Ocak 2023 tüp bebek transfer olacaklar

Sayı rakamlara takılmamak gerek biliyorumda yinede düşünüyorum kızlar 5bc ne demek bilen var mı? Kalite olarak düşük demek mi

Canim benim insallah son tedavin olur bu ve bebislerine kavusursun benimde son tedavim cok yoruldum 1 sene kadar ara vericem insallah olur da bir daha bu acilari yasamayiz .benim ahh canim benim bizimde yüzüm gülecek insallahh.
Şuan kaç gün oldu transfer olalı bu kaçıncı deneme ablam bu olsun da inş 9 ay ara ver ben adet oldum şimdi 10 gündür leke leke bazen çoğaldı bazen az bikaç ay dinlenip bakalım belki denicem ben 1 sene ara vermiştim ara verince daha motive başlıyorum ben yaş ilerledi artık beklemem bakalım maddi manevi hazır olunca yeniden başlayayım diyorum kısmet artık

Ayy nasıl geçiyor
heyecan var mı heyecan
Test yaptın mı yapalım mı kafamda deli sorular
canımm heyecan , korku ne ararsan var
evdeyım pek bısey hıssetmıyorum, adet ve kasık agrım var bıraz..
yarın sabah test yapcam bakalım, hayırlısı ıle saglıkla gelsın bebıslerımız..
sen nasılsn canım , nasıl gecıyor gunler ?

Canım bende bi predictor vardı birde kaset test olarak laboquick diğer markaları çok bilmiyorum ama varsa kasette silikte olsa çıkıyo yani
Bende diğer gebeliklerimde heo laboquickle öğrendin ya ben eniyisi ondan sipariş veriyim yine. Elimde yok canım internetten sipariş vericem. Yarın transferim pazartesi sipariş ederim

Bende de ara ara kasık ağrısı ve adet sancısı oluyor geçiyor.
Biraz göğüslerimde ağrı ama tabi ilaçların da etkileri bunlar.
Evden çalışıyorum ben işlerim de çok yoğun değil bu hafta.
Ara ara masa başı , ara ara yatakta uzanmayla geçiriyorum.
Annem ve eşim sağolsun yemek vs ilgileniyorlar.iş yapmıyorum.
Ama vakit geçmiyor hiç.
Senin kaçıncı gün embriyosu kaç adetti taze mi dondurulmuş mu birlikte takip edelim günlerimiz yakın

Senin 8. Gün olmuyor mu ilk günü saymazsak
Test yapabildin mi ne durumdasın
8.mi oluyor valla o kadar gecmiyorki gunler karismistir canim test aldim ezcaneden predictor aldim ama cesaretim yok maalesef pazar gunu igne vurulmuya gidicem o gunde test veriyim diyorum yaa o kadar korkum var k8 yinede yüzlesmek lazim

Aminnn evet burası bana da çok iyi geliyor. İyi ki varsınız hepiniz. Sen çok güçlüsün bunu hatırlat hep kendine

Valla ilaclarin etkisi var yinecanim hissediyosun ben artik ilaclarda etki etm3di diye düşünüyorum cot yok karnim yumusacik belim agrimiyor kasiklarda agrinin a sı bile yok

bende aynı canım,
uc gun rapor aldım, ıkı gundur evden calısyorum ama sukur ıslerım yogun degıl..
banada eşim bakıyor sagolsun yemekler vs ondan, başka kımse bılmıyor surecımızı...
ama sıkılıyorum bende ,temizlik vs yapmak ıstıyor bazen canım
dondurulmus embrıyo canım, 5aa..
amınnnn Rabbım yavrularımızı saglıkla nasıp etsın hepımıze

8.mi oluyor valla o kadar gecmiyorki gunler karismistir canim test aldim ezcaneden predictor aldim ama cesaretim yok maalesef pazar gunu igne vurulmuya gidicem o gunde test veriyim diyorum yaa o kadar korkum var k8 yinede yüzlesmek lazim
Direk kana gitmek de zor ya ne bilim

Allah tamamına erdirsin inşallah
Beklemelerimizin mükafatını alalım hepimiz
Evde testler var sabredebilirsem pazar test yapayım diyorum. O zaman 8. Gün olacak belki bişeyler çıkar

İçinden nasıl geçiyorsa öyle yap tatlım
Bekleyebiliyorsan kan testi en güzeli ben de o sabır yok galiba

Allah tamamına erdirsin inşallah
Beklemelerimizin mükafatını alalım hepimiz
Evde testler var sabredebilirsem pazar test yapayım diyorum. O zaman 8. Gün olacak belki bişeyler çıkar
Aminnn canım
Bende yarın yapiyim diyorum bakalım hayırlısı ile pozitif görelim ve sağlıkla da kucağımıza alalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…