- 25 Aralık 2022
- 69
- 132
- 13
- Konu Sahibi karamel Latte
-
- #9.681
Transfer süresinde belirtin oldu mu? Paylaşabilir misin çok sevindim rabbim kucağına almayı nasip etsin inşalla
Amin inşallah buradaki herkes için aynı şeyi dilerimTransfer süresinde belirtin oldu mu? Paylaşabilir misin çok sevindim rabbim kucağına almayı nasip etsin inşallah sağlıkla
Maşşallahhh, çokk sevindim adınaKalp atışlarini duydum çok şükürdarisi en kisa zamanda sizlere olsun güzel kadınlar
Anladım canım progestan iğne var mı göbekten ya da kalçadanTeşekkür ederimeksrofem 4, lutinus fitil 3, coraspın, oksapar 1, folik asit vitamin kullanıyorum
Çok şükür 308 çıkmış292 filan canım ama yüzde 60 da çıksa normal daha az çıkabilir yani. 2 katı maksimum değer
Amin inşallah size de bu günleri göstersin inşallah.Merhaba çok sevindim rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin benimde 4.denemem iki adet 3.gün embroysu yerleştirildi test günüm 5 şubat heyecanla bekliyorum hepimizin hakkımda hayırlısı olsun inşallah
Yok canım onu transferden önce bır hafta kadar kullandırdılar.Anladım canım progestan iğne var mı göbekten ya da kalçadan
Senin rahim kalınlaşması için mi beklediler acaba transfer için canım benim son adetim 20 aralık doktor ona göre hesapladıEvet canım benimde 6 sında transfer 13 gün sonra istedi test .Son adet günüm 3 Aralık artık nasıl hesaplaniyorsa bende pek anlamıyorum.Benim kan değerim ilk öğrendiğim zamandı 1000.Ustunde çıktıŞimdi nasıl yükselmişmidir bilmiyorum baktirmadik daha . İnsllalah gözükür 2 hafta sonra demişti kontrol için .Ayın 1 de gidicem kontrole daha 5 gün var
Ben senin de iki tane tutacağını düşünüyorumEvet canım benimde 6 sında transfer 13 gün sonra istedi test .Son adet günüm 3 Aralık artık nasıl hesaplaniyorsa bende pek anlamıyorum.Benim kan değerim ilk öğrendiğim zamandı 1000.Ustunde çıktıŞimdi nasıl yükselmişmidir bilmiyorum baktirmadik daha . İnsllalah gözükür 2 hafta sonra demişti kontrol için .Ayın 1 de gidicem kontrole daha 5 gün var
Evet canım şu an hamileyim ama bu geçen sene tedavi olmuştum onda olumsuz oldu bu senede denedim tuttu çok şükürNeden hamile misin yoksa canım
Anladım inşallah sağlıkla kucağına al, olucağı varsa da oluyor biraz akışına bırakmak lazım sanırımÇok teşekkür ederim dilerim bura
Amin inşallah buradaki herkes için aynı şeyi dilerimBenim transferden sonra hiç belirtim olmadı.Hatta iki gün sonra ağır bi şekilde grip oldum iki gün parol kullandım.ilk idrar testimi predictör ile 10.gün yaptım.İkinci çizgi epey belirgindi.Sonuç öğrenmeye yakım bel ağrısı ve hafif adet ağrılarım oldu.Ben tuvalet ve yemek harici hiç kalkmadım koltuktan.Eşim ısrarla kaldırmıyor.Bugün hemşireye de sorduk yatmana gerek yok kan dolaşımı önemli dedi ama eşim yine de yatmamdan yana.Sadece doktor kontrollerınde dışarı çıkıyorum dıyebılırım
Düşük mü olmuştu canım önceden. Kaçıncı aydaTeşekkür ederim4. Denemem olduğu için 3 tane 6.gün embrıyosu transfer edıldı.10 tane embrıyodan deneye deneye son olarak 4 tane kalmıştı.Diğer denemelerde hep ıkı transferde tek embrıyo tutunmuştu.Bunda kalan embrıyoların hepsını ıstedım.Bırısı zaten düşük kaliteydi onu elediler.Hemşire 3ü de tutarsa zor olur dedi risklerinden bahsetti ama ben risk alıp 3 ünde ısrar ettim.3 ünün birden tutacağını düşünmüyordum.Ya tek ya iki tutar diye düşünüyordum çok şükür ikisi birden tutmuş Doktor deneme sayım çok diye olumlu baktı.Bazen risk almak gerekıyormus.Ikısı transfer edılseydı tek embrıyo kalacaktı.Her denemede aynı zorlukları yasamak ıstemedım.Allah izin verir sağlıklı devam ederse ikiz benim hep hayalimdi İki tane bebek kaybettim Allah belki onların hürmetine bunları kucağıma almayı nasip eder🕊🕊
Sanmıyorum ki ben 8.6 Transfer oldum .Transferden beri doktora hiç gitmedim şimdi ne kadar kalınlık bilmiyorum değerimi bile baktirmadik.Benim transferim 6 Ocak kese 1 ŞubatSenin rahim kalınlaşması için mi beklediler acaba transfer için canım benim son adetim 20 aralık doktor ona göre hesapladı
sinlikle bende çok ümütlenmek isyemiyorum çünkü sonrası büyük hüsran oluyor fakat insanında pek elinde değil umutla bekliyoruz bakalım çokta kasmamaya çalışıyorum kendimi hayırlısı demek en doğrusuAmin inşallah size de bu günleri göstersin inşallah.Her deneme ayrı bir umut ama en rahat bu denememdeydim diyebilirim Anlayamadığım bir rahatlık var üzerimde diğer denemelerde zorlarını gördüğüm için galiba bunda çok beklenti ve heyecan içinde değilim sanırım kucağıma almadan da böyle hissedicem. Sanırım teslim olmaktan.Artık tamamen Allaha bıraktım çünkü.Çok beklenti içinde olunca duyguları yüksek yaşayınca yıkımı da büyük oluyor.
Yaaa maşallah canım Rabbim hayırlısıyla kucağına almayı nasip eylesin tüp bebekle mi olduEvet canım şu an hamileyim ama bu geçen sene tedavi olmuştum onda olumsuz oldu bu senede denedim tuttu çok şükür
Ayyy inşallah vala çok SevinirimBen senin de iki tane tutacağını düşünüyorum
Birinin kese gördük kalp atışı olmadı.Diğeri kalp atışı oldu 8.haftada durdu.İkisi de küretaj oldu.Düşük mü olmuştu canım önceden. Kaçıncı ayda
Hiç bi bilgim yok canım.Kızlar bu ilaçları dahiliye yazabiliyor mu sizce. Aile hekimim kaza yapmış erken çıkmış, devlet hastanesi aile hekimi bugünün yokmuş, kadın doğum da yokmuş dahiliye sıra aldım sizce olur mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?