Ocak 2023 tüp bebek transfer olacaklar

Kizlar benim ilk transferim oyuzden bilmiyorum dunden beri adet agrisi gibi agrilar gidiyor cikiyor. Tutmadiginda boyle ilaclari birakmadan agrilr girebilirmi ilaclari kullanirken adet agrilari baslayabilirmi merak ediyorum oldumu olmadimi
Adet ağrısı oluyor çok normal ..
Benimde var bel.ve adet ağrısı

Hic korkma inşallah sımsıkı tutunacaklar.
Sağlıkla gelsinler dünyaya Allah'ım aminn..
Bende salı veririm bakalım daha eşime söylemedim
İnşallah canım benimm nazlı çocuklar zorla getirtiyoruz dünyaya Sürpriz mi yapıcaksınn
Hiç bişey yok belirtiye dair canım
Bu sefer ki belirtisiz geliyo ya da belki annesi fark edemiyo İnşallah Pazartesi güzel haberi alıcaz Rabbim hepimize nasip etsin pozitif alalım

Kizlar benim ilk transferim oyuzden bilmiyorum dunden beri adet agrisi gibi agrilar gidiyor cikiyor. Tutmadiginda boyle ilaclari birakmadan agrilr girebilirmi ilaclari kullanirken adet agrilari baslayabilirmi merak ediyorum oldumu olmadimi
Öncelikle hayırlı olsun canım evet ağrılar oluyor telaş yapma ilaçların da etkisi var ağrılarda bol bol dinlen bol su iç kabak çekirdeği fındık et balık salata arada yürüyüş yap ev içinde ablacım güzel haberlerini alalım

Hemde ne nazlilar
Biseyler yapcam bakalım düşünüyorum

Cok tesekkur ederim umarim guzel olur insan kendi basina gelecegini dusunmuyor ablamin tup bebekle oldu kuzenim hala olmuyor ben evlendim bi ailede herkesede denk gelmez derken benimde ayni umarim guzel olur hersey

Bak bak bizede söylemedi ablacım senin çift emriyo umu kaçıncı gün emriyosu Rabbim sağlıcakla kucağına aldırsın ablacım
Baktım çıkmadı ama. Dedim erken..
Sonra incecik belirdi ama kimse göremedi
Tek embriyo canım, 5aa..
Aminnn Rabbim sağlıkla kucağimiza almayı nasip etsin

Cok tesekkur ederim umarim guzel olur insan kendi basina gelecegini dusunmuyor ablamin tup bebekle oldu kuzenim hala olmuyor ben evlendim bi ailede herkesede denk gelmez derken benimde ayni umarim guzel olur hersey
Allahım ne tesadüf genetik demekki sizde canım bizde yok Bi bende çıktı malesef buda benim sınavımmış ablamdan biraz tiyo destek alabilirsin o tecrübelidir neler yedi neler yaptı inş seninde çok bekletmeden gelir mucizen canım

Merhaba benimde donmuş tek 3. Gün embriyosu transfer edildi bugün 7. Günüm ama ilk 4 gün bi bel ağrısı dışında herhangi bir belirtim yok. Lekelenme vs de olmadı olumsuz düşünmeye başladım ama test yapamaya da cesaretim yok. Normal mi onu da bilemiyorum ilk transferim

Yoo ne ablamda ne bende sıkıntı yok eslerimiz de sperm azligi ve hareket azligi var benim esim varikosel ameliyatida oldu tamamen kadersel evet oda yardimci olmaya calisiyor tabi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…