- 23 Eylül 2020
- 49
- 33
- 18
- 32
- Konu Sahibi karamel Latte
-
- #9.841
Cem bey doktorum ama dondurulmuş embriyolarım vardı baska hastanede onları Cem beyin merkezine taşıdık.beklemek çok zor ilk tüpbebek baska hastanede kimyasal gebelik oluşmuştuHayırlı olsun.Doktorun kim?
Benim transfer 14 ocaktı 23 ocakta idrar testi çift çizgi çıktı canım ne kadar zor olsa da sabır işiMerhaba Benimde transferim 24 ocakta oldu 3.gün embryosu iki tane, beklemedetim ne zaman test yapmaya başlamalı? Normalde test günüm 5 şubat
Slm kızlar sonunda keseyi gördüm çok şükür inş
İyi bir doktor diyorlar ama çok pahalı onuda diyorlar.Bu defa tutunur bebişinCem bey doktorum ama dondurulmuş embriyolarım vardı baska hastanede onları Cem beyin merkezine taşıdık.beklemek çok zor ilk tüpbebek baska hastanede kimyasal gebelik oluşmuştu
Çorbanın içinde nane bişey yapmıyor ama roka ve maydonoz için bende bilmiyorum maydonoz düşük sebebi olduğu için yenmiyorÇorbanın falan içinde nane oluyor bazen diye korkuyorum. Salata yesem diyorum roka napar bilmiyorum
Benimde 23 Ocak da oldu 6. Gün emriyosu hayırlısı güzel haberler alırız inşMerhaba Benimde transferim 24 ocakta oldu 3.gün embryosu iki tane, beklemedetim ne zaman test yapmaya başlamalı? Normalde test günüm 5 şubat
Ay canım gercekten mi çok sevindim sağlıkla gelsin inşallahSlm kızlar sonunda keseyi gördüm çok şükür inşbebişim de iyidir 10 gün sonra tekrar gidicem daha erkenmis ultrason da görülmesi alttan bakıyorlar
Ay unuttumAy canım gercekten mi çok sevindim sağlıkla gelsin inşallahPeki kaç haftalıkmiş
Evet biraz öyle gercekden ücreti yüksek biraz ,ama önceki doktorum da Furkan kayabaşıoğlu du hiç ilgilenmediler bile oda çok pahalıydı parama yazık oldu rabbim güzel iyi merhametli doktorlarla karşılaştırsınİyi bir doktor diyorlar ama çok pahalı onuda diyorlar.Bu defa tutunur bebişin
Ayşe berat canım Nereye kontrole gittin hangi hastaneİyi bir doktor diyorlar ama çok pahalı onuda diyorlar.Bu defa tutunur bebişin
Gözüm ekranda takılı kaldı şimdiden ya bebisimi görünce naparim kiAy unuttum4+... dedi ama heyecandan unuttum ya
Hadi ya o zaman 5 e yakındırAy unuttum4+... dedi ama heyecandan unuttum ya
Nasıl bir duygu acaba o his orada görmek guzel mi?Gözüm ekranda takılı kaldı şimdiden ya bebisimi görünce naparim kiduygulandım
Aaa ben geçen salatada yedim ya ikisinideÇorbanın içinde nane bişey yapmıyor ama roka ve maydonoz için bende bilmiyorum maydonoz düşük sebebi olduğu için yenmiyor
Acaba benim gideceğim doktor mu onun adı da cem deİyi bir doktor diyorlar ama çok pahalı onuda diyorlar.Bu defa tutunur bebişin
Bahçeci Cem Çelik doktorum gercekden mükemmel insan Güler yüzlü. İnş güzel sonuçlar da alırızAyşe berat canım Nereye kontrole gittin hangi hastane
Ben uzak duruyorum kuzum yeme ne olur ne olmaz istersen doktora danis ben hiç yemiyorumAaa ben geçen salatada yedim ya ikisinide
Çok güzel ya çok mutlu oldumNasıl bir duygu acaba o his orada görmek guzel mi?
Oh çok şükürrSlm kızlar sonunda keseyi gördüm çok şükür inşbebişim de iyidir 10 gün sonra tekrar gidicem daha erkenmis ultrason da görülmesi alttan bakıyorlar
Himm anladım canım amin inşallahBahçeci Cem Çelik doktorum gercekden mükemmel insan Güler yüzlü. İnş güzel sonuçlar da alırız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?