Ocak 2023 tüp bebek transfer olacaklar

Çok teşekkür ederim dilerim bura
Transfer süresinde belirtin oldu mu? Paylaşabilir misin çok sevindim rabbim kucağına almayı nasip etsin inşalla
Transfer süresinde belirtin oldu mu? Paylaşabilir misin çok sevindim rabbim kucağına almayı nasip etsin inşallah sağlıkla
Amin inşallah buradaki herkes için aynı şeyi dilerim Benim transferden sonra hiç belirtim olmadı.Hatta iki gün sonra ağır bi şekilde grip oldum iki gün parol kullandım.ilk idrar testimi predictör ile 10.gün yaptım.İkinci çizgi epey belirgindi.Sonuç öğrenmeye yakım bel ağrısı ve hafif adet ağrılarım oldu.Ben tuvalet ve yemek harici hiç kalkmadım koltuktan.Eşim ısrarla kaldırmıyor.Bugün hemşireye de sorduk yatmana gerek yok kan dolaşımı önemli dedi ama eşim yine de yatmamdan yana.Sadece doktor kontrollerınde dışarı çıkıyorum dıyebılırım

Amin inşallah size de bu günleri göstersin inşallah. Her deneme ayrı bir umut ama en rahat bu denememdeydim diyebilirim Anlayamadığım bir rahatlık var üzerimde diğer denemelerde zorlarını gördüğüm için galiba bunda çok beklenti ve heyecan içinde değilim sanırım kucağıma almadan da böyle hissedicem. Sanırım teslim olmaktan.Artık tamamen Allaha bıraktım çünkü.Çok beklenti içinde olunca duyguları yüksek yaşayınca yıkımı da büyük oluyor.

Kızlar bu ilaçları dahiliye yazabiliyor mu sizce. Aile hekimim kaza yapmış erken çıkmış, devlet hastanesi aile hekimi bugünün yokmuş, kadın doğum da yokmuş dahiliye sıra aldım sizce olur mu

Senin rahim kalınlaşması için mi beklediler acaba transfer için canım benim son adetim 20 aralık doktor ona göre hesapladı

Ben senin de iki tane tutacağını düşünüyorum

Anladım inşallah sağlıkla kucağına al, olucağı varsa da oluyor biraz akışına bırakmak lazım sanırım

Düşük mü olmuştu canım önceden. Kaçıncı ayda

Senin rahim kalınlaşması için mi beklediler acaba transfer için canım benim son adetim 20 aralık doktor ona göre hesapladı
Sanmıyorum ki ben 8.6 Transfer oldum .Transferden beri doktora hiç gitmedim şimdi ne kadar kalınlık bilmiyorum değerimi bile baktirmadik.Benim transferim 6 Ocak kese 1 Şubat

Off kızlar moralim bozuldu ağlayıp duruyorum. Progestan dex iğnem vardı gün aşırı bu zamana kadar bütün iğnelerimi yaptım hep bugün iğneyi yapamadım inatla karnıma batmadı iğne sanki karnımdaki deri kalınlaşmışta batıramadım. Az bişey batıyo devamı gitmiyo çekincede kanamaya başladı. Sizde de böyle oldu mu hiç. Bi iğneyi bile beceremiyorum en son eczaneye gittim de yaptırdım pazar günü napcağımı kara kara düşünüyorum.

Ke
sinlikle bende çok ümütlenmek isyemiyorum çünkü sonrası büyük hüsran oluyor fakat insanında pek elinde değil umutla bekliyoruz bakalım çokta kasmamaya çalışıyorum kendimi hayırlısı demek en doğrusu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…