- 16 Ağustos 2021
- 16.851
- 16.643
- 248
- Konu Sahibi karamel Latte
-
- #9.521
Doğru canım haklisinAmin canım inşallah çok teşekkür ederim
Yok canım dondurulmuş transfer sadece estrofem ve progestan kullanıyorum yarın yapıcaktım ama dayanamadım
Bak aslında şöyle negatif gördüğünde diyosun ki aman zaten çok erken çıkmaz
Evet canım pazartesi oldum
Yaa ayni gün transfer olmuştukÇok çok silik net göremeyebilirsiniz canım ama var gerisi Rabbime emanet artık
Evet canım görünüyor bugunde anca bu kadar görünür sağlıcakla gelsin inşallah çok sevindimÇok çok silik net göremeyebilirsiniz canım ama var gerisi Rabbime emanet artık
Yarin yaparım canım
Predictor var kuzu ama çok su içtim kalktığımdan BeriPredictor fln varsa bugün bile çıkabilir
Ben 4:gün başlamıştım ya dayanamıyorum hiç
Evet canım 5.gün embriyosu çok teşekkür ederim canım benim Rabbim hepimize sağlıkla nasip etsinDoğru canım haklisinçok sevindim adına gerçekten, 5.gun embriyosu değil mi?
Çok teşekkür ederim Rabbim herkese sağlıkla versinBelli hayırlı olsun
Allah razı olsun canım benim Aminn hepimiz için aminYaa ayni gün transfer olmuştukbende gaza geldim yapsam mi cok sevindim ya bariz gorunuyooo Allahim hayirlisiyla saglikla ultrasonda gormeyi kucsgina almayi nasip etsin
Amin canım hepimizin ki sağlıkla afiyetle olsun inşallahEvet canım görünüyor bugunde anca bu kadar görünür sağlıcakla gelsin inşallah çok sevindim
4. Gun bu gun bu serum merak konusu bende :) 4. Gunde test yaptıran kızzlarr benmde 4. Günüm asla cesaretim yok sizi tebbrik ederimmmGaranti yapıyo sanırım canım. Kacıncı gun bugun
Predictor ne?Predictor fln varsa bugün bile çıkabilir
Ben 4:gün başlamıştım ya dayanamıyorum hiç
Olsun 5. Günü bekleyelim biz yinedeBende gördüm canım
Çatlatma iğnesi kullanmadıysan tebrik ederim pozitif
karamel Latte Papatyamveben-Mavi
Test yapma günü 4 e düşmüş haberiniz yok
Aynen bizdede öyle canimÇok üzücü ya anne olmak için madden de manen de ne çileler çekiyoruz. Ben eşimin yanında ağlamamaya güçlü durmaya çalışıyorum ama o eve geldiğinde gözlerimdeki şişliği kızarıklığı hissediyor eskiden daha sosyaldiö bu çocuk sürecine girdikten sonra asosyalleştim o da bunun farkında. O yüzden de evde teste izin vermiyor ne olacaksa kanda bir kez bakrıralım üzüleceksem de ondan sonra üzülürüm bi evde test yap ağla bi kan testi yap ağla tekrar tekrar üzülmek istemiyorum.
Canımm m hayırlı uğurlu olsun Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallahEvet canım 5.gün embriyosu çok teşekkür ederim canım benim Rabbim hepimize sağlıkla nasip etsin
Çok teşekkür ederim Rabbim herkese sağlıkla versin
Allah razı olsun canım benim Aminn hepimiz için amin
Amin canım hepimizin ki sağlıkla afiyetle olsun inşallahHepinize çok teşekkür ederim çok güzel kalpleriniz var gerçekten
Devamı gelir inşallah canımKızlar transfer sonrası 4.günüm erken gebelik testinde çok silik pozitif gördüm çok şükür
Predictor var kuzu ama çok su içtim kalktığımdan Beri
Sen 4.gun görmüş muydun canım
Amin canım benimmm, sağlıkla gelsin minnoslarimizEvet canım 5.gün embriyosu çok teşekkür ederim canım benim Rabbim hepimize sağlıkla nasip etsin
Çok teşekkür ederim Rabbim herkese sağlıkla versin
Allah razı olsun canım benim Aminn hepimiz için amin
Amin canım hepimizin ki sağlıkla afiyetle olsun inşallahHepinize çok teşekkür ederim çok güzel kalpleriniz var gerçekten
He bu arada şimdi yapma en az 5 saat sıvı almadan ve erken gebelik testiyle yap balım şuan değer aşırı düşük tespit çok zor ilk idrarda çıkıyomuş diye okudum burda çıkmazsa modun düşmesin yani eğer ilk idrarı yapmadıysan yapabilirsinYaa ayni gün transfer olmuştukbende gaza geldim yapsam mi cok sevindim ya bariz gorunuyooo Allahim hayirlisiyla saglikla ultrasonda gormeyi kucsgina almayi nasip etsin
Canım nasılsın naptınnn nasıl gidiyor transfer oldun mu konusamadık uzun zamandırSiz yeni üyesiniz ama biliyorsunuz
5.gun silik Çıkmış kuzu hemde normal gebelik testindeBen zaten çıkmaz diye 4.gün kaset yapmıştım çok çok ince bşey var gibiydi ama kurumadır dedim üstünde durmadım
5.gün kaset yaptım böyleydi bak
Hemen predictoru yaptım bunu böyle görünce
Amin canım inşallah herkese nasip etsin RabbimCanımm m hayırlı uğurlu olsun Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah
Amin kuzummAmin canım benimmm, sağlıkla gelsin minnoslarimiz
İnşallah hepimizin sağlıkla afiyetle ilerler canımDevamı gelir inşallah canım
Predictor ne?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?