Ocak 2023 tüp bebek transfer olacaklar

Valla ben ağızdan alıyorum öyle bı zararı olsa doktor söyler sadece baş dönmesi yapabilir dedi
Aşılama yaptırırken doktorum bana ağızdan al demişti zararını sorduğumda bişey dememişti . Tüp bebek doktorum farklı bu hep vajinal dedi. Kimi doktor bunu demiyo malesef. Karaciğere ciddi zararı oluyomuş.

Bana hiç doktorum ağızdan aldırmadı Nerdeyse 2 3 aydır tedaviden bu yana hala alttan atıyorum evet geri geliyor ama biraz ileri sokmaya calisin o zaman fazla gelmiyor demekki alttan daha etkili kizlar
Tabikide alttan daha etkili hemen emilim sağlıyo. Zaten ne kadar ittirsekte ittirmesekte illa tuvalete geliyo. Benim hemşirem geldiği için üzülme vajinan yettiği kadarını alır gerisi gelir demişti

Ağızdan alınca karaciğeri zararı var bide baş dönmesi uyku hali çok yapıyo. Olabildiğince alttan canım
Teşekkür ederim canım onu bilmiyodum
Bende ondan tedirginim , doktora sorunca yazarım canım
Tamam canım zararı da varmış galiba ağızdan almanın devam edicez gibi mecbur
Artık bende zor ittiriyorum. Geçen senle dalga geçiyodum abla ama sanki benimkide bi kalınlaştı kapandı gibi
Yaa cidden o kapanmayı ben de farkettim acaba transferde zedelendi mi dedim hatta dibe doğru iyice kapalı
Bence alma sonuçta herkesin değerleri aynı değildir etkisi de tabi ki tabi doktorun al derse ayrı riske atma kendini sormadan
İlacın içinde ağızdan alınır yazıyo muhtemelen etkisi aynıdır da başka zararları varmış canım

Valla sen öyle diyince yan etkilerini okudum orda bile yazmıyor karaciğer falan sadece karaciğerde sorun varsa kullanmayın diyor
Doğrusu her doktor kendine göre yorumlar oldu artık şaşırmıyorum da

Heh işte tam olarak bütün sıkıntılarım bir mesajda toplanmış Evet aynenn öyle hepsine kocaman evet O şişlik neden oluyo abla acaba bi fikrin var mı

Valla ben hep öyle kullandım karaciğeri ilk defa duydum ama en güvenilir yorum kendi doktorun bence

Kızlar bir şey soracağım ben 16 ocakta transfer oldum ya bugün 11. gün sayılıyor 9. gün 200.73 çıkmıştı bu sabah kan verdim 11.gun 506.45 çıktı13. gün pazartesi bir daha istedi hemşire garanti olsun diye mi istedi sizce yoksa düşük değer mi? Randevuyu pazartesi sonuca göre ayarlayalım dedi

Valla sen öyle diyince yan etkilerini okudum orda bile yazmıyor karaciğer falan sadece karaciğerde sorun varsa kullanmayın diyor
Kizlar kan testinde değer ne olarak geçiyor bana bir sürü şey yapmışlar değeri nasıl anlarım bilen var mı?Sonuçlar çıkmış çok hızlı

Bence 4.-5. Günden sonra ciddi kapanma var

Çünküü 1500lerde kese görünüyor ya canım yani bildiğim kadarıyla işte tam olarak dediği gibi randevu ayarlamak için istemiş Maşallah

Canım aslında alakası yok ama işte herşeyi düşünüyoruz sen sıcak suyla alma hafif ılık olsun

Valla benim takibimi 2 doktor yapıyodu birinden aldığım cevap tatmin etmiyodı o yokken onada soruyordum oda aynı şeyi diyince garantiliyodum yine hemşiremede sordum ekstra bide benşm hemşire arkadaşım var herkesi darlıyorım bide şöyle bişey. Biz şuan bir sürü ilaç içiyoruz yaa günde 3-4 kere onuda ağızdan alırsak öbürleriyle etkileşim yapıp karaciğere yada başka bi yere zararıda olabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…