç sanırım çok ilaç kullanmak güzel birşey dehil ki cnm doğal süreçte ilerliyorsun sonuçta tutanda çok var bu şekilde.Yaa kızlar sizler ne güzel ilaçlar kullanıyorsunuz bana doktorum sadece duphaston verdi çok üzülüyorum böyle olunca bebeğin tutunması için çok ilaç kullanmam gerekmez mi
Canım senin artık kan takibi bittimiİlaçsız senin süreç sanırım çok ilaç kullanmak güzel birşey dehil ki cnm doğal süreçte ilerliyorsun sonuçta tutanda çok var bu şekilde.
Ben de şuan takvime göre 6+1 ama sistem 7 hafta gösteriyor anlayamıyorumUltrasonda boyutunu ölçüyo bebeğin haftasını direk öyle hesaplıyo zaten benim adete göre 6+1 di boyuta görede 6+0 çıktı uyumlu haftasıyla dedi
Transfer tarihine göre kaç haftalık hesabına uygun gidiyo benim ona görede 6+0 çünkü
Aile hekimi bana hiç yazmadı yazamam dedi. Bizim aile hekimi çoğu ilaca yetkim yok diyo eczaxıyada sordum yazamıyomu diye baktı sistemden yok sadece kadın doğum doktorları yazabiliyor dedi. Sizin orda nasıl yazılıyor ya yer yer değişiyormu bu kurallar neUzman dr olduğu içindir belki canım aile hekimi gübde 2 adet yazmıştı bi ayda 2 kutu yapar normalde ama eczane öyle dedi devlet günde birden fazla yazmaz dedi
Ay işte bu benimde aklıma gelmişti. Ama sanki günde 3 kullanıyorum gibimi yazdı ne oldu. Ben sorarım yine eczaneye bakalımBundan sora 3 ay karşılamaz canim ilk öyle oluyor ayda bir olarak veriyor 3 aylık elinde bitmeden alamiyorsun
Bitti cnm benm 13.gunum sürekli kan mi veriyim kızCanım senin artık kan takibi bittimi
Yok yok günde kaç tane kullanırsan kullan cnm 3 ay bitmeden vermez dahaAy işte bu benimde aklıma gelmişti. Ama sanki günde 3 kullanıyorum gibimi yazdı ne oldu. Ben sorarım yine eczaneye bakalım
Sonucu alana kadar stokladım vakalıö sonrasında ücretli alcaz mecbur o zamanYok yok günde kaç tane kullanırsan kullan cnm 3 ay bitmeden vermez daha
6+1 hafta olarak 7 hafta zaten canmBen de şuan takvime göre 6+1 ama sistem 7 hafta gösteriyor anlayamıyorum
İyi yapmışsın bende öyle yaptım 4 tane önceden almıştım tedavi görmediğim sürede aldimSonucu alana kadar stokladım vakalıö sonrasında ücretli alcaz mecbur o zaman
Yok yaahuYa transferimin 2.gunu hapşırdım şiddetlibişey olurmu ki
Lekelenmen durdu değil mi canımKesinlikle aynenBende çok merak ediyorum
Yok benm hekimim yazı yaziyor hepsini sen bakma bazı aile hekimleri cins yazmıyor.Aile hekimi bana hiç yazmadı yazamam dedi. Bizim aile hekimi çoğu ilaca yetkim yok diyo eczaxıyada sordum yazamıyomu diye baktı sistemden yok sadece kadın doğum doktorları yazabiliyor dedi. Sizin orda nasıl yazılıyor ya yer yer değişiyormu bu kurallar ne
Maşşallah canım inşallah bizim de uyumulu gidiyordur 5+1 im daha. Pazartesi göreceğim nasipseUltrasonda boyutunu ölçüyo bebeğin haftasını direk öyle hesaplıyo zaten benim adete göre 6+1 di boyuta görede 6+0 çıktı uyumlu haftasıyla dedi
Bana geçen gittiğim doktor tüp bebek hastalarına bu tarz ilaçlar için rapor çıkarmaları gerek dedi. Çıkarılıyormu böyle birşey kimse çıkarmadı ama bana. Oksapara çıkarırken estrofemi sormuştum yok ona olmaz dedi başka doktorda ay doktorlarda kafamızı allah bullak ediyo yaİyi yapmışsın bende öyle yaptım 4 tane önceden almıştım tedavi görmediğim sürede aldim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?