- 16 Ocak 2016
- 3.030
- 2.546
- 133
- 33
- Konu Sahibi karamel Latte
-
- #9.821
Kız ne duruyorsun yapsana 4.gün başladık yapmayaCanım kızlar
21 ocakta transferini yaptıran var mı
Ne durumdasınız
Daha 6. Gün testlere başlasam mı ? :)
Canım nasıl belirtilerin öncekilerle kıyaslarsan az çok anlıyorsundur hamile kalmışsın ta daha önce ben senden umutluyumYarın yapcam ben sonuc ne olursa olsun bide pazartesi
Aynen bende yedim maydonoz hariç sebze olarak pırasa çok canım istemişti ekşi ekşiMarul roka hic bi sey yapmaz. Sirkeli suda beklettigimiz sebzelerden rahatlikla tüketebiliriz
Canım roka marul ye taze nane maydonoz yeme gerçi tuttuktan sonra bence yenmez de genede yene sen çiğ pişmişYaa kimse bana cevap vermiyor
Kızlar pozitif olanlardan maydonoz yasak diyolar ama pişmişi yasak mı. Pozitif olanlar kuru nane pişmiş maydonoz yediniz mi Hiç
Sabah ilk idrarla yap canımYarın yapcam ben sonuc ne olursa olsun bide pazartesi
Maşallah canım sağlıcakla gelsin çok güzel
Evet kuzum suan kan vermeye gidiyorumAy ay ay harikahayırlı olsun canım sağlıkla gelsin yavrun.. sekizinci gün muydu bugün ?
Selam kizlar
Kesinlikle katılıyorumEczacı isterse yazar diyor sizin eczacı doktoru bozmamak için öyle dedi bence
Maşallah canım çok tebrik ederimKizlar dayanamadim bugün yaptım testi
Maşallah canım Allah tamamına erdirsin kalp atışını ekran da görmüşsündür zatenSelam kizlar
Çok şükür herşey yolunda doktor keseyi beğendi
Kalp atışı var ama cihazdan duyulmaz dedi
2 hafta sonra gel dedi o zaman biraz büyümus olur çok güzel duyulur dedi
5+2 dedi 6 haftalık sin yani dedi
Çok güzel bı duyguydu .bebeğimizi ilk görüşümüzbizim için çok heyecanlı geçti
Allah isteyen herkese nasip etsin
Şuan tek bebek ikiz değil dedi. İlerde değişirse bişey diyemem dedi . İkiz istemeyiz zaten dedi
Sağlıkla artmaya devam etsinMerhaba kızlar 7. Gün kanda 75.8 çıkmıştı. Bugün 9. Gün 212 olmuş değerim
Ben yaptırdım Pazartesi günü beklemedeyim hayırlısı inşBahçede kimde yaptırdın?
Hayırlı haberlerini bekliyoruz canım,sağlıkla gelsin yavrunEvet kuzum suan kan vermeye gidiyorum
Hayırlı olsun.Doktorun kim?Ben yaptırdım Pazartesi günü beklemedeyim hayırlısı inş
Oy çok sevindimmmSelam kizlar
Çok şükür herşey yolunda doktor keseyi beğendi
Kalp atışı var ama cihazdan duyulmaz dedi
2 hafta sonra gel dedi o zaman biraz büyümus olur çok güzel duyulur dedi
5+2 dedi 6 haftalık sin yani dedi
Çok güzel bı duyguydu .bebeğimizi ilk görüşümüzbizim için çok heyecanlı geçti
Allah isteyen herkese nasip etsin
Şuan tek bebek ikiz değil dedi. İlerde değişirse bişey diyemem dedi . İkiz istemeyiz zaten dedi
Merhaba Benimde transferim 24 ocakta oldu 3.gün embryosu iki tane, beklemedetim ne zaman test yapmaya başlamalı? Normalde test günüm 5 şubatKız ne duruyorsun yapsana 4.gün başladık yapmaya
Amin inşallah kizlar o kadar mutluyum ki anlatamamHayırlı haberlerini bekliyoruz canım,sağlıkla gelsin yavrun
Canım maydanozu az da olsa yiyebilirsin bir oturuşta bir bağ yemeyin diyor doktorlar miktarina dikkat et sorun olmazYaa kimse bana cevap vermiyor
Kızlar pozitif olanlardan maydonoz yasak diyolar ama pişmişi yasak mı. Pozitif olanlar kuru nane pişmiş maydonoz yediniz mi Hiç
Bende burda pozitif gördükçe çok mutlu oluyorumAmin inşallah kizlar o kadar mutluyum ki anlatamam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?