- 25 Ocak 2023
- 1.095
- 1.982
- 48
- 46
- Konu Sahibi karamel Latte
-
- #9.781
Alllah yar ve yardimcimiz olsun yüzümüz gülerAllah tamamına erdirsin inşallah
Beklemelerimizin mükafatını alalım hepimiz
Evde testler var sabredebilirsem pazar test yapayım diyorum. O zaman 8. Gün olacak belki bişeyler çıkar
Yok valla busefer diger üçünde 12.güne kadar bekledim vakitte gecmisti bu son transferde ne vakit geciyor nede nede sabrim varİçinden nasıl geçiyorsa öyle yap tatlım
Bekleyebiliyorsan kan testi en güzeli ben de o sabır yok galiba
Hayırlı olsun tedavin canmBilgi olsun diye yazıyorum kızlar, Burdaki ilaçların tamamına sgk kapsamında 240 tl ödedim, duphaloc muadili oralac transfer sonrası kabızlık olur falan diye aldım. Bunlara ek estrofem yazdı doktorum ama geçen hafta bir kutu almıştım diye vermediler onu olsundu rlimde 3 kutu sağlam var henüz bitince bakarız icabına..
Oksapardan 1 adet
Progestan 2 adet kullanıcam..
Oksapar ilk alışta sadece 1 kutu veriyormuş 10 gün sonra tekrar alabilecekmişim zaten ilaçları kullanmaya 30 ocakta başlıcam.
Hadi inşallah hepimiz için öyle olsunYok valla busefer diger üçünde 12.güne kadar bekledim vakitte gecmisti bu son transferde ne vakit geciyor nede nede sabrim varsabrin sonu selamet olur insallah
Ben deeee
Olur yazarim canim bende hic bise yok hayirlisi olsunHadi inşallah hepimiz için öyle olsun
Sen bizden öndesin gün olarak ara ara yaz yine belirtilerin vs olursa arkandan geliyoruz:)
Ahh çok heyecanlı ama erken sanki ya pazarı mı beklesek:)Aminnn canım
Bende yarın yapiyim diyorum bakalım hayırlısı ile pozitif görelim ve sağlıkla da kucağımıza alalım
Hadi inşallah hepimiz için öyle olsun
Sen bizden öndesin gün olarak ara ara yaz yine belirtilerin vs olursa arkandan geliyoruz:)
Hadi bakalım güzel haberler alicaz inşallahAnladım canım benim randevuyu da çarşamba ya aldık eşimin işlerinden dolayı. Heyecanlıyım çok
Kaç lira canım predictor8.mi oluyor valla o kadar gecmiyorki gunler karismistir canim test aldim ezcaneden predictor aldim ama cesaretim yok maalesef pazar gunu igne vurulmuya gidicem o gunde test veriyim diyorum yaa o kadar korkum var k8 yinede yüzlesmek lazim
İnşallahhhHadi bakalım güzel haberler alicaz inşallah
Anladım canım benim randevuyu da çarşamba ya aldık eşimin işlerinden dolayı. Heyecanlıyım çok
İnşallahhh
Pazarda yaparızAhh çok heyecanlı ama erken sanki ya pazarı mı beklesek:)
Yarın yapcam ben sonuc ne olursa olsun bide pazartesiPazarda yaparız
Öyle yaparız cumartesi ve Pazartesi..Yarın yapcam ben sonuc ne olursa olsun bide pazartesi
Ama sonucta tüp bebekte kullanılıyor bu ilaç sgk bunu bilmiyormukiCanım pahalı ilaçlarya gebelik olmadan hiç bi doktor risk almak istemiyor Sgk tarafından denetlenirse diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?