- 9 Aralık 2021
- 1.302
- 2.496
- 83
- Konu Sahibi karamel Latte
-
- #9.721
Sen keseye mi gidecektinAnladım canım benim randevuyu da çarşamba ya aldık eşimin işlerinden dolayı. Heyecanlıyım çok
Evet canımSen keseye mi gidecektin
İns saglikla görürsün canimmEvet canım
Bu baya belirgin çıkarmış bende pazartesi sipariş veririm bakalımBen bunda gördüm çizgiyi ama inanamadım tabi o yüzden hemen predictoru yaptım oda bu canım
İnşallah yazar canmYa şansıma tüküreyim devlet hastanesindeki aile hekimi de yokmuş bugün iş için merkez ilçeye geldim noterde işim vardı aradan çıkarayım dedim o da doktor yok ne aile hekimi ne kadın doğum küçük bi ilçe burası. Dahileyeye sıra aldım bakalım yazar mı eczacıya sordum isterse yazar dedi.Burdan çıkıp işe yetişicem geri
Ben kullanıyorum canım transferden 5 gün önce yaptırdım dün pozitif gördük yine taktırdım kalp atışı duyulduğunda daha sonra da 16. haftaya kadar 15 günde 1 yapılacak 2 saat sürüyor ilaç açıldıktan sonra kullanılamaz hale geliyor daha küçük paketler halinde üretilmeli yazık günahClinoleıc adında bir serumu olan var mı içinizde? Bana her hafta takılacak dedi dr. Geçen hafta cuma ( transfer öncrsi ) taktırmıştım. Şu an hastanedeyım yıne taktırdım gebelik trstine kadar devam ded dr. Bu serum neyın nesi anlamadım kullanan var mı bnden başka? Multivitamin miş.750 tl ye alıyorum yarısı kullanılsın ğer yarısı atılsın diyo dr..zaten kalçadan göbektenğne fitil onca hap bide bu serum
Maşallah canım darısı bizlerin başına Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsinKalp atışlarini duydum çok şükürdarisi en kisa zamanda sizlere olsun güzel kadınlar
Hayırlı olsun canım kat kat artsın değerinÇok çok silik net göremeyebilirsiniz canım ama var gerisi Rabbime emanet artık
Seni çok iyi anlıyorum.. İğne fobim var kendime asla vuramıyorum bakamıyorum bile.. Eşim vuruyor iğnelerimi. Başlarda korkarım yapamam dedi ama eczaneye nereye kadar gidebilirim hem haftasonları sıkıntı oluyor. Biraz baskımla yapmaya başladı. Sen bak ne güzel kendinde yapabiliyorsun.. Bi kere batırıp batmağında ucunu değiştir köreliyor çünkü..O zaman hepimiz yaşıyoruz bu durumu. Vallahi bu iğnelerden bezdim. İnşallah pozitifi görürdüm de bir daha bir daha denemek zorunda kalmam. Canımın sıkıntısına yapamayışıma ağlıyorım kimsede anlamıyo buna ağlanır mı diyolarnapim gücüm tükeniyo artık
Ahh pardon üzdüysem özür dilerim. Belki de Allah söyletti inşallah pozitifleringçeüp bebişinizi de sağlıkla kucağınıza alırsınızAhh keşketransfer oldum canım bugün
Çok çok amin canımHayırlı olsun canım kat kat artsın değerin
Aminnnİns saglikla görürsün canimm
Bu baya belirgin çıkarmış bende pazartesi sipariş veririm bakalım
Estrofemi ayda 1 kutu oksapari da 10 günde 1 yazdırıp alabilirsinTeşekkür ederim :) Aradım estrofemi ve oksoparı yazıyoruz dediler. Ama fiyatını da merak etmiştim sağolun. Tedavim şimdiden ilaçlar dahil 65 bin'e dayandı ve bu ilk deneme. O yüzden sanırım artık yazdıracağım
Hayırlı olsun sıkıca tutunsunlar annelerineKizlar bebisleri aldımama sondayi da yedim su çok içtiğim halde yetmez dedi
Maşallah ne güzel haberler almışsınız darısı bizlerin başına sağlıkla büyüsün yavrularinizArkadaşlar merhaba herkese hayırlı cumalar
7 ocakta transferim oldu.Bu sabah kese için gittim.Doktor hesaplamasına göre 5+3 üm.İki kese göründübirincisi gayet iyi,ikincisi diğerine göre biraz küçükmüş.Kese de bebek de göründü.Vajinal muayene yapıldı.Haftay kalp atışı için çağırdılar.Hem de diğerinin gelişimine bakılacak Kanama alanı vs gözükmedi çok şükür.Mide bulantım,baş dönmem ve hafif adet ağısı gibi ağrım var.İlaçlara aynı şekilde devam.
Canim benim insallah son tedavin olur bu ve bebislerine kavusursun benimde son tedavim cok yoruldum 1 sene kadar ara vericem insallah olur da bir daha bu acilari yasamayiz .benim ahh canim benim bizimde yüzüm gülecek insallahh.Miena canım tedavin hayırlı olsun bende 40 yaşındayım bu aya başı benimde 9. Tüp bebek denemem yine negatif oldu burdaki kızların yaşı bizden genç peş peşe pozitif sonuç alıyorlar ne şanslılar maşallah bizim imtihanımız demekki bu inş bu sefer tutar senin benimde bu son denemem de ilk kez bacaklarım kasıklarım belim acayip derece de ağrıdı 11. Güne kadar hep ağrılarım oldu insan umut ediyor bu sefer farklı bu sefer oldu demiştimRabbim nasip etmişse olucak inş olumlu düşün stres yapma ben çok rahattım..
Massallallahhhhh suphanallahhhArkadaşlar merhaba herkese hayırlı cumalar
7 ocakta transferim oldu.Bu sabah kese için gittim.Doktor hesaplamasına göre 5+3 üm.İki kese göründübirincisi gayet iyi,ikincisi diğerine göre biraz küçükmüş.Kese de bebek de göründü.Vajinal muayene yapıldı.Haftay kalp atışı için çağırdılar.Hem de diğerinin gelişimine bakılacak Kanama alanı vs gözükmedi çok şükür.Mide bulantım,baş dönmem ve hafif adet ağısı gibi ağrım var.İlaçlara aynı şekilde devam.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?