- 1 Şubat 2021
- 3.296
- 3.557
- 83
- 28
- Konu Sahibi karamel Latte
-
- #10.221
Canımmm sağlıkla gelsin inşallah sağlıkla kucağımıza alalımbugün 6.gunum
Çok şükür Allah'ım, inşallah sağlıkla ilerler ve kucağımıza alırız ..aminn
darısı burdaki tüm arkadaşlarima..
Kaset teste dikkatli baktın mı var sanki orda daha çok yeni karışıyo kana bile canım her hamilelik birbirinden farklı diyolar bi de bunda biraz geç öğreneceksin belkiKızlar maalesef benim için olmadı sanırım yada daha beta idrara gecmedi bilmiyorum Eki Görüntüle 3198497 Eki Görüntüle 3198498
Canım şükür Allah'aAmaaaaaannnn da testler yapılmış, pozitifler çakılmış süper yaaaa maşallah
Darısı da başımıza inşallah
Sen şimdi hamilesin duan kabul olur bize de dua et canım
Çiçeğim aminnnn sağlıkla gelsinler kucaklarımizaCanımmm sağlıkla gelsin inşallah sağlıkla kucağımıza alalım
Kaset teste dikkatli baktın mı var sanki orda daha çok yeni karışıyo kana bile canım her hamilelik birbirinden farklı diyolar bi de bunda biraz geç öğreneceksin belkiAma kasette çizgi görüyorum ben
İnşallah canım umudumuz o yöndekaramel Latte
Canım benim de 5. Gün çıkmamıştı hatırlarsan sadece sana özelden atmıştım . Betam ne kadar yüksekti ama yinede 5. Gün çıkmadı
Pazar günü bı daha yaparsın .sen sürekli diğer hamileliklerinle kiyasliyorsun ama her hamilelik bir değil bunu unutma
Pozitif olacak inşallah
Papatyamveben-Mavi kuzum kan günü ne zaman
Bi daha test yapıcak mısın canım yoksa direk kan mı verirsinÇiçeğim aminnnn sağlıkla gelsinler kucaklarımiza
Pazar pazartesi yapıcam göreceğizCanımmm sağlıkla gelsin inşallah sağlıkla kucağımıza alalım
Kaset teste dikkatli baktın mı var sanki orda daha çok yeni karışıyo kana bile canım her hamilelik birbirinden farklı diyolar bi de bunda biraz geç öğreneceksin belkiAma kasette çizgi görüyorum ben
Bende öyle düşünüyorum Lattem için..karamel Latte
Canım benim de 5. Gün çıkmamıştı hatırlarsan sadece sana özelden atmıştım . Betam ne kadar yüksekti ama yinede 5. Gün çıkmadı
Pazar günü bı daha yaparsın .sen sürekli diğer hamileliklerinle kiyasliyorsun ama her hamilelik bir değil bunu unutma
Pozitif olacak inşallah
Papatyamveben-Mavi kuzum kan günü ne zaman
Kuzum pazartesi test yaparım , salı günü kan vercem..Bi daha test yapıcak mısın canım yoksa direk kan mı verirsin
Cidden var orda kim önce mesajını okuyup baktım yani olumlu gözle bakmadığım halde gördüm psikolojik de görüyo olamamPazar pazartesi yapıcam göreceğiz
Benim de çarşamba 9 oluyo galba canım ben de bi pazartesi tekrarlıcam ve muhtemelen Çarşamba giderim net pozitif görürsem korkuyorum birazKuzum pazartesi test yaparım , salı günü kan vercem..
Salı akşam veririm iş çıkışı9.gun oluyor
Ayyy maşallah ne güzel çıkmış ben burdayım diyo çizgi lette ile aynı gün transfer oldunuz demi siz ablamKızlar günaydın
bugün 6.gunum
Çok şükür Allah'ım, inşallah sağlıkla ilerler ve kucağımıza alırız ..aminn
darısı burdaki tüm arkadaşlarima..
Hic korkma inşallah sımsıkı tutunacaklar.Cidden var orda kim önce mesajını okuyup baktım yani olumlu gözle bakmadığım halde gördüm psikolojik de görüyo olamamBelirti durumun nasıl bi değişim başladı mı canım
Benim de çarşamba 9 oluyo galba canım ben de bi pazartesi tekrarlıcam ve muhtemelen Çarşamba giderim net pozitif görürsem korkuyorum biraz
Sağol canım benimAyyy maşallah ne güzel çıkmış ben burdayım diyo çizgi lette ile aynı gün transfer oldunuz demi siz ablam
Bende çok hafif alt kısımda var gibi gördüm ortada yok sanki çizgi alt ve üstte varHerkes gördü bi ben göremedim çıplak gözle şu çizgi yi
Yarın bidaha yapıp atıcam kızlar bide öyle bakın
Hiç bişey yok belirtiye dair canımCidden var orda kim önce mesajını okuyup baktım yani olumlu gözle bakmadığım halde gördüm psikolojik de görüyo olamamBelirti durumun nasıl bi değişim başladı mı canım
Benim de çarşamba 9 oluyo galba canım ben de bi pazartesi tekrarlıcam ve muhtemelen Çarşamba giderim net pozitif görürsem korkuyorum biraz
Bende öyle düşünüyorum aslında yarın yapçaktı demi 5. Gün çıkmaz daha ya ama onunda çıkacak ben hissediyorumSağol canım benim
O benden bir gün sonra oldu kuzu onun daha beşinci günü..o yüzden çıkmamıştır inşallah
Allah Allah sizin yüzünüzden kırk kere baktk yokBende çok hafif alt kısımda var gibi gördüm ortada yok sanki çizgi alt ve üstte var
Evet çünkü ben dün yaptim öğlen aşırı ince bişey vardı kimse göremiyoduBende öyle düşünüyorum aslında yarın yapçaktı demi 5. Gün çıkmaz daha ya ama onunda çıkacak ben hissediyorum
Canım sende mi kıbrısta denedin bende artık eşimle orayı düşünüyoruz bakalım neler bekleyecek biziHayatim tabikide sorabilirsin kibris donasyon konusunda iyi diye duydum yaptiran ve hamile kalan arkadasim cook orda kalamayanda var her yolu deniyorum kibris olmazsa baska bir ulke ama iyi diye biliyorum
Şeytan diyo akşama bida yap Allah Allah şeytan git başımızdanAllah Allah sizin yüzünüzden kırk kere baktk yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?