Ocak 2023 tüp bebek transfer olacaklar

Herkese merhaba 20 ocakta transfer oldum 26 sinda dayamadim test yaptim hic birsey cikmadi haliyle ama cikanda var olsaydi illa silikte olsa cikarmiydi acaba diyorum
Yok bacım çıkmazdı testler öyle.farkliki ben yaptım çıktı sonra farklı markayla yaptım negatif çıktı testlerden hassasiyeti çok farkli

Canım ama tüp bebek yapılan yerler özel yerler oralardada sgk ya bilgilendirme yapılmadığı için sgk gebeliğe kadar bilmiyor durumu
Yok canım genel olarka bu ilacın tüp bebekte kullanıldığı biliniyordur o yüzden dedim

Teşekkürler bakacağım inşallah hayırlısıyla pozitif gelsinn de iki seçeneği de elemiş ol böyle bir acıkma gerçekten yok ama sabahları midem öyöe kazınıyor ki artık

Hamilelikten tup bebek yatiran bir arkadasim surekli ilaclar yapiyor deyip yanimda uyukluyordu aksam arasam telefonu kapali megersem 9 da yatiyormus hep ilaclara bagladi olumluda beklemiyordu tek embiriyo transfer edilmiisti oona aaaa sonuc 350 cikti simdide bebisi kucaginda. demem şu ozetle sanirim hamilesin

Benim idrar testim tek cizgi cikti 9.gun sanirsam bugün kizlar üzülmüycem demıstimde insan üzülüyormus. Yikilmayi ve pes etmeyi asla sevmiyorum bide yarin kana baktirayim yola devam sanirim bizde kibrisa gidicez esimle sabah tek cizgiyi görünce öyle konustuk. Hersey bitmedi. Kizlar her pozitifinizle kendim olmus kadar seviniyorum. rabbim hepinizin yüzünü güldürsün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…