Ocak 2023 tüp bebek transfer olacaklar

Yok benm hekimim yazı yaziyor hepsini sen bakma bazı aile hekimleri cins yazmıyor.
Hele bizimki hepten. Hiçbirşeyi yazmıyor. Kan sulandırıcıda yazmıyordu. Ama cinslik gibi değil yok canım valla benim yetkim yok bunu yazmaya kendi annem covid olduğunda ona bile yazamadım falan dedi

Yok ya estrofeme rapor yok cnm maalesef. Reçeteli sınır belli vermiyorlar işte daha fazla

Hele bizimki hepten. Hiçbirşeyi yazmıyor. Kan sulandırıcıda yazmıyordu. Ama cinslik gibi değil yok canım valla benim yetkim yok bunu yazmaya kendi annem covid olduğunda ona bile yazamadım falan dedi
Allah Allah ya garipler bak ben geçen prulotonu siz yaziyormusunuz hocam yazarmisiniz dedim deneyeyim dedi yazdı mesela oldu. Yani deniyor benim hekim her sorduğumu hiçbir zaman yazamam demedi.ama ben biliyorum hekimleri bazıları yazmak istemiyor özellikle.

Yok ya estrofeme rapor yok cnm maalesef. Reçeteli sınır belli vermiyorlar işte daha fazla
Neyse napalım ücretli alırız artuk yapcak birşey yok zaten 10 haftaya kadar kullancaktım galiba. Hakkımı doldurmuşum

Hiçbirşey olmaz merak etmeyin
Ben sürekli bunları doktoruma sordum
Birde soruya şöyle başlıyorumdum,

Çok saçma yada çok cahilce olabilir ama …
Bana cevap
Hayır hayır embriyo öyle bir yerde değil
Peki az miktar gerinme neden yasak. Gerinme rahimi etkiliyor mu acaba

Sanki ne kazanıyorlarsa yazmayınca anlamıyorum. Bende artık gitmiyorum bizim aile hekimine. Devlet hastanesinde aile hekimi polikliğine gidip yazdırıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…