- 20 Eylül 2018
- 4.433
- 3.147
- 133
- 33
- Konu Sahibi karamel Latte
-
- #9.701
Amin canım saolYaaa maşallah canım Rabbim hayırlısıyla kucağına almayı nasip eylesin tüp bebekle mi oldu
Geçmiş olsun benim de kurtaj olmuştu aynı.Birinin kese gördük kalp atışı olmadı.Diğeri kalp atışı oldu 8.haftada durdu.İkisi de küretaj oldu.
Anladım canım zor işler bunlar ama sonu çok güzel ben aşılama sürecindeyim daha o evreye geçmedim hayırlısıyla tutar inşallah benimkideAmin canım saolEvet yumurta Donasyonu yaptırdım Kıbrıs'ta öyle tuttu taze 5.gun emriyosu 2 tane koydular
Her anestezi için ayrı ayrı 3800 ödedim toplamda 7600 sırf anestezi için ödedim ve zamsız fiyattiOnun için ayrı mı ücret ödediniz acaba ben de aynı durumdayimda anestezili düşünüyorum tek bir anestezi ücreti mi verdiniz yoksa hem bu işlem için hemde transfer için ayrı ayrı mı
Ne demek kuzum inşallah seninde pozitifini görürüzAnladım canım zor işler bunlar ama sonu çok güzel ben aşılama sürecindeyim daha o evreye geçmedim hayırlısıyla tutar inşallah benimkideteşekkür ederim yazdığın için
Ben de dün aynısını yaşadım aynı gün transfer olduk ya sizle. Demek ki iyice hassaslaşmaya başladı. Ben her gün yapıyorum ve dün 10 dk uğraştım sinirim bozuldu çok ağladımOff kızlar moralim bozuldu ağlayıp duruyorum. Progestan dex iğnem vardı gün aşırı bu zamana kadar bütün iğnelerimi yaptım hep bugün iğneyi yapamadım inatla karnıma batmadı iğnesanki karnımdaki deri kalınlaşmışta batıramadım. Az bişey batıyo devamı gitmiyo çekincede kanamaya başladı. Sizde de böyle oldu mu hiç. Bi iğneyi bile beceremiyorum en son eczaneye gittim de yaptırdım pazar günü napcağımı kara kara düşünüyorum.
Canım aynısı bu sabah başıma geldiOff kızlar moralim bozuldu ağlayıp duruyorum. Progestan dex iğnem vardı gün aşırı bu zamana kadar bütün iğnelerimi yaptım hep bugün iğneyi yapamadım inatla karnıma batmadı iğnesanki karnımdaki deri kalınlaşmışta batıramadım. Az bişey batıyo devamı gitmiyo çekincede kanamaya başladı. Sizde de böyle oldu mu hiç. Bi iğneyi bile beceremiyorum en son eczaneye gittim de yaptırdım pazar günü napcağımı kara kara düşünüyorum.
Ya şansıma tüküreyim devlet hastanesindeki aile hekimi de yokmuş bugün iş için merkez ilçeye geldim noterde işim vardı aradan çıkarayım dedim o da doktor yok ne aile hekimi ne kadın doğum küçük bi ilçe burası. Dahileyeye sıra aldım bakalım yazar mı eczacıya sordum isterse yazar dedi.Hiç bi bilgim yok canım.
Devlet hastanesinin aile hekimi yazar ama bak
Malesef öyle ama dayancak gücüm kalmıyo. Ağla ağla bi hal oldum. Artık sağlık ocağına Gideyim yaptırmaya diyorum. Eşim benden korkak oda yapamazBen de dün aynısını yaşadım aynı gün transfer olduk ya sizle. Demek ki iyice hassaslaşmaya başladı. Ben her gün yapıyorum ve dün 10 dk uğraştım sinirim bozuldu çok ağladımAğır gelmeye başladı artık bana süreç yoruldum sanırım .Birkaç kere sokup çıkardıktan sonra yapabildim. Bir şekilde yapacağız başka çaremiz yok
Morardı benim karnım yeni yeni açılmaya yüz tuttu bunu bilsem uyguladım canımİlk oksapar yorumlarını bekliyorum canımyaptıktan sonra ben havluyla azıcık buz koyuyorum morarmıyor, doktoruna sorup deneyebilirsin istersen
O zaman hepimiz yaşıyoruz bu durumu. Vallahi bu iğnelerden bezdim. İnşallah pozitifi görürdüm de bir daha bir daha denemek zorunda kalmam. Canımın sıkıntısına yapamayışıma ağlıyorım kimsede anlamıyo buna ağlanır mı diyolarCanım aynısı bu sabah başıma geldi
İğne bir türlü batmiyor .kaç kere farklı yerden denedim . En son iğne nin ucunu degistirdim oldu birde yaparken istemsiz kasıyorum her halde diye başka yere bakıyorum . Benim bu 2. Oldu .en son sinirlendim yapmayacaktim
Valla canım pozitif de görsen 12. Haftaya kadar devamO zaman hepimiz yaşıyoruz bu durumu. Vallahi bu iğnelerden bezdim. İnşallah pozitifi görürdüm de bir daha bir daha denemek zorunda kalmam. Canımın sıkıntısına yapamayışıma ağlıyorım kimsede anlamıyo buna ağlanır mı diyolarnapim gücüm tükeniyo artık
Canım sen hamile misin. İş başı yapmışsın MaşallhYa şansıma tüküreyim devlet hastanesindeki aile hekimi de yokmuş bugün iş için merkez ilçeye geldim noterde işim vardı aradan çıkarayım dedim o da doktor yok ne aile hekimi ne kadın doğum küçük bi ilçe burası. Dahileyeye sıra aldım bakalım yazar mı eczacıya sordum isterse yazar dedi.Burdan çıkıp işe yetişicem geri
Size de çok geçmiş olsun Allah bırdaha yasatmasınGeçmiş olsun benim de kurtaj olmuştu aynı.
Anladım teşekkürlerHer anestezi için ayrı ayrı 3800 ödedim toplamda 7600 sırf anestezi için ödedim ve zamsız fiyattifiziksel bir sıkıntınız yoksa gerçekten gerek yok burada transfer olan arkadaşlarımin hepsinin çok rahat geçti
İnşallah hayırlısı olur benimde 4. Denemem dün transfer oldum. İnşallah hayırlısı olur hakkımızda.Merhaba arkadaşlar, öncelikle rabbim hepimizin emeklerinin karşılığını versin inşallahBenim 4. Denemem iki adet 3. Gün embriyosu yerleştirirldi 1 tane de dondurduk şu an transferimin 3. Günü karnımda gerginlik yanma ve kasılma var ama adet belirtisi gibi sanki bilmiyorum bakalım bekleyip göreceğiz test tarihim 5 şubat fakat ben 31 inde idrar testi yapmayı düşünüyorum sizce erken mi olur?
Yok demek istediğim inşallah pozitifi görürümde tekrardan sil baştan başlamam onu demek istedimValla canım pozitif de görsen 12. Haftaya kadar devam
Bi daha ki cuma yine görmek istiyor,sonra bi ay sonraMaşşallahhh, çokk sevindim adınane zaman bir sonraki kontrol
Bana hemşire demişti. başlarda korktum yapmadım buz kötü etkiler mi diye ama üstten çok uzun süre tutmadan uyguluyorum sıfır morarmaMorardı benim karnım yeni yeni açılmaya yüz tuttu bunu bilsem uyguladım canım
Anladım canım benim randevuyu da çarşamba ya aldık eşimin işlerinden dolayı. Heyecanlıyım çokBi daha ki cuma yine görmek istiyor,sonra bi ay sonra
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?