- 8 Kasım 2019
- 20.745
- 36.653
- 598
- Konu Sahibi karamel Latte
-
- #9.481
Hele bizimki hepten. Hiçbirşeyi yazmıyor. Kan sulandırıcıda yazmıyordu. Ama cinslik gibi değil yok canım valla benim yetkim yok bunu yazmaya kendi annem covid olduğunda ona bile yazamadım falan dediYok benm hekimim yazı yaziyor hepsini sen bakma bazı aile hekimleri cins yazmıyor.
Yok ya estrofeme rapor yok cnm maalesef. Reçeteli sınır belli vermiyorlar işte daha fazlaBana geçen gittiğim doktor tüp bebek hastalarına bu tarz ilaçlar için rapor çıkarmaları gerek dedi. Çıkarılıyormu böyle birşey kimse çıkarmadı ama bana. Oksapara çıkarırken estrofemi sormuştum yok ona olmaz dedi başka doktorda ay doktorlarda kafamızı allah bullak ediyo ya
Acıdı karnım o kadar şiddetli hapşurfum offYok yaahu
Hiçbirşey olmaz merak etmeyinYa transferimin 2.gunu hapşırdım şiddetlibişey olurmu ki
Allah Allah ya garipler bak ben geçen prulotonu siz yaziyormusunuz hocam yazarmisiniz dedim deneyeyim dedi yazdı mesela oldu. Yani deniyor benim hekim her sorduğumu hiçbir zaman yazamam demedi.ama ben biliyorum hekimleri bazıları yazmak istemiyor özellikle.Hele bizimki hepten. Hiçbirşeyi yazmıyor. Kan sulandırıcıda yazmıyordu. Ama cinslik gibi değil yok canım valla benim yetkim yok bunu yazmaya kendi annem covid olduğunda ona bile yazamadım falan dedi
Ay inşallah canım sevindimHiçbirşey olmaz merak etmeyin
Ben sürekli bunları doktoruma sordum
Birde soruya şöyle başlıyorumdum,
Çok saçma yada çok cahilce olabilir ama …
Bana cevap
Hayır hayır embriyo öyle bir yerde değil
Neyse napalım ücretli alırız artuk yapcak birşey yok zaten 10 haftaya kadar kullancaktım galiba. Hakkımı doldurmuşumYok ya estrofeme rapor yok cnm maalesef. Reçeteli sınır belli vermiyorlar işte daha fazla
Peki az miktar gerinme neden yasak. Gerinme rahimi etkiliyor mu acabaHiçbirşey olmaz merak etmeyin
Ben sürekli bunları doktoruma sordum
Birde soruya şöyle başlıyorumdum,
Çok saçma yada çok cahilce olabilir ama …
Bana cevap
Hayır hayır embriyo öyle bir yerde değil
Bizde.oyle.yetmezse alicaz cnm günde 4 kullanıyorum benmde elimdekiler bitecek elbetNeyse napalım ücretli alırız artuk yapcak birşey yok zaten 10 haftaya kadar kullancaktım galiba. Hakkımı doldurmuşum
Sanki ne kazanıyorlarsa yazmayınca anlamıyorum. Bende artık gitmiyorum bizim aile hekimine. Devlet hastanesinde aile hekimi polikliğine gidip yazdırıyorumAllah Allah ya garipler bak ben geçen prulotonu siz yaziyormusunuz hocam yazarmisiniz dedim deneyeyim dedi yazdı mesela oldu. Yani deniyor benim hekim her sorduğumu hiçbir zaman yazamam demedi.ama ben biliyorum hekimleri bazıları yazmak istemiyor özellikle.
Nabicaksin işin nasıl görülüyorsa öyle yap cnm bizde gemiyi nasıl yurutuyorsak öyle yapacağızSanki ne kazanıyorlarsa yazmayınca anlamıyorum. Bende artık gitmiyorum bizim aile hekimine. Devlet hastanesinde aile hekimi polikliğine gidip yazdırıyorum
Ayy ikizmi cnmm masallahhhKalp atışlarini duydum çok şükürdarisi en kisa zamanda sizlere olsun güzel kadınlar
Hapsurmakla birşey olmaz cnm merak etme embriyo rahime yapistiriyor kendiniAcıdı karnım o kadar şiddetli hapşurfum off
Evet çok şükür arkadaşimAyy ikizmi cnmm masallahhh
Gozunaydin bebeklerin sağlıkla buyusünEvet çok şükür arkadaşim
2.gun ama daha bugun. 2.gunde hapşurdum. SabahHapsurmakla birşey olmaz cnm merak etme embriyo rahime yapistiriyor kendini
Ben deliyim işte bugün benim artışa bakilcak insalh sorunsuz geçerBitti cnm benm 13.gunum sürekli kan mi veriyim kız
Ben de şuan takvime göre 6+1 ama sistem 7 hafta gösteriyor anlayamıyorum
Sen kaç kere vericen ki cnm ben 2 kere verdimBen deliyim işte bugün benim artışa bakilcak insalh sorunsuz geçer
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?