Ocak 2023 tüp bebek transfer olacaklar

Kaçıncı gün duş aldınız kızlar
Biri bu soruyu sorsun diyordum bende Salı günü transfer oldum hala duş almadım. Yarın almayı düşünüyorum bende. Çok sıcak suyla duş aldığım için ılık olan su bana soğuk gelecek diye biraz bekleyeyim demiştim. Bide kızlar ben duş almadan önce ayaklarımızı basacağımız yere sıcak su tutuyorum soğuğa basmamak için. Aklınızda bulunsun. Üşütmeyelim bi de.

Uzanıp koyuyorum ama bugün çok zorlandım..
Kan verip sonra doktora sorcam ağızdan alsam olur mu diye bakalım. Ne dicek
Bana da haber ver canım ben de ağızdan alıcam bi değişiklik olmuyosa yan etkiye bile takılmıyorum sadece vücut iyi alır mı diye tedirgin olduğum için geçemiyorum ama belki bu akşamki dozu ağızdan alırım
Ben ağızdan alıyorum
Doktorun etkisi konusunda bişey dedi mi canım alım şekli fark etmiyosa ben de ağızdan alıcam en azından bir dozu

Bende ondan tedirginim , doktora sorunca yazarım canım

Bence alma sonuçta herkesin değerleri aynı değildir etkisi de tabi ki tabi doktorun al derse ayrı riske atma kendini sormadan

Kizlar ben transferden 1 -1.Bucuk hafta sonra aldım doktora sordum bir sakıncası yasağı yok dedi

Vajinal dediler canım bilmiyorum ki..
Daha önce bir kere bende ağızdan almıştım
Bana hiç doktorum ağızdan aldırmadı Nerdeyse 2 3 aydır tedaviden bu yana hala alttan atıyorum evet geri geliyor ama biraz ileri sokmaya calisin o zaman fazla gelmiyor demekki alttan daha etkili kizlar

Kızlar ağızdan yan etkisi çok başınızı kaldıramıyorsunuz ağızdan alınca bende teste yakın zor ittiriyordum böle içerisi şiş gibi demi birde yapınca fitili 1 saat uzanın ben öyle yapıyordum geri akarken sıvı olarak akıyordu o alacağını alıyordur diye düşünüyorum ben bazende beyaz tebeşir gibi vc ye akıyordu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…