Ocak 2023 tüp bebek transfer olacaklar

İlk batirdiginizda ileri gitmiyorsa ucunu değiştirip bir yere değdirmeden başka bölgede deneyin ucu körleşirse canıniz acır göbek deliğinden 4 parmak açıklıkla alt bölgeye c şeklinde yapın yapacağınız yeri iki parmağınızla sıkın batırın gitsin

O kadar çok denedim ki belkide iğnenin ucu köreldi bide öyle deneyim ucu değiştirerek. Evet evet bende acaba derimi sertleşti dedim. Rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın. Hepimiz farklı zorluklardan geçiyoruz. Bebek sesleriyle evlerimizi şenlendirsin inşallah burda sizle konuşunca bi rahatlama geliyo. Allah hepinizden razı olsun.

4 parmaktan yanlara doğru vuruyordum. Ama bu sefer fazla canım yandı hatta iğnenin yarısı girdi yarısı girmedi dayanamadım geri çıkardım kendimi tükenmiş gibi hissediyorum

4 parmaktan yanlara doğru vuruyordum. Ama bu sefer fazla canım yandı hatta iğnenin yarısı girdi yarısı girmedi dayanamadım geri çıkardım kendimi tükenmiş gibi hissediyorum
Bir gün sağa bir gün sola vur canım önceki vurduğun yerin üstüne geliyorsa beze oluşur ondan da girmez girmeyince hiç zorlama çıkar ucu at çöpe yenisini tak hızlıca tek hamlede incecik zaten göbeğin alt kısımlarına doğru hergun bir tık aşağı doğru vur YouTube da videolar da var cesaretin artar bak istersen

Öyle yapıyorum bi sağ bi sol ama dediğin gibi uçta zorlanıyorsam direk değiştircem teşekkür ederim birde aşağılara doğru deneyim

Benimde kanadi maalesef
Benimde ayni

Eklentiler

• B010E5E5-B3FA-4EF4-8653-E47C5E0BB6C3.webp
    19 KB · Görüntüleme: 46
Kızlar pozitif olanlardan maydonoz yasak diyolar ama pişmişi yasak mı. Pozitif olanlar kuru nane pişmiş maydonoz yediniz mi. Hiç

Eczacı isterse yazar diyor sizin eczacı doktoru bozmamak için öyle dedi bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…