Ocak 2023 tüp bebek transfer olacaklar

Amin canım saol Evet yumurta Donasyonu yaptırdım Kıbrıs'ta öyle tuttu taze 5.gun emriyosu 2 tane koydular
Anladım canım zor işler bunlar ama sonu çok güzel ben aşılama sürecindeyim daha o evreye geçmedim hayırlısıyla tutar inşallah benimkide teşekkür ederim yazdığın için

Onun için ayrı mı ücret ödediniz acaba ben de aynı durumdayimda anestezili düşünüyorum tek bir anestezi ücreti mi verdiniz yoksa hem bu işlem için hemde transfer için ayrı ayrı mı
Her anestezi için ayrı ayrı 3800 ödedim toplamda 7600 sırf anestezi için ödedim ve zamsız fiyatti fiziksel bir sıkıntınız yoksa gerçekten gerek yok burada transfer olan arkadaşlarımin hepsinin çok rahat geçti

Anladım canım zor işler bunlar ama sonu çok güzel ben aşılama sürecindeyim daha o evreye geçmedim hayırlısıyla tutar inşallah benimkide teşekkür ederim yazdığın için
Ne demek kuzum inşallah seninde pozitifini görürüz sağlıkla gelsinler biraz zor süreç ama sonu güzel olur umarım

Ben de dün aynısını yaşadım aynı gün transfer olduk ya sizle. Demek ki iyice hassaslaşmaya başladı. Ben her gün yapıyorum ve dün 10 dk uğraştım sinirim bozuldu çok ağladım Ağır gelmeye başladı artık bana süreç yoruldum sanırım .Birkaç kere sokup çıkardıktan sonra yapabildim. Bir şekilde yapacağız başka çaremiz yok

Canım aynısı bu sabah başıma geldi
İğne bir türlü batmiyor .kaç kere farklı yerden denedim . En son iğne nin ucunu degistirdim oldu birde yaparken istemsiz kasıyorum her halde diye başka yere bakıyorum . Benim bu 2. Oldu .en son sinirlendim yapmayacaktim

Hiç bi bilgim yok canım.
Devlet hastanesinin aile hekimi yazar ama bak
Ya şansıma tüküreyim devlet hastanesindeki aile hekimi de yokmuş bugün iş için merkez ilçeye geldim noterde işim vardı aradan çıkarayım dedim o da doktor yok ne aile hekimi ne kadın doğum küçük bi ilçe burası. Dahileyeye sıra aldım bakalım yazar mı eczacıya sordum isterse yazar dedi. Burdan çıkıp işe yetişicem geri

Malesef öyle ama dayancak gücüm kalmıyo. Ağla ağla bi hal oldum. Artık sağlık ocağına Gideyim yaptırmaya diyorum. Eşim benden korkak oda yapamaz

O zaman hepimiz yaşıyoruz bu durumu. Vallahi bu iğnelerden bezdim. İnşallah pozitifi görürdüm de bir daha bir daha denemek zorunda kalmam. Canımın sıkıntısına yapamayışıma ağlıyorım kimsede anlamıyo buna ağlanır mı diyolar napim gücüm tükeniyo artık

Valla canım pozitif de görsen 12. Haftaya kadar devam

Canım sen hamile misin. İş başı yapmışsın Maşallh

İnşallah hayırlısı olur benimde 4. Denemem dün transfer oldum. İnşallah hayırlısı olur hakkımızda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…