- 17 Ağustos 2019
- 7.519
- 8.210
- 198
- 29
- Konu Sahibi karamel Latte
-
- #10.201
İnşallah kuzumBen inanıyorum oldu canım
İlk transfer olduğum da tuvalete koşuyordum ki kesin adet oldum diye hamileydim yani.Kızlar pozitif olup mesela regl olacakmış gibi hisseden var mı onu hisseden
Olmasada rabbimdendir hayırlısı artıkCanım o kadar dua aldın Rabbim inşallah kabul eder. Daha erken ümitvar ol. Duaya iyi düşünmeye devam. Olacak inşallah hayırlısıyla
İnşallah canım benimKuzu ben var olarak gördüm hepimiz oyle görmüşüz yap kuzum Allahin izniyle olacak hissediyorum
Şuan ne durumda canım testler attın mı? Üzülüyorsun değil mi yoksa yarın bende yapmam. Olduğunu hissetmiyorum zatenİnşallah kuzum
Yaaa özgem çok sevindim yaaKızlar günaydın
bugün 6.gunum
Çok şükür Allah'ım, inşallah sağlıkla ilerler ve kucağımıza alırız ..aminn
darısı burdaki tüm arkadaşlarima..
Oo coktan oldum bugün 5. Günüm
Testler duruyo canım atmadım.Şuan ne durumda canım testler attın mı? Üzülüyorsun değil mi yoksa yarın bende yapmam. Olduğunu hissetmiyorum zaten
Amin kuzumm..
İnşallah öyle olur canım ne diyimYavrucum canim daha erken idrar testine benim bile dokuzuncu gunum tek cizgi bak hala yanlis diye icimden geciyor. Insallah hamilesindir 2 gun sonra kan ver kan en iyi sonuc kiz ben nele gordum bu kadinlar klubunde kaset testleri negatif olup yine olmadi deyip aglayan arkadaslarimin cogu kanda pozitif gorduler seninde oyle olacak tir
Anamm ayın sonu değelmiydii ondan şey ettiydimOo coktan oldum bugün 5. Günüm
İnşallah canm inşallahAnamm ayın sonu değelmiydii ondan şey ettiydim
Guzel haberler al canım
Evet canimCanım begenmenden anlayamadım 2 adet mi transfer edıldı
Yaa kuzummmYaaa özgem çok sevindim yaa
Çok şükür Allah'ıma
Sağlıkla ilerlesin inşallah
Allah razı olsun Aminn hepimizin bütün isteyenlerin inşAyse berat insallahhhh senin sonucunda pozitif olur senin icinde dua ediyorum rabbim hepinizin yüzünu güldürsün.❤❤
Amaaaaaannnn da testler yapılmış, pozitifler çakılmış süper yaaaa maşallahKızlar günaydın
bugün 6.gunum
Çok şükür Allah'ım, inşallah sağlıkla ilerler ve kucağımıza alırız ..aminn
darısı burdaki tüm arkadaşlarima..
Daha erken canım dur bakalım hayırlısı olsun inşallahTestler duruyo canım atmadım.
Ya üzülüyorum tabi ama cok değil de aslında daha emin değilizya ondan bırakamadım kendimi galiba
Geride 1 tane embriyom var genetiksiz 2 ay sonra onun transferini yaparız dedi eşim hiç yılmadan ayaga kalkıcaz inşallah
O devamında oluyor ki benm de ara ara oluyor adet ağrımKızlar pozitif olup mesela regl olacakmış gibi hisseden var mı onu hisseden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?