- Konu Sahibi karamel Latte
-
- #9.801
Merhaba canım değer çok iyi şu an için katlanır dahaMerhaba kızlar 7. Gün kanda 75.8 çıkmıştı. Bugün 9. Gün 212 olmuş değerim
Canim meraba maydonozun her türlüsü yasak düşüğe sebep oliyor bende hiç kullanmıyorumYaa kimse bana cevap vermiyor
Kızlar pozitif olanlardan maydonoz yasak diyolar ama pişmişi yasak mı. Pozitif olanlar kuru nane pişmiş maydonoz yediniz mi Hiç
Teşekkür ederimAminnnevet burası bana da çok iyi geliyor. İyi ki varsınız hepiniz. Sen çok güçlüsün bunu hatırlat hep kendine
45 tl ye almisim fisten baktim simdiKaç lira canım predictor
Tesekkurler canımCanim meraba maydonozun her türlüsü yasak düşüğe sebep oliyor bende hiç kullanmıyorum
Kuru nane va yedim, ama cog maydanoz yemedim canım.cok da sevmem..Yaa kimse bana cevap vermiyor
Kızlar pozitif olanlardan maydonoz yasak diyolar ama pişmişi yasak mı. Pozitif olanlar kuru nane pişmiş maydonoz yediniz mi Hiç
Onları bilmiyorum yemedim hiçMarul roka vs yasak mı acaba. Of ne yesem
Çorbanın falan içinde nane oluyor bazen diye korkuyorum. Salata yesem diyorum roka napar bilmiyorumKuru nane va yedim, ama cog maydanoz yemedim canım.cok da sevmem..
Pozitif değilim ama şu süreçte yemiyorum
Hayırlı olsun canım kan testi yaptirdin mi?
Ay ay ay harika
Nane bişey yapmaz canım hiç duymadım..Çorbanın falan içinde nane oluyor bazen diye korkuyorum. Salata yesem diyorum roka napar bilmiyorum
Sayı rakamlara takılmamak gerek biliyorumda yinede düşünüyorum kızlar 5bc ne demek bilen var mı? Kalite olarak düşük demek mi
Canım hiç belirtisi olmayan buradakiler hep pozitif oldular hafi topla cesareti yap bende 8. Gün yapmıştım idrar testini yap kurtul nasılsa yüzleşiyoruz er yada geç benim eşim benden çok beklemiş hadi gidelim kan testi verelim dememi bende demedim en son o dedi hadi gidelim artık diye aslında hep yatmaktan iğne yapmaktan varsa devam ederiz yoksa bırakırız normal hayata dönerim dedimValla ilaclarin etkisi var yinecanim hissediyosun ben artik ilaclarda etki etm3di diye düşünüyorum cot yok karnim yumusacik belim agrimiyor kasiklarda agrinin a sı bile yok
Canim benim bağ bağ maydonoz elbette kimse yemez. Misal ben öğle yemeginde biraz maydonoz yedim, simdi salata yaptim icine koydum. Kuru naneyi de yine baharat olarak yemekte kullaniyoruz bunlarin hic bir sakincasi olmaz, icini ferah tut. İlk zamanlar kafein tüketme diyorlar. Ben transferim 4.günü kafeinsiz ufak boy bi kahve ictim, bugun de yine kafeinsiz söyleyip eşimkinden üç dört yudum içtim. Doktorum 12.haftaya kadar sadece kahve içne diye tavsiyede bulundu o kadar diyim sanaYaa kimse bana cevap vermiyor
Marul roka hic bi sey yapmaz. Sirkeli suda beklettigimiz sebzelerden rahatlikla tüketebilirizMarul roka vs yasak mı acaba. Of ne yesem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?