Ocak 2023 tüp bebek transfer olacaklar

Amin canım benimmm, sağlıkla gelsin minnoslarimiz
Canım ben çıktım doktorun yanından Allah izin verirse inşallah 3 şubat transfer olucam yumurtaların biri çatlamış büyük olan kafam kadar olmuş ovitrelle verdi. Onun dışında büssürü ilaç verdi ya 6-7 tane iğne ilaç fitil ne ararsan var 3. Gün dondurulmuştu onlarıda çözüp 5. Güne getircekler inşallah gelirler sonra transfer

Bende hic belirti yok bu sefer karnim siste deil benim bildiginiz yumusacik marsmelow gibi 1.ve 2.gun ilaclardan kasik agrim oldu birdahada olmadi. Göğüs ağrısıni birak , gövsüm bile yumusacik bu sefer boyle kasiklarimda agri falanda kalmadi

Ay gaza gelmistim ama vazgectim ben taze transfer oldum 11 gun once ovitrel oldum simdi silik cikar igne etkisiyle pazartrsiye beklemeye calisicam bakalim

Hiçbirşey olmaz merak etmeyin
Ben sürekli bunları doktoruma sordum
Birde soruya şöyle başlıyorumdum,

Çok saçma yada çok cahilce olabilir ama …
Bana cevap
Hayır hayır embriyo öyle bir yerde değil
Benim doktorda aynisini söyledi hatta kizdi sen cahilmisin kizim diye

Ay gaza gelmistim ama vazgectim ben taze transfer oldum 11 gun once ovitrel oldum simdi silik cikar igne etkisiyle pazartrsiye beklemeye calisicam bakalim
Aynen kuzum o zaman bekle kafan karışır ben merakıma yenik düştüm aslında yarın yapacaktım

Cnm oda normal olabilir bence bunu tamamen tespit etmek ilkte zor biraz en iyisi test vermek

Sen8n belirtilerin tuttuğunu gösteriyor canim insallahhh
Ayyy inşallah bu ikinci transferim ama regl günüm geçti haptan dolayı belki olmam ama sanki olacakmışım gibi dün akşam bacaklarımın agrisina duramadım resmen kasıklarım Allaha emanet özellikle sol kasığım bazen öyle şiddetli ağrıyor ki

Hadi hayırlı olsun canım benim
Büyük olanın daha da büyüyeceği belliydi
Neyse ovitrel ins catlatir..
İnşaallah herşey çok güzel gitsin ve sonunda yavruna kavus
İki tane mi Transfer olacaksın ?

Aynen haklisin pazarmi versem cumartesimi karar veremedim inan o kadar korkuyorum ki
Sonucu elbet öyle böyle öğreneceğiz korku telaş endişe hepsi oluyor inş umduğundan daha güzel çıkar sonucun en geç ne zaman ise ozaman ver daha iyi yükselmiş olue

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…