Ocak 2023 tüp bebek transfer olacaklar

Yok canım ben 3 kutu aldım 3ünüde ödedi. Ama sanırım aylık 1 kutu olarak gösterip 3 aylık gibi oolmuş benimki

Canım pıhtılaşma testinin ismi INR dimi Ben hep PLT diye biliyorum onu eger PLT İse benim o değer 345 lerde Bi değer şuan benim İVF Dr umda tüm hastalarına bana verdiğini söylüyor pıhtılaşma olsun olmasın her ihtimale karşı ilaçların yan etkisi pıhtılaşma yapabilir onun için oksopar kullanmak zorundayız demişti

Arkadaşlar merhaba herkese hayırlı cumalar
7 ocakta transferim oldu.Bu sabah kese için gittim.Doktor hesaplamasına göre 5+3 üm.İki kese göründü birincisi gayet iyi,ikincisi diğerine göre biraz küçükmüş.Kese de bebek de göründü.Vajinal muayene yapıldı.Haftay kalp atışı için çağırdılar.Hem de diğerinin gelişimine bakılacak Kanama alanı vs gözükmedi çok şükür.Mide bulantım,baş dönmem ve hafif adet ağısı gibi ağrım var.İlaçlara aynı şekilde devam.

Gözünüz aydın canımm

Maşallah sağlıkla gelsin minnoş lar

Gözün aydın maşşalah sağlıkla yetişsin diğeri de inşallahh hangi ilaçları kullanıyorsunn

Ayy kuzum çok sevindim hadi hayırlısı bende hala görmedim keseyi kaç haftalık onu da bilmiyorum sen ne kadar sürede gittin görmek için

Merhaba arkadaşlar, öncelikle rabbim hepimizin emeklerinin karşılığını versin inşallah Benim 4. Denemem iki adet 3. Gün embriyosu yerleştirirldi 1 tane de dondurduk şu an transferimin 3. Günü karnımda gerginlik yanma ve kasılma var ama adet belirtisi gibi sanki bilmiyorum bakalım bekleyip göreceğiz test tarihim 5 şubat fakat ben 31 inde idrar testi yapmayı düşünüyorum sizce erken mi olur?

Çok sevindim tebrikler ikiz minnoslar

Canım meraba amin inşallah Rabbim sana da nasip etsin inşallah İstersen biraz bekle derim

Hayırlı olsun canım
Ne güzel haber
Çift embriyo mu transfer edilmişti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…