Ocak 2023 tüp bebek transfer olacaklar

İnşallah ağzın bal yesin yarını bekliyorum Rabbim herkesin gönlüne göre versin

Olucak inşallah hepimizin olucak. Ben inanıyorum burdaki kızların elbet bir gün olucak. Rabbim geciktiriyorsa güzelleştiriyordur ben ona inanıyorum çok zor süreçlerden geçiyoruz ama napalım bi şekilde dayancaz inşallah.

5. Gün sevinmek ya da üzlmek için çokk erken bence.. Yarın sabah tekrar yap bakalım. Bence 8. Günden önce bakılmamalı ama neyse..bazen idrara geç geçebiliyor çünküü
Ya benim her hamileliğimde 5. Çıktı ben ona güvendim ve birazda bedenimi tanıyorum belirtilerim yoktu olmadıgını anlamıştım.
Ama tabiki erken yinede yapıcam

Kızlar maalesef benim için olmadı sanırım yada daha beta idrara gecmedi bilmiyorum Eki Görüntüle 3198497 Eki Görüntüle 3198498
Günaydın canım en hassas olan 10 betaya kadar ölçen predictor 6 gün önce testi diğerleri 25 ve üzeri ölçüyor kaset test de 50 ve üzeri senin erken gebelik testi predictor sanırım 6 gün önce olan early degil çıksa onda çıkardı canım 5. gün kaset test denemek de iyi cesaret pazartesi tekrar deniyoruz daha 5. gün Allah büyük vardır bir hayır

Hepsinde 5. Gün kaset teste öğrendiğim için bence olsa kasette de cıkardı bırak predictorü
Yine de pazartesi ye kadar ümidi kesmek yok tabiki

Belkide abla nasip ya cokta umrumuzda olmadı biz bundan daha kötü günler yaşadık bu neki bizim için
Öyle gülüm beterin beteri var anlatmıştın kayıplarını Rabbim dayanma gücü versin hep Sınavdayız bende aynıyım 9 kez düşünsene yıkım yıkım yıkım ama daha senin erkendir idrara karışmamış olabilir bekleyip görelim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…