- 8 Aralık 2016
- 231
- 288
- 103
- 31
- Konu Sahibi karamel Latte
-
- #9.581
Ayyy inşallah yarın ikinci çizgilerimizi görmemiz nasip olur , çok heyecanlı şimdidenYap bakalm bende yarın sabah yapacağım
İnşallah canım inşallahAyyy inşallah yarın ikinci çizgilerimizi görmemiz nasip olur , çok heyecanlı şimdiden
Benmkide vermemişti vermezlerHersey cok güzel , en ufak bir problem yok iki kez transfer öncesi de tahlil yaptı cok guzel degerlerin dedi transferimi yapti inatlaşma ilac vermiycem dedi artik kabul ettim , ayın 20sinde oldu transferim
Ahahahahahah , o zaman kendimi üzmeyeyim boşunaBenmkide vermemişti vermezlerçok konforlu bı yöntem tadını çıkar boşver ilackolik olduk böylede
Aynen canım ,Canım birinci gün ağrım oldu hatta doktora sordum ilaç mı az geliyo ağrım var biraz bişey olur mu dedim o da dedi ki bu olumlu bi ağrı olabilir kontrole çağırdı hatta herkeste ağrı olunca ve ertesi gün geçince iptal ettim randevuyu arada bi ağrı gibi de değil bi hareketlilik olup geçiyo bi de çok uykum geliyo o kadar. Ama ağrı işlem sonrası olduğu için olabilir çünkü nerdeyse herkes yaşamış ve yaşamayıp pozitif alan da çok olmuş
Amin canım hepimiz duyalım o güzel kalp atışlarınıAynen canım ,
Hadi hayırlısı olsun inşallahsağlıkla gelsin bebeklerimiz
AminnnAmin canım hepimiz duyalım o güzel kalp atışlarını
Canim estrofemi 20 25 tl gibi bi fiyata almisti esim oksapar 4000 olanda 100küsür fiyatı vardıKızlar merhaba, oksopar’ı ve estrofemi aile hekimine yazdırınca ne kadara geliyor? Lutinus ve prolutex’i yazmıyorlar sanırım di mi?
Sağlık ocağında ben estrofem yazdiriyorum..
Oksaparda yazdıranlar var..
Ama tabi hekime göre de değişiyor.. bir git sor bence
Aynen canım arkadaşımda yazdiriyorduBen oksaparıda yazdırdım sağlık ocağında aldımda sorun olmuyor
Canım sen yapmamış mıydın testAhahahahahah , o zaman kendimi üzmeyeyim boşunakaç gündür onu düşünüyorum keske fitil falan verseydi en azından diye diye
Yok kuzum hiç yapmadımCanım sen yapmamış mıydın test
Cnm ben oksaparda raporluyum pek reçeteli ne olur blmiyorum ama bı sor bence prulotex zaten özel yazilmiyor göbekten olan sanırım litunus ta yazilmiyordu
Teşekkür ederim :) Aradım estrofemi ve oksoparı yazıyoruz dediler. Ama fiyatını da merak etmiştim sağolun. Tedavim şimdiden ilaçlar dahil 65 bin'e dayandı ve bu ilk deneme. O yüzden sanırım artık yazdıracağımCanim estrofemi 20 25 tl gibi bi fiyata almisti esim oksapar 4000 olanda 100küsür fiyatı vardılutinus devlet karsilamiyor malesef 460 tlye alindi en son
Ben de inritlapit serum taktırdım ama transfer öncesi takıldı 8 saatte biten beyaz bir serum Du tüm transferlerimde takıldı benim ama gebelik olursa takılacak bidaha demişti Dr um negatif oldu benim..Clinoleıc adında bir serumu olan var mı içinizde? Bana her hafta takılacak dedi dr. Geçen hafta cuma ( transfer öncrsi ) taktırmıştım. Şu an hastanedeyım yıne taktırdım gebelik trstine kadar devam ded dr. Bu serum neyın nesi anlamadım kullanan var mı bnden başka? Multivitamin miş.750 tl ye alıyorum yarısı kullanılsın ğer yarısı atılsın diyo dr..zaten kalçadan göbektenğne fitil onca hap bide bu serum
Yazdır yazdır haklarını kullan tamamen cnm gözle görülmüyor ama bu ilsclsr da sürekli kullanıldığı için baya maliyetli oluyor ne paralar döktük Allah'ım imkan versin kolayca olsun herkesinkiTeşekkür ederim :) Aradım estrofemi ve oksoparı yazıyoruz dediler. Ama fiyatını da merak etmiştim sağolun. Tedavim şimdiden ilaçlar dahil 65 bin'e dayandı ve bu ilk deneme. O yüzden sanırım artık yazdıracağım
Bende de ara ara adet ağrısı oluyor, gögüs lerde şişlik var, inşallah regl olmam. Son 2 gün çok sabırsızım ama yine de dayanmaya çalışıyormBen transfer sorasi pek belirti aramadım cnm ilaçlar da yapıyor çünkü aynı şeyi benm sonuca doğru adet olcakmis gibi ağrım oldu göğüs ağrısı oldu bide okadar. Göğüs ağrısı da şuan pek yok mesela adet ağrısı ara ara yokluyor ama.
Transfer gününü dahil etmiyoruz canım 7. Günün şuan erken gebelik testinde çıkar hadi yap 2. Çizgi çıkarsa yarın da kana gidersin yada 10. Günü kan baktırırsınBenim yarın transfer gününü dahil edersek 8.günüm belli olur mu test yapsam çok korkuyorum sonuç için ama
Senin gün gelmiş çatmış hadi güzel sonuclaraBende de ara ara adet ağrısı oluyor, gögüs lerde şişlik var, inşallah regl olmam. Son 2 gün çok sabırsızım ama yine de dayanmaya çalışıyorm
Canım regli olmuyorsun ilaçlar engel oluyor zaten ben negatif ten sonra çok zor adet geldi leke leke bazen çoğaldı bazen azaldı 10 gün oldu hala geliyor ama ilaçları kestikten 5 gün sonra geldi öyle hemen adet olunmuyorBende de ara ara adet ağrısı oluyor, gögüs lerde şişlik var, inşallah regl olmam. Son 2 gün çok sabırsızım ama yine de dayanmaya çalışıyorm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?