Ocak 2023 tüp bebek transfer olacaklar

Evet canim insallahhh bebisin bebislerin tutunmustur siddetli kasik agrisi tutunmaya isarettir demisti benim doktorum. Kurban oldugum rabbim kimsenin kucagini bos birakmasin o kadar zorki sizlerin yadi genctiir ben 44 yasindayim eger buda tutmazsa dordüncü hayal kirikliğim olacak. Rabbim sizlerin yüzünü güldürsün

Inşallah simdi bebisin sağlıklı bir sekilde nasip olur kuzum ben az ilac kullaninca tutunması sanki düşükmüş gibi geliyor da korkum o
Evet o duygu oluyor anlıyorum seni o yüzden bu sefer ilacliya geçtim ben tatmin olmadım ilacsizdan ama aslında çok konforlu ilaçsız denemek sen smdi bunları düşünme belkide bebeğin seninke büyüyor şimdi aminnn inşallah

Ablacım Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün en büyük duam cani gönülden isteyen herkese Rabbim anneliği nasip etsin , Rabbim insallah şu cuma gününün yüzü suyu hürmetine nasip etsin sana sağlıklı sıhhatli evlat , hatta ikiz olsun inşallah dua edeceğim sana namazım da

Hadi hayırlı olsun canım benim
Büyük olanın daha da büyüyeceği belliydi
Neyse ovitrel ins catlatir..
İnşaallah herşey çok güzel gitsin ve sonunda yavruna kavus
İki tane mi Transfer olacaksın ?
evet ya dev gibi olmuş inşallah çatlatır amin canım çok saol hepimiz inşallah kavuşuruz Evet iki tane inşallah kuzum..
Sen nasılsın bugün 5. günün demiiii

Ayyy inşallah kuzum doktora yalvardım ama vermedi nasip olur inşallah bebeğim benimle olur insallah

A
Amiiiiiin canim insallahhhh kurbanoldugum rabbim dualarimizi kabul etsin

Ayyy inşallah kuzum doktora yalvardım ama vermedi nasip olur inşallah bebeğim benimle olur insallah
Bugün senin 7.gunun transfer gününü sayma cnm doğal süreçte ilaç vermezler cnm pek vücut ilaçlı daki gibi algilamaz çünkü tedavinin seyri değişir diye ama hormonlarına baktiysa iyiyse bu tatmin edici olur.

evet ya dev gibi olmuş inşallah çatlatır amin canım çok saol hepimiz inşallah kavuşuruz Evet iki tane inşallah kuzum..
Sen nasılsın bugün 5. günün demiiii
Aminnnn kuzum..
Aynen 5.gunum bugün valla aynı hiç birşey hissetmiyorum
Belirtisiz bir gebelik olur ise bende o kervana katilcam

Belirti vs var mı canım ?durumlar nasıl
Canım birinci gün ağrım oldu hatta doktora sordum ilaç mı az geliyo ağrım var biraz bişey olur mu dedim o da dedi ki bu olumlu bi ağrı olabilir kontrole çağırdı hatta herkeste ağrı olunca ve ertesi gün geçince iptal ettim randevuyu arada bi ağrı gibi de değil bi hareketlilik olup geçiyo bi de çok uykum geliyo o kadar. Ama ağrı işlem sonrası olduğu için olabilir çünkü nerdeyse herkes yaşamış ve yaşamayıp pozitif alan da çok olmuş

Hersey cok güzel , en ufak bir problem yok iki kez transfer öncesi de tahlil yaptı cok guzel degerlerin dedi transferimi yapti inatlaşma ilac vermiycem dedi artik kabul ettim , ayın 20sinde oldu transferim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…