Ocak 2023 tüp bebek transfer olacaklar

Hersey cok güzel , en ufak bir problem yok iki kez transfer öncesi de tahlil yaptı cok guzel degerlerin dedi transferimi yapti inatlaşma ilac vermiycem dedi artik kabul ettim , ayın 20sinde oldu transferim
Benmkide vermemişti vermezler çok konforlu bı yöntem tadını çıkar boşver ilackolik olduk böylede

Aynen canım ,
Hadi hayırlısı olsun inşallah sağlıkla gelsin bebeklerimiz

Kızlar merhaba, oksopar’ı ve estrofemi aile hekimine yazdırınca ne kadara geliyor? Lutinus ve prolutex’i yazmıyorlar sanırım di mi?
Canim estrofemi 20 25 tl gibi bi fiyata almisti esim oksapar 4000 olanda 100küsür fiyatı vardı lutinus devlet karsilamiyor malesef 460 tlye alindi en son

Son düzenleme:
Kızlar merhaba. Hangi şehirde hangi doktora tüp bebek tedavisi yaptırdınız acaba. Kaçıncı denemede tuttu. Ben de araştırma yapıyorum Nisan ara tatilinde gidip görüşelim yazında tüp bebek yapalım istiyorum. Kafam iyice karıştı

Cnm ben oksaparda raporluyum pek reçeteli ne olur blmiyorum ama bı sor bence prulotex zaten özel yazilmiyor göbekten olan sanırım litunus ta yazilmiyordu
Canim estrofemi 20 25 tl gibi bi fiyata almisti esim oksapar 4000 olanda 100küsür fiyatı vardı lutinus devlet karsilamiyor malesef 460 tlye alindi en son
Teşekkür ederim :) Aradım estrofemi ve oksoparı yazıyoruz dediler. Ama fiyatını da merak etmiştim sağolun. Tedavim şimdiden ilaçlar dahil 65 bin'e dayandı ve bu ilk deneme. O yüzden sanırım artık yazdıracağım

Ben de inritlapit serum taktırdım ama transfer öncesi takıldı 8 saatte biten beyaz bir serum Du tüm transferlerimde takıldı benim ama gebelik olursa takılacak bidaha demişti Dr um negatif oldu benim..

Yazdır yazdır haklarını kullan tamamen cnm gözle görülmüyor ama bu ilsclsr da sürekli kullanıldığı için baya maliyetli oluyor ne paralar döktük Allah'ım imkan versin kolayca olsun herkesinki

Bende de ara ara adet ağrısı oluyor, gögüs lerde şişlik var, inşallah regl olmam. Son 2 gün çok sabırsızım ama yine de dayanmaya çalışıyorm

Benim yarın transfer gününü dahil edersek 8.günüm belli olur mu test yapsam çok korkuyorum sonuç için ama
Transfer gününü dahil etmiyoruz canım 7. Günün şuan erken gebelik testinde çıkar hadi yap 2. Çizgi çıkarsa yarın da kana gidersin yada 10. Günü kan baktırırsın

Bende de ara ara adet ağrısı oluyor, gögüs lerde şişlik var, inşallah regl olmam. Son 2 gün çok sabırsızım ama yine de dayanmaya çalışıyorm
Canım regli olmuyorsun ilaçlar engel oluyor zaten ben negatif ten sonra çok zor adet geldi leke leke bazen çoğaldı bazen azaldı 10 gün oldu hala geliyor ama ilaçları kestikten 5 gün sonra geldi öyle hemen adet olunmuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…