- 16 Ocak 2016
- 3.030
- 2.546
- 133
- 33
- Konu Sahibi karamel Latte
-
- #10.081
Yok bacım çıkmazdı testler öyle.farkliki ben yaptım çıktı sonra farklı markayla yaptım negatif çıktı testlerden hassasiyeti çok farkliHerkese merhaba 20 ocakta transfer oldum 26 sinda dayamadim test yaptim hic birsey cikmadi haliyle ama cikanda var olsaydi illa silikte olsa cikarmiydi acaba diyorum
Vala kuzum bilmiyorum ki İnslalah öyledir.Yarin da beta öğrenmeye gidicem artmış mi merak ediyorumAaayyyy kübra senin ikizmi
Artik dayanıp 11. Gun kan verecegim umarim hersey herkes icin cok guzel olur.Merhaba cnm çıkmayadabilir hiç olumsuz düşünme bence erken 8.gün yada 9. Gün tekrar bak Allah büyüktür
Amin canım inslaalhArtik dayanıp 11. Gun kan verecegim umarim hersey herkes icin cok guzel olur.
Anladim en iyisi kafa karistirmadan gununu beklemek sanirimYok bacım çıkmazdı testler öyle.farkliki ben yaptım çıktı sonra farklı markayla yaptım negatif çıktı testlerden hassasiyeti çok farkli
Amin kuzum inşallah teşekkür ederim çoookçaAnnnaaaa geliyorr balkiz yazicaktim he , ben bilmem artiksaglicakla , hayirla gelsin minnak , insallah sorunsuz kedersiz ilerler
Canım ben 2 ocak transfer oldum negatif malesef bikaç ay geçsin eşimde dinlen biraz diyoHaha neden kız ben marttan beri 2.yi yaptırmaya karar verdim gerçi zam almış başını gitmiş
Yok canım genel olarka bu ilacın tüp bebekte kullanıldığı biliniyordur o yüzden dedimCanım ama tüp bebek yapılan yerler özel yerler oralardada sgk ya bilgilendirme yapılmadığı için sgk gebeliğe kadar bilmiyor durumu
Umutsuzluğa yer yok belki geç yerleşmiştir pazartesiyi bekleyelim. Kimisinde 5. Gün çıkmıyo hemen bekleyelimKızlar maalesef benim için olmadı sanırım yada daha beta idrara gecmedi bilmiyorum Eki Görüntüle 3198497 Eki Görüntüle 3198498
Canım kasette çok silik görüyorum ben amaKızlar maalesef benim için olmadı sanırım yada daha beta idrara gecmedi bilmiyorum Eki Görüntüle 3198497 Eki Görüntüle 3198498
Teşekkürler bakacağımBen gözlerinin ardında , emily in paris i takip ediyorum zevkle. Bide anime çizgi dizi var Forest in piano adında bayılarak izliyorum. Yemek olayı bende dur durak bilmiyo hamilelik belirtisi değilde hormonal etki diye düşünüyorum. Haftada 2 gün prof.koşuyodum ben negatif çıkarsa hemen koşuya başlayacağım tekrar yada ağır yaşamlara gidicem tercih benimneyse hiç belirtim yok ama inş pozitiftir hem benimki hem hepimizinki
Kuzum kaset testte cizgi yok mu ya ? Ben mi yanlis goruyorumKızlar maalesef benim için olmadı sanırım yada daha beta idrara gecmedi bilmiyorum Eki Görüntüle 3198497 Eki Görüntüle 3198498
Hamilelikten tup bebek yatiran bir arkadasim surekli ilaclar yapiyor deyip yanimda uyukluyordu aksam arasam telefonu kapali megersem 9 da yatiyormus hep ilaclara bagladi olumluda beklemiyordu tek embiriyo transfer edilmiisti oona aaaa sonuc 350 cikti simdide bebisi kucaginda. demem şu ozetle sanirim hamilesinYaaabu hormon ilaçları ne böyle yaa. İlacın birisi ayaklarımı üşütür diğeri karnımı acıktırır öğlen uyumayan ben öğlen uyumaya başladım. Feleğim şaştı eşime söylüyorım yok artık onuda ilaca bağlama diyo
5. Gün sevinmek ya da üzlmek için çokk erken bence.. Yarın sabah tekrar yap bakalım. Bence 8. Günden önce bakılmamalı ama neyse..bazen idrara geç geçebiliyor çünküüKızlar maalesef benim için olmadı sanırım yada daha beta idrara gecmedi bilmiyorum Eki Görüntüle 3198497 Eki Görüntüle 3198498
2nci testte çizgi mi var sanki normal kaset olanda.. hakkında en güzeli olsun bellide olmaz ya dur bakalımKızlar maalesef benim için olmadı sanırım yada daha beta idrara gecmedi bilmiyorum Eki Görüntüle 3198497 Eki Görüntüle 3198498
Canim idrar nwgatif yarinda kan testi yaptircam insallahTest nezaman miana , buralarin baskısı meşhur ahahahhaha
Çok üzüldüm neden neydı embrıyolrınız varsa kaldığınız yerden devam edersinizCanım ben 2 ocak transfer oldum negatif malesef bikaç ay geçsin eşimde dinlen biraz diyo
Kan testinden umudum yok ama nefes aldikca umut hep var eskisisi bögüre bögure aglamak icin debelencem artik hayat devam ediyorTest nezaman miana , buralarin baskısı meşhur ahahahhaha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?