Ocak 2023 tüp bebek transfer olacaklar

Ben de inritlapit serum taktırdım ama transfer öncesi takıldı 8 saatte biten beyaz bir serum Du tüm transferlerimde takıldı benim ama gebelik olursa takılacak bidaha demişti Dr um negatif oldu benim..
Ben de bir önceki transferimde Clinoleic serum taktırmıştım hatta çok zor da bulup getirtmiştik. Gebelik olursa yine alacaksınız demişti ama sonuç negatif oldu. Bu kimseyi ümitsizliğe düşürmesin lütfen herkesin yapısı farklı

Miena canım tedavin hayırlı olsun bende 40 yaşındayım bu aya başı benimde 9. Tüp bebek denemem yine negatif oldu burdaki kızların yaşı bizden genç peş peşe pozitif sonuç alıyorlar ne şanslılar maşallah bizim imtihanımız demekki bu inş bu sefer tutar senin benimde bu son denemem de ilk kez bacaklarım kasıklarım belim acayip derece de ağrıdı 11. Güne kadar hep ağrılarım oldu insan umut ediyor bu sefer farklı bu sefer oldu demiştim Rabbim nasip etmişse olucak inş olumlu düşün stres yapma ben çok rahattım..

Ben zaten çıkmaz diye 4.gün kaset yapmıştım çok çok ince bşey var gibiydi ama kurumadır dedim üstünde durmadım
5.gün kaset yaptım böyleydi bak
Hemen predictoru yaptım bunu böyle görünce
Fark oldumu predictor le bunun arasında. Bende kasetmi alsam predictormu kararsızım

Kızlar merhaba, oksopar’ı ve estrofemi aile hekimine yazdırınca ne kadara geliyor? Lutinus ve prolutex’i yazmıyorlar sanırım di mi?
Oksapar 1 Tane alabiliyorsun devlet veriyor yazdirilinca fazlasını vermiyor.estrofem 2 kutu yazıyor.Cok fazla tutmuyor 250 300 kadar sanırım . Prolutex özel vermez 500 TL diğerini bilmiyorum canım ben kullanmıyorum

Kizlar bebisleri aldım ama sondayi da yedim su çok içtiğim halde yetmez dedi
Bende sondayı boşaltmak için yemiştim ama bin pişman oldum sonucum negatif oldu ama sanırım enfeksiyon olmuş çok ağrı çektim yeni yeni geçti 1 ay olcak neredeyse inş size bişey yapmaz ben çok zorlandım pişman oldum taktırdığıma

Yok ben idrara sikismadigim için yapıldı zaten bitince lazimlik var ona yap sonda olmaz dedi risk almayalım dediler bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…