- Konu Sahibi karamel Latte
-
- #10.281
Merhaba benimde 3. Gün embryosu bugün 4. Günüm bende de lekelenme yok sadece adet sancısı var bide idrarım acayip kokuyor mormalmi ilaçlardan mı anlamadımMerhaba benimde donmuş tek 3. Gün embriyosu transfer edildi bugün 7. Günüm ama ilk 4 gün bi bel ağrısı dışında herhangi bir belirtim yok. Lekelenme vs de olmadı olumsuz düşünmeye başladım ama test yapamaya da cesaretim yok. Normal mi onu da bilemiyorum ilk transferim
Oyle canim benim bu öyle bir duyguki insan zaten ilaclardan diygusal oluyorÇok teşekkürler ama işte insan bekliyor yalan yok sabah akiam dua ediyorum onunla konusunda ama bir yandan da kendimi hazırlamak zorundayım diğer ihtimale böyle bi arada kaldım. Bekleyip göreceğiz bakalım 2-3 gün daha
Doğru hatirliyorsun canim benim. Evet test gunume 2 gun kaldi normalde ben gitmisken yarin yaptircam üstümdeki yük kalksin en azindanHımm nice güzel yaşlar alın ablacım biz senle bu grubun ablaları olduk be güzel yaşı genç olan kızlar peş peşe pozitif sonuç aldılar şuan sende test gününü bekliyorsun dimi yanlışmı hatırlıyorum transfer olmuştun
Canim pregostan fitil kullaniyormusun yada baska marka fitil vitam8n eger kullaniyorsan bunlar koku yapiyor maalesef doktoruma sormustum gecenseneki denemede .Merhaba benimde 3. Gün embryosu bugün 4. Günüm bende de lekelenme yok sadece adet sancısı var bide idrarım acayip kokuyor mormalmi ilaçlardan mı anlamadım
Ben dördüncü gün ilik suyla ayakta yikanmistim kendimi yormadanKaçıncı gün duş aldınız kızlar
Evet progestan fitil kullanıyorum sanırım ondan kaynaklıCanim pregostan fitil kullaniyormusun yada baska marka fitil vitam8n eger kullaniyorsan bunlar koku yapiyor maalesef doktoruma sormustum gecenseneki denemede .
Bende salı günü transfer oldu hala duş almadım ama almam lazım artık yarın ılık suyla duş alıcamBen dördüncü gün ilik suyla ayakta yikanmistim kendimi yormadan
4. Gün aldım benKaçıncı gün duş aldınız kızlar
Benimde 8.gun kasik agrisi ve bacak sizlamasi basladi ara ara girip çıkıyor bende adet belirtisimi diye korkuyorum lekelenmem olmadi. Sanirim belirti diye bisey yokMerhaba benimde donmuş tek 3. Gün embriyosu transfer edildi bugün 7. Günüm ama ilk 4 gün bi bel ağrısı dışında herhangi bir belirtim yok. Lekelenme vs de olmadı olumsuz düşünmeye başladım ama test yapamaya da cesaretim yok. Normal mi onu da bilemiyorum ilk transferim
Ben 3.gün ayakta aldım canımKaçıncı gün duş aldınız kızlar
Ben dördüncü gün ilik suyla ayakta yikanmistim kendimi yormadan
4. Gün aldım ben
Bende bugun alayım o zman teşekkür ederimBen 3.gün ayakta aldım canım
Yaaaa çok şükür canım, artık minnoşun annesiyleKızlar günaydın
bugün 6.gunum
Çok şükür Allah'ım, inşallah sağlıkla ilerler ve kucağımıza alırız ..aminn
darısı burdaki tüm arkadaşlarima..
Hemsire bana agizdan alindiginda cok migde bulantisi bas donmesi yaptigi icin fitil olarak veriyoruz dedi ben fitil olarak kullaniyorumKızlar progestan 200 mg fitil olarak almak şart mı ağızdan alan var mı?
Artık yarın yine kan vericem inşallah sağlıklı artar insan regl olacakmış gibi hissediyor su gibi akintim var regl oldum sanıyorum hemenO devamında oluyor ki benm de ara ara oluyor adet ağrım
Ben 3. Gün dayanabilip ılık suyla duş almıştımKaçıncı gün duş aldınız kızlar
Bana transfer günü ve ertesi gün dinlenip, 2. gün ılık duş alabileceğimi söyledi hemşire. Yatarken yan dönmekle, yıkanmakla bir şey olmaz dedi aklımı okudu sankiBende bugun alayım o zman teşekkür ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?