- Konu Sahibi karamel Latte
-
- #10.181
Yaaa harika bir haber bu maşallah bin kere hayırlı uğurlu olsun. Darısı bizlere artık.Kızlar günaydın
bugün 6.gunum
Çok şükür Allah'ım, inşallah sağlıkla ilerler ve kucağımıza alırız ..aminn
darısı burdaki tüm arkadaşlarima..
Canimmm aminnn inşallahMaşallahdarısı keseye kalp atışına. sağlıklı güzel gebelik olsun inşallah
Hayatim tabikide sorabilirsin kibris donasyon konusunda iyi diye duydum yaptiran ve hamile kalan arkadasim cook orda kalamayanda var her yolu deniyorum kibris olmazsa baska bir ulke ama iyi diye biliyorumCanım özel olmazsa neden Kıbrıs? Kıbrısa giden birkaç kişi okudum daha mı iyi orası?
Tamam canım çok teşekkür ederim. Rabbim gönlündeki muradı versin inşallahHayatim tabikide sorabilirsin kibris donasyon konusunda iyi diye duydum yaptiran ve hamile kalan arkadasim cook orda kalamayanda var her yolu deniyorum kibris olmazsa baska bir ulke ama iyi diye biliyorum
CanimmmYaaa harika bir haber bu maşallah bin kere hayırlı uğurlu olsun. Darısı bizlere artık.
inşallah canım çok güzel olur gerçektenCanimmm
Hadi sıra sende, Gürkan Hocaya iki güzel haberler verelim
Rabbim sağlıkla.sana da nasip etsin, inanıyorum olacak
Evet kuzumm çok şükürAaa pozitif mi canım cok sevındımmmmm hayırlı olsunnnn
Teşekkürler canım umut herzaman varAlıcaz eczaneden aynısı değildir inşallah
Hayırlı olsun seninki de canım
Yavrucum canim daha erken idrar testine benim bile dokuzuncu gunum tek cizgi bak hala yanlis diye icimden geciyor. Insallah hamilesindir 2 gun sonra kan ver kan en iyi sonuc kiz ben nele gordum bu kadinlar klubunde kaset testleri negatif olup yine olmadi deyip aglayan arkadaslarimin cogu kanda pozitif gorduler seninde oyle olacak tirYarın bidaha yapacağım zaten atarm sizede ikna olursunuz
AmiiiinnEvet kuzumm çok şükür
Sağlıkla ilerlesin insallah
Darısı tüm arakdaslarima olsun
Ayse berat insallahhhh senin sonucunda pozitif olur senin icinde dua ediyorum rabbim hepinizin yüzünu güldürsün.Hayırlı olsun çok sevindim 🕊🕊isteyen bütün arkadaşlarımın da güzel haberleri gelir inş benimde bugün 5. Günüm beklemedeyim
Canım begenmenden anlayamadım 2 adet mi transfer edıldıTeşekkürler canım umut herzaman var
Amiiinn canimm cok teşekkür ederim.seninkide versin rabbimmTamam canım çok teşekkür ederim. Rabbim gönlündeki muradı versin inşallah
İnşallahTeşekkür ederim4. Denemem olduğu için 3 tane 6.gün embrıyosu transfer edıldı.10 tane embrıyodan deneye deneye son olarak 4 tane kalmıştı.Diğer denemelerde hep ıkı transferde tek embrıyo tutunmuştu.Bunda kalan embrıyoların hepsını ıstedım.Bırısı zaten düşük kaliteydi onu elediler.Hemşire 3ü de tutarsa zor olur dedi risklerinden bahsetti ama ben risk alıp 3 ünde ısrar ettim.3 ünün birden tutacağını düşünmüyordum.Ya tek ya iki tutar diye düşünüyordum çok şükür ikisi birden tutmuş Doktor deneme sayım çok diye olumlu baktı.Bazen risk almak gerekıyormus.Ikısı transfer edılseydı tek embrıyo kalacaktı.Her denemede aynı zorlukları yasamak ıstemedım.Allah izin verir sağlıklı devam ederse ikiz benim hep hayalimdi İki tane bebek kaybettim Allah belki onların hürmetine bunları kucağıma almayı nasip eder🕊🕊
Kuzu ben var olarak gördüm hepimiz oyle görmüşüz yap kuzum Allahin izniyle olacak hissediyorumHerkes gördü bi ben göremedim çıplak gözle şu çizgi yi
Yarın bidaha yapıp atıcam kızlar bide öyle bakın
Canım o kadar dua aldın Rabbim inşallah kabul eder. Daha erken ümitvar ol. Duaya iyi düşünmeye devam. Olacak inşallah hayırlısıylaÖyle yapıcam canım napalım artık olmadıysada yapacak bişey yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?