Ocak 2023 tüp bebek transfer olacaklar

bugün 6.gunum
Çok şükür Allah'ım, inşallah sağlıkla ilerler ve kucağımıza alırız ..aminn
darısı burdaki tüm arkadaşlarima..
Canımmm sağlıkla gelsin inşallah sağlıkla kucağımıza alalım
Kızlar maalesef benim için olmadı sanırım yada daha beta idrara gecmedi bilmiyorum Eki Görüntüle 3198497 Eki Görüntüle 3198498
Kaset teste dikkatli baktın mı var sanki orda daha çok yeni karışıyo kana bile canım her hamilelik birbirinden farklı diyolar bi de bunda biraz geç öğreneceksin belki Ama kasette çizgi görüyorum ben

Amaaaaaannnn da testler yapılmış, pozitifler çakılmış süper yaaaa maşallah
Darısı da başımıza inşallah
Sen şimdi hamilesin duan kabul olur bize de dua et canım
Canım şükür Allah'a
Ayy etmez miyim ,dualarım sizinle canım kızlar
Darısı tüm arakdaslarima olsun

Çiçeğim aminnnn sağlıkla gelsinler kucaklarımiza

İnşallah canım umudumuz o yönde

Pazar pazartesi yapıcam göreceğiz

Bende öyle düşünüyorum Lattem için..
Beşinci gün çok erken oluyor..
Kuzum 9.gun veririm salı günü akşam iş çıkışı

Pazar pazartesi yapıcam göreceğiz
Cidden var orda kim önce mesajını okuyup baktım yani olumlu gözle bakmadığım halde gördüm psikolojik de görüyo olamam Belirti durumun nasıl bi değişim başladı mı canım
Kuzum pazartesi test yaparım , salı günü kan vercem..
Salı akşam veririm iş çıkışı 9.gun oluyor
Benim de çarşamba 9 oluyo galba canım ben de bi pazartesi tekrarlıcam ve muhtemelen Çarşamba giderim net pozitif görürsem korkuyorum biraz

Hic korkma inşallah sımsıkı tutunacaklar.
Sağlıkla gelsinler dünyaya Allah'ım aminn..
Bende salı veririm bakalım daha eşime söylemedim

Hiç bişey yok belirtiye dair canım

Hayatim tabikide sorabilirsin kibris donasyon konusunda iyi diye duydum yaptiran ve hamile kalan arkadasim cook orda kalamayanda var her yolu deniyorum kibris olmazsa baska bir ulke ama iyi diye biliyorum
Canım sende mi kıbrısta denedin bende artık eşimle orayı düşünüyoruz bakalım neler bekleyecek bizi

Kizlar benim ilk transferim oyuzden bilmiyorum dunden beri adet agrisi gibi agrilar gidiyor cikiyor. Tutmadiginda boyle ilaclari birakmadan agrilr girebilirmi ilaclari kullanirken adet agrilari baslayabilirmi merak ediyorum oldumu olmadimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…