- 8 Kasım 2019
- 20.745
- 36.653
- 598
- Konu Sahibi karamel Latte
-
- #9.641
Yok canım ben 3 kutu aldım 3ünüde ödedi. Ama sanırım aylık 1 kutu olarak gösterip 3 aylık gibi oolmuş benimkiEstrofemi 1 kutu yazmış ben iki kutu istiyorum günde bu kadar kullanıyorum diye sağolsun yazıyor devlet zaten iki taneden fazla ödemiyor vermiyor.Bazi doktorlar 5 kutuda yazsa devlet ödemediği için vermiyor .Ben oksapar 2 kutu yazdırdım ödemedi 1 kutu verdi estrfem 2 kutu aldım
Bakalım hayırlısıyla bir atlatayımdaCok heyecanlı evet
Ay çok bekledik peşpeşe güzel haberleri alalım inşallahBende iyiyim canım saol :) haftaya inşallah benim transferde hakkımızda hayırlısı olsun
Canım pıhtılaşma testinin ismi INR dimi Ben hep PLT diye biliyorum onu eger PLT İse benim o değer 345 lerde Bi değer şuan benim İVF Dr umda tüm hastalarına bana verdiğini söylüyor pıhtılaşma olsun olmasın her ihtimale karşı ilaçların yan etkisi pıhtılaşma yapabilir onun için oksopar kullanmak zorundayız demiştiBende hafif pihtilaşma oldugu halde benim ivf doktorum kan sulandirici igne vermedi. Ben Ankara Bahçecide Prof. Berfu Demirde transfer oldum. Kadin isinde on numara. Düsünün klasik tüm ivf lerde verilen kan sulandiriciyi bile ince eleyip sık dokuyarak karar veriyor.. Şu an takibimi yapan dr, ivf de yapiyor o da kullanmani istiyorum dedi. Berfu hoca ben gerekli gormedim ama dogumcun kullan diyorsa sakincasi olmaz vurulabilirsin dedi. Doktora güven bu işin büyük kisimini kotariyor zaten.. Allah dogru doktorlarla tedavilerle karsilastirsin. Ben de bugün başlayacağim oksapara
Gözünüz aydın canımmArkadaşlar merhaba herkese hayırlı cumalar
7 ocakta transferim oldu.Bu sabah kese için gittim.Doktor hesaplamasına göre 5+3 üm.İki kese göründübirincisi gayet iyi,ikincisi diğerine göre biraz küçükmüş.Kese de bebek de göründü.Vajinal muayene yapıldı.Haftay kalp atışı için çağırdılar.Hem de diğerinin gelişimine bakılacak Kanama alanı vs gözükmedi çok şükür.Mide bulantım,baş dönmem ve hafif adet ağısı gibi ağrım var.İlaçlara aynı şekilde devam.
Maşallah sağlıkla gelsin minnoş larArkadaşlar merhaba herkese hayırlı cumalar
7 ocakta transferim oldu.Bu sabah kese için gittim.Doktor hesaplamasına göre 5+3 üm.İki kese göründübirincisi gayet iyi,ikincisi diğerine göre biraz küçükmüş.Kese de bebek de göründü.Vajinal muayene yapıldı.Haftay kalp atışı için çağırdılar.Hem de diğerinin gelişimine bakılacak Kanama alanı vs gözükmedi çok şükür.Mide bulantım,baş dönmem ve hafif adet ağısı gibi ağrım var.İlaçlara aynı şekilde devam.
Çok şükür, dikkat et yine de yorma kendini dinlen daha çokDurdu canım çok şükür
Teşekkür ederim canımGözünüz aydın canımm
Amin inşallah hepimizinMaşallah sağlıkla gelsin minnoş lar
Gözün aydın maşşalah sağlıkla yetişsin diğeri de inşallahhArkadaşlar merhaba herkese hayırlı cumalar
Himm evet olabilir canımYok canım ben 3 kutu aldım 3ünüde ödedi. Ama sanırım aylık 1 kutu olarak gösterip 3 aylık gibi oolmuş benimki
Teşekkür ederimGözün aydın maşşalah sağlıkla yetişsin diğeri de inşallahhhangi ilaçları kullanıyorsunn
Çok Şükür canımÇok şükür, dikkat et yine de yorma kendini dinlen daha çok
Ayy kuzum çok sevindim hadi hayırlısı bende hala görmedim keseyi kaç haftalık onu da bilmiyorumArkadaşlar merhaba herkese hayırlı cumalar
İlk oksapar yorumlarını bekliyorum canımYanmaya hazirim ben seninle ateşlerde
Yarin da beraber dans ederiz
Çok sevindim tebriklerArkadaşlar merhaba herkese hayırlı cumalar
Canım meraba amin inşallahMerhaba arkadaşlar, öncelikle rabbim hepimizin emeklerinin karşılığını versin inşallahBenim 4. Denemem iki adet 3. Gün embriyosu yerleştirirldi 1 tane de dondurduk şu an transferimin 3. Günü karnımda gerginlik yanma ve kasılma var ama adet belirtisi gibi sanki bilmiyorum bakalım bekleyip göreceğiz test tarihim 5 şubat fakat ben 31 inde idrar testi yapmayı düşünüyorum sizce erken mi olur?
Hayırlı olsun canımArkadaşlar merhaba herkese hayırlı cumalar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?