- Konu Sahibi karamel Latte
-
- #9.761
Şuan kaç gün oldu transfer olalı bu kaçıncı deneme ablam bu olsun da inş 9 ay ara verCanim benim insallah son tedavin olur bu ve bebislerine kavusursun benimde son tedavim cok yoruldum 1 sene kadar ara vericem insallah olur da bir daha bu acilari yasamayiz .benim ahh canim benim bizimde yüzüm gülecek insallahh.
Senin 8. Gün olmuyor mu ilk günü saymazsakAram8zda iki gun var canim ben 19 ocakta saat 19.45 te transfer oldum bende 7.günümdeyim
Ayy nasıl geçiyorBen 22ocakta oldum canım
canımm heyecan , korku ne ararsan varAyy nasıl geçiyor
heyecan var mı heyecan
Test yaptın mı yapalım mı kafamda deli sorular
Amaannn ne saçmalıyorlar anlamıyorum ne zararları oluyor bir ilaç yazıncaEczacı isterse yazar diyor sizin eczacı doktoru bozmamak için öyle dedi bence
Bende diğer gebeliklerimde heo laboquickle öğrendin ya ben eniyisi ondan sipariş veriyim yine. Elimde yok canım internetten sipariş vericem. Yarın transferim pazartesi sipariş ederimCanım bende bi predictor vardı birde kaset test olarak laboquick diğer markaları çok bilmiyorum ama varsa kasette silikte olsa çıkıyo yani
Bende de ara ara kasık ağrısı ve adet sancısı oluyor geçiyor.canımm heyecan , korku ne ararsan var
evdeyım pek bısey hıssetmıyorum, adet ve kasık agrım var bıraz..
yarın sabah test yapcam bakalım, hayırlısı ıle saglıkla gelsın bebıslerımız..
sen nasılsn canım , nasıl gecıyor gunler ?
8.mi oluyor valla o kadar gecmiyorki gunler karismistir canim test aldim ezcaneden predictor aldim ama cesaretim yok maalesef pazar gunu igne vurulmuya gidicem o gunde test veriyim diyorum yaa o kadar korkum var k8 yinede yüzlesmek lazimSenin 8. Gün olmuyor mu ilk günü saymazsak
Test yapabildin mi ne durumdasın
AminnnO kadar çok denedim ki belkide iğnenin ucu köreldi bide öyle deneyim ucu değiştirerek. Evet evet bende acaba derimi sertleşti dedim. Rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın. Hepimiz farklı zorluklardan geçiyoruz. Bebek sesleriyle evlerimizi şenlendirsin inşallahburda sizle konuşunca bi rahatlama geliyo. Allah hepinizden razı olsun.
Valla ilaclarin etkisi var yinecanim hissediyosun ben artik ilaclarda etki etm3di diye düşünüyorum cot yok karnim yumusacik belim agrimiyor kasiklarda agrinin a sı bile yokBende de ara ara kasık ağrısı ve adet sancısı oluyor geçiyor.
Biraz göğüslerimde ağrı ama tabi ilaçların da etkileri bunlar.
Evden çalışıyorum ben işlerim de çok yoğun değil bu hafta.
Ara ara masa başı , ara ara yatakta uzanmayla geçiriyorum.
Annem ve eşim sağolsun yemek vs ilgileniyorlar.iş yapmıyorum.
Ama vakit geçmiyor hiç.
Senin kaçıncı gün embriyosu kaç adetti taze mi dondurulmuş mu birlikte takip edelim günlerimiz yakın
bende aynı canım,Bende de ara ara kasık ağrısı ve adet sancısı oluyor geçiyor.
Biraz göğüslerimde ağrı ama tabi ilaçların da etkileri bunlar.
Evden çalışıyorum ben işlerim de çok yoğun değil bu hafta.
Ara ara masa başı , ara ara yatakta uzanmayla geçiriyorum.
Annem ve eşim sağolsun yemek vs ilgileniyorlar.iş yapmıyorum.
Ama vakit geçmiyor hiç.
Senin kaçıncı gün embriyosu kaç adetti taze mi dondurulmuş mu birlikte takip edelim günlerimiz yakın
Direk kana gitmek de zor ya ne bilim8.mi oluyor valla o kadar gecmiyorki gunler karismistir canim test aldim ezcaneden predictor aldim ama cesaretim yok maalesef pazar gunu igne vurulmuya gidicem o gunde test veriyim diyorum yaa o kadar korkum var k8 yinede yüzlesmek lazim
Canım pahalı ilaçlarya gebelik olmadan hiç bi doktor risk almak istemiyor Sgk tarafından denetlenirse diyeAmaannn ne saçmalıyorlar anlamıyorum ne zararları oluyor bir ilaç yazınca
Allah tamamına erdirsin inşallahbende aynı canım,
uc gun rapor aldım, ıkı gundur evden calısyorum ama sukur ıslerım yogun degıl..
banada eşim bakıyor sagolsun yemekler vs ondan, başka kımse bılmıyor surecımızı...
ama sıkılıyorum bende ,temizlik vs yapmak ıstıyor bazen canım
dondurulmus embrıyo canım, 5aa..
amınnnn Rabbım yavrularımızı saglıkla nasıp etsın hepımıze
Hemde ne zor ama bu stresin bitmesi lazim olumluda olumsuzda olsa bu yuk gitmeli omuzlarimizdanDirek kana gitmek de zor ya ne bilim
İçinden nasıl geçiyorsa öyle yap tatlım8.mi oluyor valla o kadar gecmiyorki gunler karismistir canim test aldim ezcaneden predictor aldim ama cesaretim yok maalesef pazar gunu igne vurulmuya gidicem o gunde test veriyim diyorum yaa o kadar korkum var k8 yinede yüzlesmek lazim
Aminnn canımAllah tamamına erdirsin inşallah
Beklemelerimizin mükafatını alalım hepimiz
Evde testler var sabredebilirsem pazar test yapayım diyorum. O zaman 8. Gün olacak belki bişeyler çıkar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?