Ocak 2023 tüp bebek transfer olacaklar

Olmuştu benim o sanırım hareket kısıtlılığından bende çok gerin ek istiyordum resmen tutulmuştum bacaklarım çok ağrımış tı canım

Clinoleıc adında bir serumu olan var mı içinizde? Bana her hafta takılacak dedi dr. Geçen hafta cuma ( transfer öncrsi ) taktırmıştım. Şu an hastanedeyım yıne taktırdım gebelik trstine kadar devam ded dr. Bu serum neyın nesi anlamadım kullanan var mı bnden başka? Multivitamin miş.750 tl ye alıyorum yarısı kullanılsın ğer yarısı atılsın diyo dr..zaten kalçadan göbektenğne fitil onca hap bide bu serum

İlaçsız senin süreç sanırım çok ilaç kullanmak güzel birşey dehil ki cnm doğal süreçte ilerliyorsun sonuçta tutanda çok var bu şekilde.
İnşallah tutar kuzum bugün 7.günüm aşırı bacak ağrılarım kasık ağrım var , insan da tedirgin olunca keşke bende iğne falan kullansam diyor

Kızlar estrofem ne işe yarıyor bana tedaviye basladığım zmaan hemsire aldirmisti ama transferden sonra kullanacagim.ilaclar arasinda yoktu 2 defa sordum doktor yazmamis lutinus - progestan dex - oksapar kullaniyorum sadece
Lutinus ve estrofem progesteron takviyesi. Lutinus devlet karşılamıyor bir de 3 gün önce bulduğum bir makale vardı linkini bulup atayım sizlere, ona göre lutinus crinone jel veya progestan a göre daha olumlu sonuç veriyormuş tüp bebek tedavisi yapılanlarda gebeliğin oluşum ve devamlılığı için.

Gölge gibi gördüm canım, hadi inşallah sağlıkla ilerlesin
Amin canım inşallah çok teşekkür ederim
Bende gördüm canım
Çatlatma iğnesi kullanmadıysan tebrik ederim pozitif
karamel Latte Papatyamveben-Mavi
Test yapma günü 4 e düşmüş haberiniz yok
Yok canım dondurulmuş transfer sadece estrofem ve progestan kullanıyorum yarın yapıcaktım ama dayanamadım

Ayy ben yarın bile test yapmaya korkuyorm valla.
4 çok erken benim cesaretim için
Bak aslında şöyle negatif gördüğünde diyosun ki aman zaten çok erken çıkmaz
Pzt. Mi transfer olmştun canım
Evet canım pazartesi oldum

Garanti yapıyo sanırım canım. Kacıncı gun bugun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…