- Konu Sahibi karamel Latte
-
- #10.261
Canım hayırlı olsun tedavin herkes de lekelenme olucak diye bir şey yok 3. Gün emriyosu ya daha çıkmaz testte Bi 10 gün olsun erken gebelikte bak Bi olumlu düşün olumsuzluğu düşünme Rabbime sığın olurmu ilk olunca heyecan kat kat fazla bizlerden biz alıştık artıkMerhaba benimde donmuş tek 3. Gün embriyosu transfer edildi bugün 7. Günüm ama ilk 4 gün bi bel ağrısı dışında herhangi bir belirtim yok. Lekelenme vs de olmadı olumsuz düşünmeye başladım ama test yapamaya da cesaretim yok. Normal mi onu da bilemiyorum ilk transferim
Ağlamak istiyorumPozitif gören arkadaşlar tebrik tebbbrik ederim musmutlu ailenizle sevdiklerinizle büyüsün bebişleriniz kocaman olsunlar inşallah
Negatif olan arkadaşlar yılmak yok yola devam o bebeği bir gün babalarının kucağına vericezz önemli olan çaba sarf etmek ve çaba sarf ederkende yıpranmamaksöylemesi kolay diyebilirsiniz ama rahat olalım evrene pufff diye güzel enerjiler salalım bu sefer değil ama bir gün mutlakaaaa diyelimm
Amin canım benim Rabbim onlara da vize de sağlık versin hiç şüpheye üzüntüye düşürmesin hamileliğimiz sefa dolu geçsin inşallahEvet Rabb'im çok büyüktür,
Ekim oluyor
Sağlıkla gelsinler dünyamıza
Çok erken ama ya dur dahaaKızlar maalesef benim için olmadı sanırım yada daha beta idrara gecmedi bilmiyorum Eki Görüntüle 3198497 Eki Görüntüle 3198498
Canım üzülme belki erkendir.kanda cikabilirKızlar maalesef benim için olmadı sanırım yada daha beta idrara gecmedi bilmiyorum Eki Görüntüle 3198497 Eki Görüntüle 3198498
Aminnnn çok amin canımAmin canım benim Rabbim onlara da vize de sağlık versin hiç şüpheye üzüntüye düşürmesin hamileliğimiz sefa dolu geçsin inşallah
Aldım canım dinleniyorum bebişim bende umarım benimle kalır hepimiz güzel sonuçlar alalım inşallahCookiie balımm bebeğini alıp gel aramıza inşallah bu mübarek günlerde hepimiz kavuşmalım bebişimize Bugün transferi olan bütün arkadaşlarım inşallah her şey iyi gider sağlıkla kavuşursunuz
İnşallah canım benim sağlıkla gelsin her biriAldım canım dinleniyorum bebişim bende umarım benimle kalır hepimiz güzel sonuçlar alalım inşallah
Denedim valla canim orda olmadi turkiyede denedim yine olmadi yine düşünüyorum kibrisi. aynen haklisin canim rabbim bizim cektiklerimizi görsün artik diye hergün dua ediyorum valla bazen cok yoruluyorum. Benim 12. Denemesinde bebeğine kavusan arkadaslarim var . Valla hakkinizda jayirlisi olsun insallahCanım sende mi kıbrısta denedin bende artık eşimle orayı düşünüyoruz bakalım neler bekleyecek bizi
Siz kaç kez denediniz yaşınız benle hemen hemen aynıydı dimiDenedim valla canim orda olmadi turkiyede denedim yine olmadi yine düşünüyorum kibrisi. aynen haklisin canim rabbim bizim cektiklerimizi görsün artik diye hergün dua ediyorum valla bazen cok yoruluyorum. Benim 12. Denemesinde bebeğine kavusan arkadaslarim var . Valla hakkinizda jayirlisi olsun insallah
guzel kardesim ilk denemen sakin kendini yipratip karnindakileride yipratma hic belirti olmadan bile pozitif alan arkadaslar var takilma ben 3 negatifimde butun belirtileri yasadim negatif sonuc bu dorduncude hic belirtim yok idrarda negatif seninde böyle olacaksin diye bisey yok canim benim insallah hamilesindir sendeMerhaba benimde donmuş tek 3. Gün embriyosu transfer edildi bugün 7. Günüm ama ilk 4 gün bi bel ağrısı dışında herhangi bir belirtim yok. Lekelenme vs de olmadı olumsuz düşünmeye başladım ama test yapamaya da cesaretim yok. Normal mi onu da bilemiyorum ilk transferim
Hayırlı olsun canım benim sımsıkı tutunsun inşallahAldım canım dinleniyorum bebişim bende umarım benimle kalır hepimiz güzel sonuçlar alalım inşallah
Ben 4 kere denedim canim 12 yil icinde kucuk capli denemelerimi saymiyorum bile ben 43 .5 44 olucam yakinda canim.Siz kaç kez denediniz yaşınız benle hemen hemen aynıydı dimi
Hımm nice güzel yaşlar alın ablacım biz senle bu grubun ablaları olduk be güzel yaşı genç olan kızlar peş peşe pozitif sonuç aldılar şuan sende test gününü bekliyorsun dimi yanlışmı hatırlıyorum transfer olmuştunBen 4 kere denedim canim 12 yil icinde kucuk capli denemelerimi saymiyorum bile ben 43 .5 44 olucam yakinda canim.
PapatyaaammmKızlar günaydınbugün 6.gunum
Çok şükür Allah'ım, inşallah sağlıkla ilerler ve kucağımıza alırız ..aminn
darısı burdaki tüm arkadaşlarima..
Sağol canım benim işte bilmeyincede böyle oluyo insan bi belirti bi ışık bekliyo açıkcası. Ne hamilesin ne değilsin arada kalmışlık kötü.Canım hayırlı olsun tedavin herkes de lekelenme olucak diye bir şey yok 3. Gün emriyosu ya daha çıkmaz testte Bi 10 gün olsun erken gebelikte bak Bi olumlu düşün olumsuzluğu düşünme Rabbime sığın olurmu ilk olunca heyecan kat kat fazla bizlerden biz alıştık artık
Canım hayırlı olsun tedavin herkes de lekelenme olucak diye bir şey yok 3. Gün emriyosu ya daha çıkmaz testte Bi 10 gün olsun erken gebelikte bak Bi olumlu düşün olumsuzluğu düşünme Rabbime sığın olurmu ilk olunca heyecan kat kat fazla bizlerden biz alıştık artık
Çok teşekkürler ama işte insan bekliyor yalan yok sabah akiam dua ediyorum onunla konusunda ama bir yandan da kendimi hazırlamak zorundayım diğer ihtimale böyle bi arada kaldım. Bekleyip göreceğiz bakalım 2-3 gün dahaA
guzel kardesim ilk denemen sakin kendini yipratip karnindakileride yipratma hic belirti olmadan bile pozitif alan arkadaslar var takilma ben 3 negatifimde butun belirtileri yasadim negatif sonuc bu dorduncude hic belirtim yok idrarda negatif seninde böyle olacaksin diye bisey yok canim benim insallah hamilesindir sende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?