- 24 Temmuz 2022
- 1.641
- 1.980
- 53
- 35
- Konu Sahibi karamel Latte
-
- #10.161
Erken ama kese gözükür senin ufaktan bana da ikiz gibi geldi senin hadi bakalım nasıl olcakAynen 2 trasferdi doktorum Çarşamba ultrason yap dedi sence erken degilmi kuzum
Hayırlı olsun çok sevindim 🕊🕊Kızlar günaydın
bugün 6.gunum
Çok şükür Allah'ım, inşallah sağlıkla ilerler ve kucağımıza alırız ..aminn
darısı burdaki tüm arkadaşlarima..
Aynen bende gördüm ondaKuzum kaset testte cizgi yok mu ya ? Ben mi yanlis goruyorum
Papatyammm yaaKızlar günaydın
bugün 6.gunum
Bende öyle görüyorum kaset testte silik görüyorum yanlış mı gördümCanım kasette çok silik görüyorum ben ama
Amiiiiinnnnn canimmmİnşallah ağzın bal yesinyarını bekliyorum Rabbim herkesin gönlüne göre versin
Senın 2 adet embrıyo mu transfer edıldı?Benimki büyük ihtimal ikiz benimde 5.gün çıkmamıştı bide o testlere tam gıcık olmaya başladım baska marka varsa yap yarına aynisiyla yapma
Bende sali gunu verecegim kan umarim guzel sonucu gorursunuz bana da umut olurYok bebeğim resimde öyle cıkmış.
Pazartesi ye kadar ümit var bakalım
Öyle yapıcam canım napalım artık olmadıysada yapacak bişey yokKuzum senın için girdim uyandığım gibi ruyamdada valla kadın doğumla ugrastım ahhh bu bilinçaltıdaha erken kuzum 5. Gun zaten her gun bi tane yap bakalım 5. Gun cıkmaması cok doğal bence karamel Latte
Aminnn kuzum, Allah razı olsunHayırlı olsun canımm darısı bekleyen tüm arkadaşlarıma olsun
İnşallahBende sali gunu verecegim kan umarim guzel sonucu gorursunuz bana da umut olur
MaşallahKızlar günaydın
bugün 6.gunum
Sağol canım,aminnnnHayırlı olsun çok sevindim 🕊🕊isteyen bütün arkadaşlarımın da güzel haberleri gelir inş benimde bugün 5. Günüm beklemedeyim
Herkes gördü bi ben göremedim çıplak gözle şu çizgi yiBende öyle görüyorum kaset testte silik görüyorum yanlış mı gördüm
Canım özel olmazsa neden Kıbrıs? Kıbrısa giden birkaç kişi okudum daha mı iyi orası?Benim idrar testim tek cizgi cikti 9.gun sanirsam bugün kizlar üzülmüycem demıstimde insan üzülüyormus. Yikilmayi ve pes etmeyi asla sevmiyorum bide yarin kana baktirayim yola devam sanirim bizde kibrisa gidicez esimle sabah tek cizgiyi görünce öyle konustuk. Hersey bitmedi. Kizlar her pozitifinizle kendim olmus kadar seviniyorum. rabbim hepinizin yüzünü güldürsün
Kızlar günaydın
bugün 6.gunum
Papatyammm yaaAllahım şükürler olsunnn seni etiket edecektim diğer taze annelerimi güzel haberini aldımm.Minnoşumuz yoldaa
Ben inanıyorum oldu canımÖyle yapıcam canım napalım artık olmadıysada yapacak bişey yok
Aaa pozitif mi canım cok sevındımmmmm hayırlı olsunnnnSağol canım,aminnnninşallah seninde güzel haberlerini alacağız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?