Ocak 2023 tüp bebek transfer olacaklar

İnşallah yazar canm

Ben kullanıyorum canım transferden 5 gün önce yaptırdım dün pozitif gördük yine taktırdım kalp atışı duyulduğunda daha sonra da 16. haftaya kadar 15 günde 1 yapılacak 2 saat sürüyor ilaç açıldıktan sonra kullanılamaz hale geliyor daha küçük paketler halinde üretilmeli yazık günah

Canım kızlar

21 ocakta transferini yaptıran var mı
Ne durumdasınız
Daha 6. Gün testlere başlasam mı ? :)

Seni çok iyi anlıyorum.. İğne fobim var kendime asla vuramıyorum bakamıyorum bile.. Eşim vuruyor iğnelerimi. Başlarda korkarım yapamam dedi ama eczaneye nereye kadar gidebilirim hem haftasonları sıkıntı oluyor. Biraz baskımla yapmaya başladı. Sen bak ne güzel kendinde yapabiliyorsun.. Bi kere batırıp batmağında ucunu değiştir köreliyor çünkü..
Ve zamanla deri sertleştikçe daha zoe giriyor ama pozitif olunca o iğneler hiç gözüne gelmeyecek inan

Klinikten aradilar,küçük haftalarda oksapari göbekten uygulama tavsiye ediyoruz dediler. Prolutex kullaniyorum dedim olsun diger tarafa da oksapari uygularsiniz dediler. Soğuk prese de gerek yok dendi. Bismillah, akşam ilk doz ile başlayacağim

Maşallah ne güzel haberler almışsınız darısı bizlerin başına sağlıkla büyüsün yavrulariniz

Canim benim insallah son tedavin olur bu ve bebislerine kavusursun benimde son tedavim cok yoruldum 1 sene kadar ara vericem insallah olur da bir daha bu acilari yasamayiz .benim ahh canim benim bizimde yüzüm gülecek insallahh.

Massallallahhhhh suphanallahhh rabbim saglicakla kucagina aldigin günleri göstersin insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…