Ocak 2023 tüp bebek transfer olacaklar

Doğru canım haklisin çok sevindim adına gerçekten, 5.gun embriyosu değil mi?

Doğru canım haklisin çok sevindim adına gerçekten, 5.gun embriyosu değil mi?
Evet canım 5.gün embriyosu çok teşekkür ederim canım benim Rabbim hepimize sağlıkla nasip etsin
Belli hayırlı olsun
Çok teşekkür ederim Rabbim herkese sağlıkla versin
Yaa ayni gün transfer olmuştuk bende gaza geldim yapsam mi cok sevindim ya bariz gorunuyooo Allahim hayirlisiyla saglikla ultrasonda gormeyi kucsgina almayi nasip etsin
Allah razı olsun canım benim Aminn hepimiz için amin
Evet canım görünüyor bugunde anca bu kadar görünür sağlıcakla gelsin inşallah çok sevindim
Amin canım hepimizin ki sağlıkla afiyetle olsun inşallah Hepinize çok teşekkür ederim çok güzel kalpleriniz var gerçekten

Aynen bizdede öyle canim

Canımm m hayırlı uğurlu olsun Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah

Ben zaten çıkmaz diye 4.gün kaset yapmıştım çok çok ince bşey var gibiydi ama kurumadır dedim üstünde durmadım
5.gün kaset yaptım böyleydi bak
Hemen predictoru yaptım bunu böyle görünce
Predictor var kuzu ama çok su içtim kalktığımdan Beri
Sen 4.gun görmüş muydun canım

Eklentiler

• E6397D31-939E-4374-A607-FE52BE5F1B51.webp
    11,3 KB · Görüntüleme: 77
Amin canım benimmm, sağlıkla gelsin minnoslarimiz

Yaa ayni gün transfer olmuştuk bende gaza geldim yapsam mi cok sevindim ya bariz gorunuyooo Allahim hayirlisiyla saglikla ultrasonda gormeyi kucsgina almayi nasip etsin
He bu arada şimdi yapma en az 5 saat sıvı almadan ve erken gebelik testiyle yap balım şuan değer aşırı düşük tespit çok zor ilk idrarda çıkıyomuş diye okudum burda çıkmazsa modun düşmesin yani eğer ilk idrarı yapmadıysan yapabilirsin

Ben zaten çıkmaz diye 4.gün kaset yapmıştım çok çok ince bşey var gibiydi ama kurumadır dedim üstünde durmadım
5.gün kaset yaptım böyleydi bak
Hemen predictoru yaptım bunu böyle görünce
5.gun silik Çıkmış kuzu hemde normal gebelik testinde
Darısı bizlere olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…