Ocak 2023 tüp bebek transfer olacaklar

Pozitif gören arkadaşlar tebrik tebbbrik ederim musmutlu ailenizle sevdiklerinizle büyüsün bebişleriniz kocaman olsunlar inşallah
Negatif olan arkadaşlar yılmak yok yola devam o bebeği bir gün babalarının kucağına vericezz önemli olan çaba sarf etmek ve çaba sarf ederkende yıpranmamak söylemesi kolay diyebilirsiniz ama rahat olalım evrene pufff diye güzel enerjiler salalım bu sefer değil ama bir gün mutlakaaaa diyelimm

Canım hayırlı olsun tedavin herkes de lekelenme olucak diye bir şey yok 3. Gün emriyosu ya daha çıkmaz testte Bi 10 gün olsun erken gebelikte bak Bi olumlu düşün olumsuzluğu düşünme Rabbime sığın olurmu ilk olunca heyecan kat kat fazla bizlerden biz alıştık artık

Ağlamak istiyorum şuan gözlerim doldu ocak 2023 bana uğurlu gelmedi gene gelmedi bebeklerim gene beni seçmediler okadar imrenerek bakıyorum ki burdaki pozitif çıkan testlere güçlü olmaya çalışıyorum onlar adına benim olmuş gibi seviniyorum inan ama benim umudum yok artık kendim için

Aldım canım dinleniyorum bebişim bende umarım benimle kalır hepimiz güzel sonuçlar alalım inşallah

Canım sende mi kıbrısta denedin bende artık eşimle orayı düşünüyoruz bakalım neler bekleyecek bizi
Denedim valla canim orda olmadi turkiyede denedim yine olmadi yine düşünüyorum kibrisi. aynen haklisin canim rabbim bizim cektiklerimizi görsün artik diye hergün dua ediyorum valla bazen cok yoruluyorum. Benim 12. Denemesinde bebeğine kavusan arkadaslarim var . Valla hakkinizda jayirlisi olsun insallah

Siz kaç kez denediniz yaşınız benle hemen hemen aynıydı dimi

A
guzel kardesim ilk denemen sakin kendini yipratip karnindakileride yipratma hic belirti olmadan bile pozitif alan arkadaslar var takilma ben 3 negatifimde butun belirtileri yasadim negatif sonuc bu dorduncude hic belirtim yok idrarda negatif seninde böyle olacaksin diye bisey yok canim benim insallah hamilesindir sende

Ben 4 kere denedim canim 12 yil icinde kucuk capli denemelerimi saymiyorum bile ben 43 .5 44 olucam yakinda canim.
Hımm nice güzel yaşlar alın ablacım biz senle bu grubun ablaları olduk be güzel yaşı genç olan kızlar peş peşe pozitif sonuç aldılar şuan sende test gününü bekliyorsun dimi yanlışmı hatırlıyorum transfer olmuştun

Kızlar günaydın bugün 6.gunum
Çok şükür Allah'ım, inşallah sağlıkla ilerler ve kucağımıza alırız ..aminn
darısı burdaki tüm arkadaşlarima..
Papatyaaammm Allahım sağlıkla ilerlemesini nasipp eylesin sağlıkla kucaklarımıza alalım inşallahh
Kendim kadar mutluyum senin içinn

Sağol canım benim işte bilmeyincede böyle oluyo insan bi belirti bi ışık bekliyo açıkcası. Ne hamilesin ne değilsin arada kalmışlık kötü.

Çok teşekkürler ama işte insan bekliyor yalan yok sabah akiam dua ediyorum onunla konusunda ama bir yandan da kendimi hazırlamak zorundayım diğer ihtimale böyle bi arada kaldım. Bekleyip göreceğiz bakalım 2-3 gün daha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…