Ocak 2023 tüp bebek transfer olacaklar

Yaa kimse bana cevap vermiyor
Kızlar pozitif olanlardan maydonoz yasak diyolar ama pişmişi yasak mı. Pozitif olanlar kuru nane pişmiş maydonoz yediniz mi Hiç

Kızlar pozitif olanlardan maydonoz yasak diyolar ama pişmişi yasak mı. Pozitif olanlar kuru nane pişmiş maydonoz yediniz mi Hiç
Kuru nane va yedim, ama cog maydanoz yemedim canım.cok da sevmem..
Pozitif değilim ama şu süreçte yemiyorum

Sayı rakamlara takılmamak gerek biliyorumda yinede düşünüyorum kızlar 5bc ne demek bilen var mı? Kalite olarak düşük demek mi

Valla ilaclarin etkisi var yinecanim hissediyosun ben artik ilaclarda etki etm3di diye düşünüyorum cot yok karnim yumusacik belim agrimiyor kasiklarda agrinin a sı bile yok
Canım hiç belirtisi olmayan buradakiler hep pozitif oldular hafi topla cesareti yap bende 8. Gün yapmıştım idrar testini yap kurtul nasılsa yüzleşiyoruz er yada geç benim eşim benden çok beklemiş hadi gidelim kan testi verelim dememi bende demedim en son o dedi hadi gidelim artık diye aslında hep yatmaktan iğne yapmaktan varsa devam ederiz yoksa bırakırız normal hayata dönerim dedim

Canim benim bağ bağ maydonoz elbette kimse yemez. Misal ben öğle yemeginde biraz maydonoz yedim, simdi salata yaptim icine koydum. Kuru naneyi de yine baharat olarak yemekte kullaniyoruz bunlarin hic bir sakincasi olmaz, icini ferah tut. İlk zamanlar kafein tüketme diyorlar. Ben transferim 4.günü kafeinsiz ufak boy bi kahve ictim, bugun de yine kafeinsiz söyleyip eşimkinden üç dört yudum içtim. Doktorum 12.haftaya kadar sadece kahve içne diye tavsiyede bulundu o kadar diyim sana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…