- 22 Ağustos 2022
- 1.506
- 1.987
- 63
- 33
- Konu Sahibi karamel Latte
-
- #9.541
5.gun silik Çıkmış kuzu hemde normal gebelik testinde
Darısı bizlere olsun
Canım ben çıktım doktorun yanından Allah izin verirse inşallah 3 şubat transfer olucamAmin canım benimmm, sağlıkla gelsin minnoslarimiz
Bende hic belirti yok bu sefer karnim siste deil benim bildiginiz yumusacik marsmelow gibi 1.ve 2.gun ilaclardan kasik agrim oldu birdahada olmadi. Göğüs ağrısıni birak , gövsüm bile yumusacik bu sefer boyle kasiklarimda agri falanda kalmadiBen transfer sorasi pek belirti aramadım cnm ilaçlar da yapıyor çünkü aynı şeyi benm sonuca doğru adet olcakmis gibi ağrım oldu göğüs ağrısı oldu bide okadar. Göğüs ağrısı da şuan pek yok mesela adet ağrısı ara ara yokluyor ama.
Hicbisey olmaz canimYa transferimin 2.gunu hapşırdım şiddetlibişey olurmu ki
Ay gaza gelmistim ama vazgectim ben taze transfer oldum 11 gun once ovitrel oldum simdi silik cikar igne etkisiyleHe bu arada şimdi yapma en az 5 saat sıvı almadan ve erken gebelik testiyle yap balım şuan değer aşırı düşük tespit çok zor ilk idrarda çıkıyomuş diye okudum burda çıkmazsa modun düşmesin yani eğer ilk idrarı yapmadıysan yapabilirsin
Benim doktorda aynisini söyledi hatta kizdi sen cahilmisin kizim diyeHiçbirşey olmaz merak etmeyin
Ben sürekli bunları doktoruma sordum
Birde soruya şöyle başlıyorumdum,
Çok saçma yada çok cahilce olabilir ama …
Bana cevap
Hayır hayır embriyo öyle bir yerde değil
Aynen kuzum o zaman bekle kafan karışır ben merakıma yenik düştüm aslında yarın yapacaktımAy gaza gelmistim ama vazgectim ben taze transfer oldum 11 gun once ovitrel oldum simdi silik cikar igne etkisiylepazartrsiye beklemeye calisicam bakalim
Sen8n belirtilerin tuttuğunu gösteriyor canim insallahhhİnşallah tutar kuzum bugün 7.günüm aşırı bacak ağrılarım kasık ağrım var , insan da tedirgin olunca keşke bende iğne falan kullansam diyor
Cnm oda normal olabilir bence bunu tamamen tespit etmek ilkte zor biraz en iyisi test vermekBende hic belirti yok bu sefer karnim siste deil benim bildiginiz yumusacik marsmelow gibi 1.ve 2.gun ilaclardan kasik agrim oldu birdahada olmadi. Göğüs ağrısıni birak , gövsüm bile yumusacik bu sefer boyle kasiklarimda agri falanda kalmadi
Progestan hormonu da yapıyor o bacak ağrısı bende ilaçsız transfere hazırlanırken olmuştu.İnşallah tutar kuzum bugün 7.günüm aşırı bacak ağrılarım kasık ağrım var , insan da tedirgin olunca keşke bende iğne falan kullansam diyor
Ayyy inşallah bu ikinci transferim ama regl günüm geçti haptan dolayı belki olmam ama sanki olacakmışım gibi dün akşam bacaklarımın agrisina duramadım resmenSen8n belirtilerin tuttuğunu gösteriyor canim insallahhh
coK sevindim ama ya ne guzel tutunmus bebisinAynen kuzum o zaman bekle kafan karışır ben merakıma yenik düştüm aslında yarın yapacaktım
Aynen haklisin pazarmi versem cumartesimi karar veremedim inan o kadar korkuyorum kiCnm oda normal olabilir bence bunu tamamen tespit etmek ilkte zor biraz en iyisi test vermek
Hadi hayırlı olsun canım benimCanım ben çıktım doktorun yanından Allah izin verirse inşallah 3 şubat transfer olucamyumurtaların biri çatlamış büyük olan kafam kadar olmuş ovitrelle verdi. Onun dışında büssürü ilaç verdi ya 6-7 tane iğne ilaç fitil ne ararsan var 3. Gün dondurulmuştu onlarıda çözüp 5. Güne getircekler inşallah gelirler sonra transfer
İlaçsız transferin sonucu ne olmuştu canımProgestan hormonu da yapıyor o bacak ağrısı bende ilaçsız transfere hazırlanırken olmuştu.
Sonucu elbet öyle böyle öğreneceğiz korku telaş endişe hepsi oluyor inş umduğundan daha güzel çıkar sonucun en geç ne zaman ise ozaman ver daha iyi yükselmiş olueAynen haklisin pazarmi versem cumartesimi karar veremedim inan o kadar korkuyorum ki
Benim o kimyasal oldu cnm nasip öyleymişİlaçsız transferin sonucu ne olmuştu canım
Kullanıyorum canım inşallah tutunmuştur tabi daha çok erken hepimizin sıkı sıkı tutunsun inşallah teşekkür ederim balımcoK sevindim ama ya ne guzel tutunmus bebisinaman ilaclarini aksatma duzenli kullan kontrole kadar
Belirti vs var mı canım ?durumlar nasılAmin canım inşallah herkese nasip etsin Rabbim
Amin kuzumm
İnşallah hepimizin sağlıkla afiyetle ilerler canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?