- 24 Kasım 2022
- 820
- 1.142
- 43
- 29
- Konu Sahibi karamel Latte
-
- #10.101
İnşallah ağzın bal yesinHamilelikten tup bebek yatiran bir arkadasim surekli ilaclar yapiyor deyip yanimda uyukluyordu aksam arasam telefonu kapali megersem 9 da yatiyormus hep ilaclara bagladi olumluda beklemiyordu tek embiriyo transfer edilmiisti oona aaaa sonuc 350 cikti simdide bebisi kucaginda. demem şu ozetle sanirim hamilesin
Genelde benim cıkardı 5. Günlerde yarın ve pazartesi bidaha yapıcamUmutsuzluğa yer yok belki geç yerleşmiştir pazartesiyi bekleyelim. Kimisinde 5. Gün çıkmıyo hemen bekleyelim
Yok kuzum resimde öyle cıkmış gözle bembeyaz cok inceledimCanım kasette çok silik görüyorum ben ama
Yok canm o resimde tam dağılmamıştı şimdi bembeyaz flaş la baktık hersekilde yokKuzum kaset testte cizgi yok mu ya ? Ben mi yanlis goruyorum
Canımmm moral bozmak yok 2 gün sonra gene bakalımKızlar maalesef benim için olmadı sanırım yada daha beta idrara gecmedi bilmiyorum Eki Görüntüle 3198497 Eki Görüntüle 3198498
Dur bakalım erken daha hemen umutsuzluk yokYok kuzum resimde öyle cıkmış gözle bembeyaz cok inceledim
Olucak inşallah hepimizin olucak. Ben inanıyorum burdaki kızların elbet bir gün olucak. Rabbim geciktiriyorsa güzelleştiriyordur ben ona inanıyorumBenim idrar testim tek cizgi cikti 9.gun sanirsam bugün kizlar üzülmüycem demıstimde insan üzülüyormus. Yikilmayi ve pes etmeyi asla sevmiyorum bide yarin kana baktirayim yola devam sanirim bizde kibrisa gidicez esimle sabah tek cizgiyi görünce öyle konustuk. Hersey bitmedi. Kizlar her pozitifinizle kendim olmus kadar seviniyorum. rabbim hepinizin yüzünü güldürsün
Ya benim her hamileliğimde 5. Çıktı ben ona güvendim ve birazda bedenimi tanıyorum belirtilerim yoktu olmadıgını anlamıştım.5. Gün sevinmek ya da üzlmek için çokk erken bence.. Yarın sabah tekrar yap bakalım. Bence 8. Günden önce bakılmamalı ama neyse..bazen idrara geç geçebiliyor çünküü
Yok bebeğim resimde öyle cıkmış.2nci testte çizgi mi var sanki normal kaset olanda.. hakkında en güzeli olsun bellide olmaz ya dur bakalım
Bu sefer öyle düşünme pzartesi kan ver istersen strese girme Allahın izniyle olucak inşallahGenelde benim cıkardı 5. Günlerde yarın ve pazartesi bidaha yapıcam
Belkide abla nasip ya cokta umrumuzda olmadı biz bundan daha kötü günler yaşadık bu neki bizim içinCanımmm moral bozmak yok 2 gün sonra gene bakalımdaha geç kana karışmak demekki
Zaten çarsamba vericem son günüm pazartesi vermem daha canm nasip artıkBu sefer öyle düşünme pzartesi kan ver istersen strese girme Allahın izniyle olucak inşallah
Göbek deliğinin üstü hariç her yerine yapabilirsiniz yumurta toplamak için kullanılan gonal f gibi düşününBiz göbeğin 4 parmak altına da yaptık ayy yanlış mı yaptık
Günaydın canım en hassas olan 10 betaya kadar ölçen predictor 6 gün önce testi diğerleri 25 ve üzeri ölçüyor kaset test de 50 ve üzeri senin erken gebelik testi predictor sanırım 6 gün önce olan early degilKızlar maalesef benim için olmadı sanırım yada daha beta idrara gecmedi bilmiyorum Eki Görüntüle 3198497 Eki Görüntüle 3198498
Geçmemiştir canım daha biliyoruz ki erkenKızlar maalesef benim için olmadı sanırım yada daha beta idrara gecmedi bilmiyorum Eki Görüntüle 3198497 Eki Görüntüle 3198498
Yanlız normal gebelik testinde var mı sanki çizgiKızlar maalesef benim için olmadı sanırım yada daha beta idrara gecmedi bilmiyorum Eki Görüntüle 3198497 Eki Görüntüle 3198498
Hepsinde 5. Gün kaset teste öğrendiğim için bence olsa kasette de cıkardı bırak predictorüGünaydın canım en hassas olan 10 betaya kadar ölçen predictor 6 gün önce testi diğerleri 25 ve üzeri ölçüyor kaset test de 50 ve üzeri senin erken gebelik testi predictor sanırım 6 gün önce olan early degilçıksa onda çıkardı canım 5. gün kaset test denemek de iyi cesaret pazartesi tekrar deniyoruz daha 5. gün Allah büyük vardır bir hayır
Ben kaset testte görüyorum bişeyKızlar maalesef benim için olmadı sanırım yada daha beta idrara gecmedi bilmiyorum Eki Görüntüle 3198497 Eki Görüntüle 3198498
Öyle gülüm beterin beteri var anlatmıştın kayıplarını Rabbim dayanma gücü versin hep Sınavdayız bende aynıyım 9 kez düşünsene yıkım yıkım yıkım ama daha senin erkendir idrara karışmamış olabilir bekleyip görelimBelkide abla nasip ya cokta umrumuzda olmadı biz bundan daha kötü günler yaşadık bu neki bizim için
Yanlız normal gebelik testinde var mı sanki çizgi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?