- 16 Ağustos 2021
- 16.851
- 16.643
- 248
- Konu Sahibi karamel Latte
-
- #10.321
Vajinal dediler canım bilmiyorum ki..Ben kullanıyorum ağızdan ve hiç yan etkisi yok sizde niye öyle ki
Bende artık çok zorlanıyorum iyice daraldı zorlaniyorumUzanıp koyuyorum ama bugün çok zorlandım..
Kan verip sonra doktora sorcam ağızdan alsam olur mu diye bakalım. Ne dicek
Yap tabiki valla ben olsam bende yaparımRabbim insalalh nasip eder kuzum sana daVala pozitifi aldım aradan baya geçti çünkü ayın 17 yaptırdım bugün ayın 28 dedim acaba ne kadar oldu çıktı mı düştü mü merak ettim yoksa doktor gerek yok bidaha yaptırmaya dedi ama ben merakımdan gittim
Biri bu soruyu sorsun diyordumKaçıncı gün duş aldınız kızlar
Cok saol canim vardir bundada hayir diyorum.amiiiinnnCanım rabbim hakkında hayırlısıni nasip etsin üzüldümumarım en yakın zamanda nasip eder
Bana da haber ver canım ben de ağızdan alıcam bi değişiklik olmuyosa yan etkiye bile takılmıyorum sadece vücut iyi alır mı diye tedirgin olduğum için geçemiyorum ama belki bu akşamki dozu ağızdan alırımUzanıp koyuyorum ama bugün çok zorlandım..
Kan verip sonra doktora sorcam ağızdan alsam olur mu diye bakalım. Ne dicek
Doktorun etkisi konusunda bişey dedi mi canım alım şekli fark etmiyosa ben de ağızdan alıcam en azından bir dozuBen ağızdan alıyorum
Bende öyleyim ya alsam mı almasam mı korkuyorım. Kokucam yakındaBende salı günü transfer oldu hala duş almadım ama almam lazım artık yarın ılık suyla duş alıcam
1 Şubat'ta da kese görmeye gidicem ama dedim o kadar beklemek istemedim dedim pazartesi gidim çok zaman kalmiyor zatenYap tabiki valla ben olsam bende yaparım
Ağızdan alınca karaciğeri zararı var bide baş dönmesi uyku hali çok yapıyo. Olabildiğince alttan canımKızlar progestan 200 mg fitil olarak almak şart mı ağızdan alan var mı?
Amin inşallahCok saol canim vardir bundada hayir diyorum.amiiiinnn
Artık bende zor ittiriyorum. Geçen senle dalga geçiyodum abla ama sanki benimkide bi kalınlaştı kapandı gibiValla zor ittiriyorum az önce deli oldum..
Ağızdan sanirim yan etkisi çok..
Çok zor giriyor artık..
Bende ondan tedirginim , doktora sorunca yazarım canımBana da haber ver canım ben de ağızdan alıcam bi değişiklik olmuyosa yan etkiye bile takılmıyorum sadece vücut iyi alır mı diye tedirgin olduğum için geçemiyorum ama belki bu akşamki dozu ağızdan alırım
Doktorun etkisi konusunda bişey dedi mi canım alım şekli fark etmiyosa ben de ağızdan alıcam en azından bir dozu
Bence alma sonuçta herkesin değerleri aynı değildir etkisi de tabi ki tabi doktorun al derse ayrı riske atma kendini sormadanBana da haber ver canım ben de ağızdan alıcam bi değişiklik olmuyosa yan etkiye bile takılmıyorum sadece vücut iyi alır mı diye tedirgin olduğum için geçemiyorum ama belki bu akşamki dozu ağızdan alırım
Doktorun etkisi konusunda bişey dedi mi canım alım şekli fark etmiyosa ben de ağızdan alıcam en azından bir dozu
Artık bende zor ittiriyorum. Geçen senle dalga geçiyodum abla ama sanki benimkide bi kalınlaştı kapandı gibi
Kizlar ben transferden 1 -1.Bucuk hafta sonra aldım doktora sordum bir sakıncası yasağı yok dediBiri bu soruyu sorsun diyordumbende Salı günü transfer oldum hala duş almadım. Yarın almayı düşünüyorum bende. Çok sıcak suyla duş aldığım için ılık olan su bana soğuk gelecek diye biraz bekleyeyim demiştim. Bide kızlar ben duş almadan önce ayaklarımızı basacağımız yere sıcak su tutuyorum soğuğa basmamak için. Aklınızda bulunsun. Üşütmeyelim bi de.
Hahahaha Allah seni napsin haklısınEvet valla iğne deliğine biseyler sokusturuyoruz
Valla ben ağızdan alıyorum öyle bı zararı olsa doktor söyler sadece baş dönmesi yapabilir dediAğızdan alınca karaciğeri zararı var bide baş dönmesi uyku hali çok yapıyo. Olabildiğince alttan canım
Ya ablam yaEvet valla iğne deliğine biseyler sokusturuyoruz
Bana hiç doktorum ağızdan aldırmadı Nerdeyse 2 3 aydır tedaviden bu yana hala alttan atıyorum evet geri geliyor ama biraz ileri sokmaya calisin o zaman fazla gelmiyor demekki alttan daha etkili kizlarVajinal dediler canım bilmiyorum ki..
Daha önce bir kere bende ağızdan almıştım
Kızlar ağızdan yan etkisi çok başınızı kaldıramıyorsunuz ağızdan alınca bende teste yakın zor ittiriyordum böle içerisi şiş gibi demi birde yapınca fitili 1 saat uzanın ben öyle yapıyordum geri akarken sıvı olarak akıyordu o alacağını alıyordur diye düşünüyorum ben bazende beyaz tebeşir gibi vc ye akıyorduAynı dert işte benimki de ve biraz geçiyor her yanım bembeyaz batıyor tuvalette farkediyorum çoğu geri çıkıyo bazen en azından bir ağızdan bir fitil mi yapsak
Muhtemelen yan etki yapar ama etkisi de azalır mı acaba onu merak ediyorum canım fitil olarak zor geliyo bazen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?