- 12 Mart 2019
- 16.463
- 35.900
- 598
- Konu Sahibi karamel Latte
-
- #10.121
Yok canım yokBen kaset testte görüyorum bişey
Sanmıyorum ama bekleyeceğiz tabi abla rabbim yardımcımız olsunÖyle gülüm beterin beteri var anlatmıştın kayıplarını Rabbim dayanma gücü versin hep Sınavdayız bende aynıyım 9 kez düşünsene yıkım yıkım yıkım ama daha senin erkendir idrara karışmamış olabilir bekleyip görelim
Orası Öyle tabiki canımGeçmemiştir canım daha biliyoruz ki erken
Canım sen öncelikle predictoru unut.. beşinci hayatta çıkarmiyor..ama artimed de ben çizgi görüyorum ve şuan çok erken ondan cikmamis... pazartesi yine yap ama artimed ile yap... Mavilide ben gölge görüyorumKızlar maalesef benim için olmadı sanırım yada daha beta idrara gecmedi bilmiyorum Eki Görüntüle 3198497 Eki Görüntüle 3198498
Nerden biliyorsun dersen dün ben öğlen yaptm çıkmadıKızlar maalesef benim için olmadı sanırım yada daha beta idrara gecmedi bilmiyorum Eki Görüntüle 3198497 Eki Görüntüle 3198498
Evet bende gördüm2nci testte çizgi mi var sanki normal kaset olanda.. hakkında en güzeli olsun bellide olmaz ya dur bakalım
Yok bebegim şimdi bakıyorum saatlerdir yok gölge filanCanım sen öncelikle predictoru unut.. beşinci hayatta çıkarmiyor..ama artimed de ben çizgi görüyorum ve şuan çok erken ondan cikmamis... pazartesi yine yap ama artimed ile yap... Mavilide ben gölge görüyorum
Yarın bidaha yapıcam bakalımNerden biliyorsun dersen dün ben öğlen yaptm çıkmadıartimed sonradan koyulaşti ama çok çok azdi çizgi.. yani beşinci gün için üzme kendini çok erken
Baya çıkmış ya normalde resim de çıkmaz ama hadi bakalimmYok bebeğim resimde öyle cıkmış.
Pazartesi ye kadar ümit var bakalım
Evet bende gördüm
Sen yaptınmi cnmmEvet bende gördüm
İşte yine var gibi görüyorum
Hadi inşallah hayırlısı ile pozitif olsun ve saglikla..Yok bebegim şimdi bakıyorum saatlerdir yok gölge filan
Yarın bidaha yapıcam bakalım
Enemm kervana katıldın sonundaKızlar günaydın
bugün 6.gunum
Çok şükür Allah'ım, inşallah sağlıkla ilerler ve kucağımıza alırız ..aminn
darısı burdaki tüm arkadaşlarima..
Alla allaa ben mi körümİşte yine var gibi görüyorum
Burda gölge görüyorum,ama senin gözünle görmen önemli . Işığa doğru bir bak canım. Yarın sabah yine yap inşallah müjdeli haber alacağız
Allah allahhAlla allaa ben mi körümyok diyorum
Hayırlı olsun canım benimKızlar günaydın
bugün 6.gunum
Çok şükür Allah'ım, inşallah sağlıkla ilerler ve kucağımıza alırız ..aminn
darısı burdaki tüm arkadaşlarima..
Amin Kuzummm.Enemm kervana katıldın sonundamaşallah çok sevindim canımmm darısı bekleyenlere olsunnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?