- Konu Sahibi karamel Latte
-
- #10.241
Bak bak bizede söylemediEvet çünkü ben dün yaptim öğlen aşırı ince bişey vardı kimse göremiyodu
Adet ağrısı oluyor çok normal ..Kizlar benim ilk transferim oyuzden bilmiyorum dunden beri adet agrisi gibi agrilar gidiyor cikiyor. Tutmadiginda boyle ilaclari birakmadan agrilr girebilirmi ilaclari kullanirken adet agrilari baslayabilirmi merak ediyorum oldumu olmadimi
İnşallah canım benimm nazlı çocuklar zorla getirtiyoruz dünyayaHic korkma inşallah sımsıkı tutunacaklar.
Sağlıkla gelsinler dünyaya Allah'ımaminn..
Bende salı veririm bakalım daha eşime söylemedim
Bu sefer ki belirtisiz geliyo ya da belki annesi fark edemiyoHiç bişey yok belirtiye dair canım
Öncelikle hayırlı olsun canım evet ağrılar oluyor telaş yapma ilaçların da etkisi var ağrılarda bol bol dinlen bol su iç kabak çekirdeği fındık et balık salata arada yürüyüş yap ev içinde ablacım güzel haberlerini alalımKizlar benim ilk transferim oyuzden bilmiyorum dunden beri adet agrisi gibi agrilar gidiyor cikiyor. Tutmadiginda boyle ilaclari birakmadan agrilr girebilirmi ilaclari kullanirken adet agrilari baslayabilirmi merak ediyorum oldumu olmadimi
Hemde ne nazlilarİnşallah canım benimm nazlı çocuklar zorla getirtiyoruz dünyayaSürpriz mi yapıcaksınn
Bu sefer ki belirtisiz geliyo ya da belki annesi fark edemiyoİnşallah Pazartesi güzel haberi alıcaz Rabbim hepimize nasip etsin pozitif alalım
Yıkıldım şuan ya ben niye pat diye söyledim pozitif göründü test diyeHemde ne nazlilar
Biseyler yapcam bakalım düşünüyorum
Sizin kacinci gun transferinAdet ağrısı oluyor çok normal ..
Benimde var bel.ve adet ağrısı
Cok tesekkur ederim umarim guzel olur insan kendi basina gelecegini dusunmuyor ablamin tup bebekle oldu kuzenim hala olmuyor ben evlendim bi ailede herkesede denk gelmez derken benimde ayni umarim guzel olur herseyÖncelikle hayırlı olsun canım evet ağrılar oluyor telaş yapma ilaçların da etkisi var ağrılarda bol bol dinlen bol su iç kabak çekirdeği fındık et balık salata arada yürüyüş yap ev içinde ablacım güzel haberlerini alalım
Olsunn sağlıkla ilerlesin canım benimYıkıldım şuan ya ben niye pat diye söyledim pozitif göründü test diyeNeyse artık napalım
Bugün 6.gun olduSizin kacinci gun transferin
Bu kadar duaya karşılık Allahım inşallah sonucunuzu pozitif çıkartırİnşallah kuzum
Baktım çıkmadı ama. Dedim erken..Bak bak bizede söylemediablacım senin çift emriyo umu kaçıncı gün emriyosu Rabbim sağlıcakla kucağına aldırsın ablacım
Allahım ne tesadüf genetik demekki sizde canım bizde yok Bi bende çıktı malesef buda benim sınavımmış ablamdan biraz tiyo destek alabilirsin o tecrübelidir neler yedi neler yaptı inş seninde çok bekletmeden gelir mucizen canımCok tesekkur ederim umarim guzel olur insan kendi basina gelecegini dusunmuyor ablamin tup bebekle oldu kuzenim hala olmuyor ben evlendim bi ailede herkesede denk gelmez derken benimde ayni umarim guzel olur hersey
İnşallah canım benim Rabbime emanet hepsi inşallah burdan ekim annelerine geçelim hep birlikteOlsunn sağlıkla ilerlesin canım benim
Okadar dinlemem şeytanı sabah yaparımŞeytan diyo akşama bida yap Allah Allah şeytan git başımızdan
Amin canım inşallahİnşallah canım benimm nazlı çocuklar zorla getirtiyoruz dünyayaSürpriz mi yapıcaksınn
Bu sefer ki belirtisiz geliyo ya da belki annesi fark edemiyoİnşallah Pazartesi güzel haberi alıcaz Rabbim hepimize nasip etsin pozitif alalım
İnşallah canım benim cok sağolBu kadar duaya karşılık Allahım inşallah sonucunuzu pozitif çıkartır
Son ana kadar umudumuz var sizdenkaramel Latte olucak inşallah
Evet Rabb'im çok büyüktür,İnşallah canım benim Rabbime emanet hepsi inşallah burdan ekim annelerine geçelim hep birlikteEkim oluyo dimi doğru hesapladıysam
Yoo ne ablamda ne bende sıkıntı yok eslerimiz de sperm azligi ve hareket azligi var benim esim varikosel ameliyatida oldu tamamen kadersel evet oda yardimci olmaya calisiyor tabi..Allahım ne tesadüf genetik demekki sizde canım bizde yok Bi bende çıktı malesef buda benim sınavımmış ablamdan biraz tiyo destek alabilirsin o tecrübelidir neler yedi neler yaptı inş seninde çok bekletmeden gelir mucizen canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?