Ocak 2023 tüp bebek transfer olacaklar

Allah tamamına erdirsin inşallah
Beklemelerimizin mükafatını alalım hepimiz
Evde testler var sabredebilirsem pazar test yapayım diyorum. O zaman 8. Gün olacak belki bişeyler çıkar
Alllah yar ve yardimcimiz olsun yüzümüz güler

Bilgi olsun diye yazıyorum kızlar, Burdaki ilaçların tamamına sgk kapsamında 240 tl ödedim, duphaloc muadili oralac transfer sonrası kabızlık olur falan diye aldım. Bunlara ek estrofem yazdı doktorum ama geçen hafta bir kutu almıştım diye vermediler onu olsundu rlimde 3 kutu sağlam var henüz bitince bakarız icabına..

Oksapardan 1 adet
Progestan 2 adet kullanıcam..

Oksapar ilk alışta sadece 1 kutu veriyormuş 10 gün sonra tekrar alabilecekmişim zaten ilaçları kullanmaya 30 ocakta başlıcam.

Eklentiler

• IMG_20230127_174009.webp
    46,9 KB · Görüntüleme: 65
İçinden nasıl geçiyorsa öyle yap tatlım
Bekleyebiliyorsan kan testi en güzeli ben de o sabır yok galiba
Yok valla busefer diger üçünde 12.güne kadar bekledim vakitte gecmisti bu son transferde ne vakit geciyor nede nede sabrim var sabrin sonu selamet olur insallah

Hayırlı olsun tedavin canm

Yok valla busefer diger üçünde 12.güne kadar bekledim vakitte gecmisti bu son transferde ne vakit geciyor nede nede sabrim var sabrin sonu selamet olur insallah
Hadi inşallah hepimiz için öyle olsun
Sen bizden öndesin gün olarak ara ara yaz yine belirtilerin vs olursa arkandan geliyoruz:)

8.mi oluyor valla o kadar gecmiyorki gunler karismistir canim test aldim ezcaneden predictor aldim ama cesaretim yok maalesef pazar gunu igne vurulmuya gidicem o gunde test veriyim diyorum yaa o kadar korkum var k8 yinede yüzlesmek lazim
Kaç lira canım predictor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…