- 8 Aralık 2016
- 231
- 288
- 103
- 31
- Konu Sahibi karamel Latte
-
- #9.561
Inşallah simdi bebisin sağlıklı bir sekilde nasip olur kuzumBenim o kimyasal oldu cnm nasip öyleymişherkesin kimyasal olcak diye birşey yok o şekilde düşünme
Evet canim insallahhh bebisin bebislerin tutunmustur siddetli kasik agrisi tutunmaya isarettir demisti benim doktorum. Kurban oldugum rabbim kimsenin kucagini bos birakmasin o kadar zorki sizlerin yadi genctiir ben 44 yasindayim eger buda tutmazsa dordüncü hayal kirikliğim olacak. Rabbim sizlerin yüzünü güldürsünAyyy inşallah bu ikinci transferim ama regl günüm geçti haptan dolayı belki olmam ama sanki olacakmışım gibi dün akşam bacaklarımın agrisina duramadım resmenkasıklarım Allaha emanet özellikle sol kasığım bazen öyle şiddetli ağrıyor ki
Belli olur canımBenim yarın transfer gününü dahil edersek 8.günüm belli olur mu test yapsam çok korkuyorum sonuç için ama
Evet o duygu oluyor anlıyorum seni o yüzden bu sefer ilacliya geçtim ben tatmin olmadım ilacsizdan ama aslında çok konforlu ilaçsız denemek sen smdi bunları düşünme belkide bebeğin seninke büyüyor şimdiInşallah simdi bebisin sağlıklı bir sekilde nasip olur kuzumben az ilac kullaninca tutunması sanki düşükmüş gibi geliyor da korkum o
Ablacım Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün en büyük duam cani gönülden isteyen herkese Rabbim anneliği nasip etsin , Rabbim insallah şu cuma gününün yüzü suyu hürmetine nasip etsin sana sağlıklı sıhhatli evlat , hatta ikiz olsun inşallah dua edeceğim sana namazım daEvet canim insallahhh bebisin bebislerin tutunmustur siddetli kasik agrisi tutunmaya isarettir demisti benim doktorum. Kurban oldugum rabbim kimsenin kucagini bos birakmasin o kadar zorki sizlerin yadi genctiir ben 44 yasindayim eger buda tutmazsa dordüncü hayal kirikliğim olacak. Rabbim sizlerin yüzünü güldürsün
evet ya dev gibi olmuş inşallah çatlatırHadi hayırlı olsun canım benim
Büyük olanın daha da büyüyeceği belliydi
Neyse ovitrel ins catlatir..
İnşaallah herşey çok güzel gitsin ve sonunda yavruna kavus
İki tane mi Transfer olacaksın ?
Benim ilac dozumda cok az canimInşallah simdi bebisin sağlıklı bir sekilde nasip olur kuzumben az ilac kullaninca tutunması sanki düşükmüş gibi geliyor da korkum o
Ayyy inşallah kuzum doktora yalvardım ama vermedi nasip olur inşallah bebeğim benimle olur insallahEvet o duygu oluyor anlıyorum seni o yüzden bu sefer ilacliya geçtim ben tatmin olmadım ilacsizdan ama aslında çok konforlu ilaçsız denemek sen smdi bunları düşünme belkide bebeğin seninke büyüyor şimdiaminnn inşallah
O zaman yarın yapacağım kuzumBelli olur canım
Bilen yok mu acaba :) Ona göre gideyim diyorumKızlar merhaba, oksopar’ı ve estrofemi aile hekimine yazdırınca ne kadara geliyor? Lutinus ve prolutex’i yazmıyorlar sanırım di mi?
Amiiiiiin canim insallahhhh kurbanoldugum rabbim dualarimizi kabul etsinAblacım Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün en büyük duam cani gönülden isteyen herkese Rabbim anneliği nasip etsin , Rabbim insallah şu cuma gününün yüzü suyu hürmetine nasip etsin sana sağlıklı sıhhatli evlat , hatta ikiz olsun inşallah dua edeceğim sana namazım da
Bugün senin 7.gunun transfer gününü sayma cnm doğal süreçte ilaç vermezler cnm pek vücut ilaçlı daki gibi algilamaz çünkü tedavinin seyri değişir diye ama hormonlarına baktiysa iyiyse bu tatmin edici olur.Ayyy inşallah kuzum doktora yalvardım ama vermedi nasip olur inşallah bebeğim benimle olur insallah
Bende de sadece duphaston var oda değişik ilaç , mesela regl olamiyorsa biri veriyorlar regl olsun diye , eğerki tüp bebek vs ise bebek tutunsun diye değişik çelişkili bir hapBenim ilac dozumda cok az canim
Aminnnn kuzum..evet ya dev gibi olmuş inşallah çatlatıramin canım çok saol hepimiz inşallah kavuşuruz Evet iki tane inşallah kuzum..
Sen nasılsın bugün 5. günün demiiii
Cnm ben oksaparda raporluyum pek reçeteli ne olur blmiyorum ama bı sor bence prulotex zaten özel yazilmiyor göbekten olan sanırım litunus ta yazilmiyorduBilen yok mu acaba :) Ona göre gideyim diyorum
Canim doğal siklus da süreç bu şekilde..Ayyy inşallah kuzum doktora yalvardım ama vermedi nasip olur inşallah bebeğim benimle olur insallah
Canım birinci gün ağrım oldu hatta doktora sordum ilaç mı az geliyo ağrım var biraz bişey olur mu dedim o da dedi ki bu olumlu bi ağrı olabilir kontrole çağırdı hatta herkeste ağrı olunca ve ertesi gün geçince iptal ettim randevuyu arada bi ağrı gibi de değil bi hareketlilik olup geçiyo bi de çok uykum geliyo o kadar. Ama ağrı işlem sonrası olduğu için olabilir çünkü nerdeyse herkes yaşamış ve yaşamayıp pozitif alan da çok olmuşBelirti vs var mı canım ?durumlar nasıl
Yap bakalm bende yarın sabah yapacağımO zaman yarın yapacağım kuzum
Hersey cok güzel , en ufak bir problem yok iki kez transfer öncesi de tahlil yaptı cok guzel degerlerin dedi transferimi yapti inatlaşma ilac vermiycem dedi artik kabul ettim , ayın 20sinde oldu transferimBugün senin 7.gunun transfer gününü sayma cnm doğal süreçte ilaç vermezler cnm pek vücut ilaçlı daki gibi algilamaz çünkü tedavinin seyri değişir diye ama hormonlarına baktiysa iyiyse bu tatmin edici olur.
Sağlık ocağında ben estrofem yazdiriyorum..Bilen yok mu acaba :) Ona göre gideyim diyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?