- 24 Temmuz 2022
- 1.641
- 1.980
- 53
- 35
- Konu Sahibi karamel Latte
-
- #10.141
Aminn aminnnnAmin Kuzummm.
Çok amin bütün anne olmakk isteyenleresağlıkla gelsin dünyaya tüm bebeler
Burda gölge görüyorum,ama senin gözünle görmen önemli . Işığa doğru bir bak canım. Yarın sabah yine yap inşallah müjdeli haber alacağız
Yarın bidaha yapacağım zaten atarm sizede ikna olursunuzAllah allahh
Sağol lattem...Hayırlı olsun canım benim
Biz potizif olacağına ikna olmak istiyoruzzzzzYarın bidaha yapacağım zaten atarm sizede ikna olursunuz
Her çocuk bir değilHepsinde 5. Gün kaset teste öğrendiğim için bence olsa kasette de cıkardı bırak predictorü
Yine de pazartesi ye kadar ümidi kesmek yok tabiki
Kızlar maalesef benim için olmadı sanırım yada daha beta idrara gecmedi bilmiyorum Eki Görüntüle 3198497 Eki Görüntüle 3198498
Nasip kuzum olacaksa olur ne gelir eldenSağol lattem...darısı senin başına inşallah.
Bak dün benimkinde de yoktu.. sonradan çok az belli oldu ama.benden başkasi.goremiyordu..
Beşinci gün erken
Normal test yap ya bide erken yapmayınSağol lattem...darısı senin başına inşallah.
Bak dün benimkinde de yoktu.. sonradan çok az belli oldu ama.benden başkasi.goremiyordu..
Beşinci gün erken
Amin canım amiiinHer çocuk bir değilnazlı belki de inşallah güzel haberler alacaksın canım Allah gonlundekini kucağına versin
GörücezNormal test yap ya bide erken yapmayınkaramel Latte daha 5.gun değil inşallah tez vakitte atak yapsinnnn
Yarn belli olur canmKasette silik var gibi canım yrn daha net olur
Hayırlı olsun canımm darısı bekleyen tüm arkadaşlarıma olsunKızlar günaydın
bugün 6.gunum
Çok şükür Allah'ım, inşallah sağlıkla ilerler ve kucağımıza alırız ..aminn
darısı burdaki tüm arkadaşlarima..
Merhaba test yaptırdınız mı sonucunuz belli mi Benimde 6.gün embriyosu transfer oldum edildi beklemedeyim hayırlısı inş güzel haberler alırızBende 18 inde transfer oldum 6. Gün embriyosu bakalım neler olacak inşallah güzel sonuçlar alırız
Bende cok isterim
Kızlar günaydın
bugün 6.gunum
Çok şükür Allah'ım, inşallah sağlıkla ilerler ve kucağımıza alırız ..aminn
darısı burdaki tüm arkadaşlarima..
Benimki büyük ihtimal ikiz benimde 5.gün çıkmamıştı bide o testlere tam gıcık olmaya başladım baska marka varsa yap yarına aynisiyla yapmaKızlar maalesef benim için olmadı sanırım yada daha beta idrara gecmedi bilmiyorum Eki Görüntüle 3198497 Eki Görüntüle 3198498
Senin kaç embriyo canim? 2 tanemi oldunBenimki büyük ihtimal ikiz benimde 5.gün çıkmamıştı bide o testlere tam gıcık olmaya başladım baska marka varsa yap yarına aynisiyla yapma
Aynen 2 trasferdi doktorum Çarşamba ultrason yap dedi sence erken degilmi kuzumSenin kaç embriyo canim? 2 tanemi oldun
Alıcaz eczaneden aynısı değildir inşallahBenimki büyük ihtimal ikiz benimde 5.gün çıkmamıştı bide o testlere tam gıcık olmaya başladım baska marka varsa yap yarına aynisiyla yapma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?