- 20 Eylül 2018
- 4.433
- 3.147
- 133
- 33
- Konu Sahibi karamel Latte
-
- #9.621
Çıkartılıyor canım bende devlette çıkarmıştım sonra özelde çıkarttım yani alabiliyorsun raporBana geçen gittiğim doktor tüp bebek hastalarına bu tarz ilaçlar için rapor çıkarmaları gerek dedi. Çıkarılıyormu böyle birşey kimse çıkarmadı ama bana. Oksapara çıkarırken estrofemi sormuştum yok ona olmaz dedi başka doktorda ay doktorlarda kafamızı allah bullak ediyo ya
Benim aile hekimi günde 2 yazmasına rağmen vermedi eczane devlet karşılamaz günde 1 karşılar dediAy işte bu benimde aklıma gelmişti. Ama sanki günde 3 kullanıyorum gibimi yazdı ne oldu. Ben sorarım yine eczaneye bakalım
Ay sağoll lattem aşırı heyecan bastı bugünden aramalarını bekliyorumHadi hayırlısı
Estrofem içinmi canım. Özeldeki doktorum olmaz buna rapor dedi. Devlettekide bu ilaçlara rapor çıkartılıyor dedi. Dokyorun yanından çıkınca aklıma geldi çıkarabilirseniz çıkarın demekÇıkartılıyor canım bende devlette çıkarmıştım sonra özelde çıkarttım yani alabiliyorsun rapor
Ben eczaneye gittiğimde öğreniyim ne kadarlıkmış bu ilaç. Heralde benimde 3 aylıktır e nabızda böyle gözüküyor cünküBenim aile hekimi günde 2 yazmasına rağmen vermedi eczane devlet karşılamaz günde 1 karşılar dedi
Estrofem için de yazdırıp alabiliyorsun sağlık ocağından oksapar içinde canım iğneler içinde rapor çıkartılıyor ben devlet Hastanesi'nde çıkarmıştımEstrofem içinmi canım. Özeldeki doktorum olmaz buna rapor dedi. Devlettekide bu ilaçlara rapor çıkartılıyor dedi. Dokyorun yanından çıkınca aklıma geldi çıkarabilirseniz çıkarın demek
Transfer sonrası berfu hoca vermemiş şimdi kim başlatıyor oksapara canım. Neden başlıyorsun kiBende hafif pihtilaşma oldugu halde benim ivf doktorum kan sulandirici igne vermedi. Ben Ankara Bahçecide Prof. Berfu Demirde transfer oldum. Kadin isinde on numara. Düsünün klasik tüm ivf lerde verilen kan sulandiriciyi bile ince eleyip sık dokuyarak karar veriyor.. Şu an takibimi yapan dr, ivf de yapiyor o da kullanmani istiyorum dedi. Berfu hoca ben gerekli gormedim ama dogumcun kullan diyorsa sakincasi olmaz vurulabilirsin dedi. Doktora güven bu işin büyük kisimini kotariyor zaten.. Allah dogru doktorlarla tedavilerle karsilastirsin. Ben de bugün başlayacağim oksapara
Estrofemi 1 kutu yazmış ben iki kutu istiyorum günde bu kadar kullanıyorum diye sağolsun yazıyor devlet zaten iki taneden fazla ödemiyor vermiyor.Bazi doktorlar 5 kutuda yazsa devlet ödemediği için vermiyor .Ben oksapar 2 kutu yazdırdım ödemedi 1 kutu verdi estrfem 2 kutu aldımBen eczaneye gittiğimde öğreniyim ne kadarlıkmış bu ilaç. Heralde benimde 3 aylıktır e nabızda böyle gözüküyor cünkü
Bir öğren sen yine de neden odemiyormus en azından 2 kutu alırsınBen eczaneye gittiğimde öğreniyim ne kadarlıkmış bu ilaç. Heralde benimde 3 aylıktır e nabızda böyle gözüküyor cünkü
Cok heyecanlı evetAy sağoll lattem aşırı heyecan bastı bugünden aramalarını bekliyorum
ankarafan ayrildim, takibimi yapan doktorum verdiTransfer sonrası berfu hoca vermemiş şimdi kim başlatıyor oksapara canım. Neden başlıyorsun ki
İyi yanmalarBende hafif pihtilaşma oldugu halde benim ivf doktorum kan sulandirici igne vermedi. Ben Ankara Bahçecide Prof. Berfu Demirde transfer oldum. Kadin isinde on numara. Düsünün klasik tüm ivf lerde verilen kan sulandiriciyi bile ince eleyip sık dokuyarak karar veriyor.. Şu an takibimi yapan dr, ivf de yapiyor o da kullanmani istiyorum dedi. Berfu hoca ben gerekli gormedim ama dogumcun kullan diyorsa sakincasi olmaz vurulabilirsin dedi. Doktora güven bu işin büyük kisimini kotariyor zaten.. Allah dogru doktorlarla tedavilerle karsilastirsin. Ben de bugün başlayacağim oksapara
İnşallah katılmışsındır bile canımAminnnn kuzum..
Aynen 5.gunum bugün valla aynı hiç birşey hissetmiyorum
Belirtisiz bir gebelik olur ise bende o kervana katilcam
Ankaradan ayrildim,takibimi yapan doktor, riskli gebelik uzamani hocasina da danisti kullanmam gerektigini söyledi. Daha evvel sikinti yasadim, genetik testlerimde de heterozigot cikti. Berfu hoca gerek gormedi ama takip eden dr verince basliyoruz.Transfer sonrası berfu hoca vermemiş şimdi kim başlatıyor oksapara canım. Neden başlıyorsun ki
Bende iyiyim canım saol :) haftaya inşallah benim transferde hakkımızda hayırlısı olsunÇok şükür iyiyim canım. Yarın olcak nasipse. Sen nasılsın neler yapıyorsun
Yanmaya hazirim ben seninle ateşlerdeİyi yanmalar
Ha tamam canım hamilesin şimdi okAnkaradan ayrildim,takibimi yapan doktor, riskli gebelik uzamani hocasina da danisti kullanmam gerektigini söyledi. Daha evvel sikinti yasadim, genetik testlerimde de heterozigot cikti. Berfu hoca gerek gormedi ama takip eden dr verince basliyoruz.
İnşallah canım benim inşallahYanmaya hazirim ben seninle ateşlerde
Yarin da beraber dans ederiz
Oksaparda raporum var 2 aylık iğne aldım. Ama estrofem benim aile hekimi yazmıypr uzmana gidebiliyorum anca.Estrofem için de yazdırıp alabiliyorsun sağlık ocağından oksapar içinde canım iğneler içinde rapor çıkartılıyor ben devlet Hastanesi'nde çıkarmıştım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?