Ocak 2023 tüp bebek transfer olacaklar

Benimde 8.gun kasik agrisi ve bacak sizlamasi basladi ara ara girip çıkıyor bende adet belirtisimi diye korkuyorum lekelenmem olmadi. Sanirim belirti diye bisey yok
Aynen öyle sayfalarca mesaj okudum herkeste farklı şeyler farklı günlerde olmuş,ilaçlardan mı yoksa bebişten mi o da meçhul çok bilinmez bi süreç bizler için. Hayırlısı olsun inşallah hepimiz için

Kızlar ismi Kevser olan bı Arkadaş di adın söylemişti ama kullanıcı adını unuttum kimdi o napti onun adı aklımda kaldığı için ismiyle hep dua ediyorum

Doğru hatirliyorsun canim benim. Evet test gunume 2 gun kaldi normalde ben gitmisken yarin yaptircam üstümdeki yük kalksin en azindan
Yarın ne için gitcen ablam pazar günü test yaparlar mı bide o var aynen bende 10. Gün oldumu yeter diyom nasılsa var yada yok çıkar diyom yaptır geç ablam nasılsa yüzleşcen

Hiçbir zaman umudunu yitirme. İnanmak başarmanın yarısı derler. Rabbim sesini duyacak ve dualarını kabul edecek inşallah

Yaaaa çok şükür canım, artık minnoşun annesiyle
Sağlıkla ilerlesin, büyüsün, doğsun inşallahh
Çok sevindim çooooooook
Canım deryosumaminnnn kuzum Allah razı olsun
Darısı senin başına seninde mutlu,bebişli haberlerini bekliyorum duacinim

Kızlar günaydın
bugün 6.gunum
Çok şükür Allah'ım, inşallah sağlıkla ilerler ve kucağımıza alırız ..aminn
darısı burdaki tüm arkadaşlarima..
Ayy kuzum çok sevindim ya Rabbim tamamını erdirsin inşallah seninle kalıp hayırlı doğumların olur

Kızlarr 5. Gündeyim. Nooldu biliyo musunuz dün gece tam mısır patlatıyodum ayaktaydım sanki bikini bölgeme içerden birisi jiletle ufak ufak çizikler atıyo gibi bi sızlama hissettim sağ tarafta. Böyle cıztt cıztt bi acı hissettim böyle hisseden var mı ilaç etkisi mi bebek mi yerleşti sizce baya belirgi bi sızlamaydı 3-4 dk sürdü bitti yaa

Canım benimmm
Amin çok aminndarısı başına olsun Rabb'im isteyen herkese nasip etsin hep dualarımdasiniz
Bizi ancak biz anlarız..
Aminnnnn çok amin canım çok saol gerçekten bizi biz anlarız sanki kendim hamile oldugumu öğrenmiş gibi oluyorum sizden pozitif haberler alınca gerçekten Allahım isteyen herkese ve bana da nasip etsin Amin Dikkat et kendine güzel artışların olur inşallah

Valla zor ittiriyorum az önce deli oldum..
Ağızdan sanirim yan etkisi çok..
Çok zor giriyor artık..
Aynı dert işte benimki de ve biraz geçiyor her yanım bembeyaz batıyor tuvalette farkediyorum çoğu geri çıkıyo bazen en azından bir ağızdan bir fitil mi yapsak
Hemsire bana agizdan alindiginda cok migde bulantisi bas donmesi yaptigi icin fitil olarak veriyoruz dedi ben fitil olarak kullaniyorum
Muhtemelen yan etki yapar ama etkisi de azalır mı acaba onu merak ediyorum canım fitil olarak zor geliyo bazen

Canım rabbim hakkında hayırlısıni nasip etsin üzüldüm umarım en yakın zamanda nasip eder

Bende öyle gerçekten
Darısı başına kuzum
Tamam canım ediyorum

Uzanıp koyuyorum ama bugün çok zorlandım..
Kan verip sonra doktora sorcam ağızdan alsam olur mu diye bakalım. Ne dicek

Bende alsam pozitifi tatmin olana kadar 2 güne bir verirdim heralde
Rabbim insalalh nasip eder kuzum sana da Vala pozitifi aldım aradan baya geçti çünkü ayın 17 yaptırdım bugün ayın 28 dedim acaba ne kadar oldu çıktı mı düştü mü merak ettim yoksa doktor gerek yok bidaha yaptırmaya dedi ama ben merakımdan gittim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…