- 22 Ağustos 2022
- 1.506
- 1.987
- 63
- 33
- Konu Sahibi karamel Latte
-
- #9.501
Maşşallah canım inşallah bizim de uyumulu gidiyordur 5+1 im daha. Pazartesi göreceğim nasipse
Bu benim 2. Bugün vereceğim yaniSen kaç kere vericen ki cnm ben 2 kere verdim
Normal cnm artişa bakarlar inş güzel çıksınBu benim 2. Bugün vereceğim yani
Olmuştu benim o sanırım hareket kısıtlılığından bende çok gerin ek istiyordum resmen tutulmuştum bacaklarım çok ağrımış tı canımKızlar aksine benim ayaklarımda ellerimde yanıyor resmen. Ama her zaman böyledir.
Benim ayaklarım ağrıyor yani şöyle yatakta delicesine bi gerinsem tüm kaslarım açılacakmış gibi ama gerinemiyorumda bişey olur diye. Sizde var mı bacak ağrısı?
Yaa gözün aydın canımmKalp atışlarini duydum çok şükürdarisi en kisa zamanda sizlere olsun güzel kadınlar
İnşallah tutar kuzum bugün 7.günüm aşırı bacak ağrılarım kasık ağrım var , insan da tedirgin olunca keşke bende iğne falan kullansam diyorİlaçsız senin süreç sanırım çok ilaç kullanmak güzel birşey dehil ki cnm doğal süreçte ilerliyorsun sonuçta tutanda çok var bu şekilde.
Maşallah canım at da biz de bakalımKızlar transfer sonrası 4.günüm erken gebelik testinde çok silik pozitif gördüm çok şükür
Çok çok silik net göremeyebilirsiniz canım ama var gerisi Rabbime emanet artıkMaşallah canım at da biz de bakalım
Pzt. Mi transfer olmştun canımÇok çok silik net göremeyebilirsiniz canım ama var gerisi Rabbime emanet artık
Oy masallahhhKızlar transfer sonrası 4.günüm erken gebelik testinde çok silik pozitif gördüm çok şükür
Gölge gibi gördüm canım, hadi inşallah sağlıkla ilerlesinÇok çok silik net göremeyebilirsiniz canım ama var gerisi Rabbime emanet artık
Bende gördüm canımÇok çok silik net göremeyebilirsiniz canım ama var gerisi Rabbime emanet artık
Lutinus ve estrofem progesteron takviyesi. Lutinus devlet karşılamıyor bir de 3 gün önce bulduğum bir makale vardı linkini bulup atayım sizlere, ona göre lutinus crinone jel veya progestan a göre daha olumlu sonuç veriyormuş tüp bebek tedavisi yapılanlarda gebeliğin oluşum ve devamlılığı için.Kızlar estrofem ne işe yarıyor bana tedaviye basladığım zmaan hemsire aldirmisti ama transferden sonra kullanacagim.ilaclar arasinda yoktu 2 defa sordum doktor yazmamislutinus - progestan dex - oksapar kullaniyorum sadece
Bende gördüm canım
Çatlatma iğnesi kullanmadıysan tebrik ederim pozitif
karamel Latte Papatyamveben-Mavi
Test yapma günü 4 e düşmüş haberiniz yok
Amin canım inşallah çok teşekkür ederimGölge gibi gördüm canım, hadi inşallah sağlıkla ilerlesin
Yok canım dondurulmuş transfer sadece estrofem ve progestan kullanıyorum yarın yapıcaktım ama dayanamadımBende gördüm canım
Çatlatma iğnesi kullanmadıysan tebrik ederim pozitif
karamel Latte Papatyamveben-Mavi
Test yapma günü 4 e düşmüş haberiniz yok
Bak aslında şöyle negatif gördüğünde diyosun ki aman zaten çok erken çıkmaz
Ayy ben yarın bile test yapmaya korkuyorm valla.
4 çok erken benim cesaretim için
Evet canım pazartesi oldumPzt. Mi transfer olmştun canım
Yarın kesin yap bak
Ayy ben yarın bile test yapmaya korkuyorm valla.
4 çok erken benim cesaretim için
Garanti yapıyo sanırım canım. Kacıncı gun bugunClinoleıc adında bir serumu olan var mı içinizde? Bana her hafta takılacak dedi dr. Geçen hafta cuma ( transfer öncrsi ) taktırmıştım. Şu an hastanedeyım yıne taktırdım gebelik trstine kadar devam ded dr. Bu serum neyın nesi anlamadım kullanan var mı bnden başka? Multivitamin miş.750 tl ye alıyorum yarısı kullanılsın ğer yarısı atılsın diyo dr..zaten kalçadan göbektenğne fitil onca hap bide bu serum
Belli hayırlı olsunÇok çok silik net göremeyebilirsiniz canım ama var gerisi Rabbime emanet artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?