- Konu Sahibi karamel Latte
-
- #9.741
İlk batirdiginizda ileri gitmiyorsa ucunu değiştirip bir yere değdirmeden başka bölgede deneyin ucu körleşirse canıniz acır göbek deliğinden 4 parmak açıklıkla alt bölgeye c şeklinde yapın yapacağınız yeri iki parmağınızla sıkın batırın gitsinOff kızlar moralim bozuldu ağlayıp duruyorum. Progestan dex iğnem vardı gün aşırı bu zamana kadar bütün iğnelerimi yaptım hep bugün iğneyi yapamadım inatla karnıma batmadı iğnesanki karnımdaki deri kalınlaşmışta batıramadım. Az bişey batıyo devamı gitmiyo çekincede kanamaya başladı. Sizde de böyle oldu mu hiç. Bi iğneyi bile beceremiyorum en son eczaneye gittim de yaptırdım pazar günü napcağımı kara kara düşünüyorum.
Maalesef oyle 12 gun ama 12 aygibi geliyor günler gecmiyorİnşallah çok teşekkür ederim hepimizeBeklemeye çalışacağım ozaman inşallah yani umuyorum çok zor bu bekleyiş sanki zaman geçmiyor gibi
O kadar çok denedim ki belkide iğnenin ucu köreldi bide öyle deneyim ucu değiştirerek. Evet evet bende acaba derimi sertleşti dedim. Rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın. Hepimiz farklı zorluklardan geçiyoruz. Bebek sesleriyle evlerimizi şenlendirsin inşallahSeni çok iyi anlıyorum.. İğne fobim var kendime asla vuramıyorum bakamıyorum bile.. Eşim vuruyor iğnelerimi. Başlarda korkarım yapamam dedi ama eczaneye nereye kadar gidebilirim hem haftasonları sıkıntı oluyor. Biraz baskımla yapmaya başladı. Sen bak ne güzel kendinde yapabiliyorsun.. Bi kere batırıp batmağında ucunu değiştir köreliyor çünkü..
Ve zamanla deri sertleştikçe daha zoe giriyor ama pozitif olunca o iğneler hiç gözüne gelmeyecek inan
4 parmaktan yanlara doğru vuruyordum. Ama bu sefer fazla canım yandı hatta iğnenin yarısı girdi yarısı girmedi dayanamadım geri çıkardım kendimi tükenmiş gibi hissediyorumİlk batirdiginizda ileri gitmiyorsa ucunu değiştirip bir yere değdirmeden başka bölgede deneyin ucu körleşirse canıniz acır göbek deliğinden 4 parmak açıklıkla alt bölgeye c şeklinde yapın yapacağınız yeri iki parmağınızla sıkın batırın gitsin
İnşallah hepimizin için rabbim hakkımızda hayırlısını versin emeklerimizin karşılığını alalım inşallahİnşallah hayırlısı olur benimde 4. Denemem dün transfer oldum. İnşallah hayırlısı olur hakkımızda.
Bir gün sağa bir gün sola vur canım önceki vurduğun yerin üstüne geliyorsa beze oluşur ondan da girmez girmeyince hiç zorlama çıkar ucu at çöpe yenisini tak hızlıca tek hamlede incecik zaten göbeğin alt kısımlarına doğru hergun bir tık aşağı doğru vur YouTube da videolar da var cesaretin artar bak istersen4 parmaktan yanlara doğru vuruyordum. Ama bu sefer fazla canım yandı hatta iğnenin yarısı girdi yarısı girmedi dayanamadım geri çıkardım kendimi tükenmiş gibi hissediyorum
Güzel dilekleriniz için çok teşekkür ederim sağlıkla kucağımıza almak hepimize nasip olsun inşallahMaşallah ne güzel haberler almışsınız darısı bizlerin başına sağlıkla büyüsün yavrulariniz
Amin amin inşallahMassallallahhhhh suphanallahhhrabbim saglicakla kucagina aldigin günleri göstersin insallah
Öyle yapıyorum bi sağ bi sol ama dediğin gibi uçta zorlanıyorsam direk değiştircem teşekkür ederim birde aşağılara doğru deneyimBir gün sağa bir gün sola vur canım önceki vurduğun yerin üstüne geliyorsa beze oluşur ondan da girmez girmeyince hiç zorlama çıkar ucu at çöpe yenisini tak hızlıca tek hamlede incecik zaten göbeğin alt kısımlarına doğru hergun bir tık aşağı doğru vur YouTube da videolar da var cesaretin artar bak istersen
Benimde kanadi maalesefOff kızlar moralim bozuldu ağlayıp duruyorum. Progestan dex iğnem vardı gün aşırı bu zamana kadar bütün iğnelerimi yaptım hep bugün iğneyi yapamadım inatla karnıma batmadı iğnesanki karnımdaki deri kalınlaşmışta batıramadım. Az bişey batıyo devamı gitmiyo çekincede kanamaya başladı. Sizde de böyle oldu mu hiç. Bi iğneyi bile beceremiyorum en son eczaneye gittim de yaptırdım pazar günü napcağımı kara kara düşünüyorum.
Benimde ayniO zaman hepimiz yaşıyoruz bu durumu. Vallahi bu iğnelerden bezdim. İnşallah pozitifi görürdüm de bir daha bir daha denemek zorunda kalmam. Canımın sıkıntısına yapamayışıma ağlıyorım kimsede anlamıyo buna ağlanır mı diyolarnapim gücüm tükeniyo artık
Yok kuzucum daha transfer dahi olmadım kısmetse cumartrsi transferim varCanım sen hamile misin. İş başı yapmışsın Maşallh
Şunlar nasıl acava 5 tanesi 70 tlEvet canım bu çok net ya acaba olmuyo yani
Buda çok zamlanmış gerçi bende çok önceden vardı saklıyodum bitane
Eczacı isterse yazar diyor sizin eczacı doktoru bozmamak için öyle dedi benceAile hekimi bana hiç yazmadı yazamam dedi. Bizim aile hekimi çoğu ilaca yetkim yok diyo eczaxıyada sordum yazamıyomu diye baktı sistemden yok sadece kadın doğum doktorları yazabiliyor dedi. Sizin orda nasıl yazılıyor ya yer yer değişiyormu bu kurallar ne
Şunlar nasıl acava 5 tanesi 70 tl
Ben 22ocakta oldum canımCanım kızlar
21 ocakta transferini yaptıran var mı
Ne durumdasınız
Daha 6. Gün testlere başlasam mı ? :)
Aram8zda iki gun var canim ben 19 ocakta saat 19.45 te transfer oldum bende 7.günümdeyimCanım kızlar
21 ocakta transferini yaptıran var mı
Ne durumdasınız
Daha 6. Gün testlere başlasam mı ? :)
Allah yardımcımız olsunBenimde kanadi maalesef
Benimde ayni
Aminnnnn canim hepimizin insallahhAllah yardımcımız olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?