Ocak 2023 tüp bebek transfer olacaklar

Merhaba benimde 3. Gün embryosu bugün 4. Günüm bende de lekelenme yok sadece adet sancısı var bide idrarım acayip kokuyor mormalmi ilaçlardan mı anlamadım

Merhaba. Başakşehir çam ve sakura hastanesinde tüp bebek tedavisi alan var mı sevgili hanımlar, güzel anne adayları Ben muzaffer zeki dumana gittim. Eş kaynaklı gebe kalamıyorum. Varıkosel var, sperm hareketlılık sıfır ve sayısı çok az. Direk tüp bebek dedi. Adetin 3. Günü ve 20. Günü gidip kan vereceğim. Bilgilendirirseniz sevinirim. Tüp bebek sürecinin çok başındayız.

Oyle canim benim bu öyle bir duyguki insan zaten ilaclardan diygusal oluyor

Doğru hatirliyorsun canim benim. Evet test gunume 2 gun kaldi normalde ben gitmisken yarin yaptircam üstümdeki yük kalksin en azindan

Merhaba benimde 3. Gün embryosu bugün 4. Günüm bende de lekelenme yok sadece adet sancısı var bide idrarım acayip kokuyor mormalmi ilaçlardan mı anlamadım
Canim pregostan fitil kullaniyormusun yada baska marka fitil vitam8n eger kullaniyorsan bunlar koku yapiyor maalesef doktoruma sormustum gecenseneki denemede .

Benimde 8.gun kasik agrisi ve bacak sizlamasi basladi ara ara girip çıkıyor bende adet belirtisimi diye korkuyorum lekelenmem olmadi. Sanirim belirti diye bisey yok

Kızlar progestan 200 mg fitil olarak almak şart mı ağızdan alan var mı?

Kızlar günaydın
bugün 6.gunum
Çok şükür Allah'ım, inşallah sağlıkla ilerler ve kucağımıza alırız ..aminn
darısı burdaki tüm arkadaşlarima..
Yaaaa çok şükür canım, artık minnoşun annesiyle
Sağlıkla ilerlesin, büyüsün, doğsun inşallahh
Çok sevindim çooooooook

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…