- 24 Kasım 2022
- 820
- 1.142
- 43
- 29
- Konu Sahibi karamel Latte
-
- #10.341
Aşılama yaptırırken doktorum bana ağızdan al demişti zararını sorduğumda bişey dememişti . Tüp bebek doktorum farklı bu hep vajinal dedi. Kimi doktor bunu demiyo malesef. Karaciğere ciddi zararı oluyomuş.Valla ben ağızdan alıyorum öyle bı zararı olsa doktor söyler sadece baş dönmesi yapabilir dedi
Tabikide alttan daha etkili hemen emilim sağlıyo. Zaten ne kadar ittirsekte ittirmesekte illa tuvalete geliyo. Benim hemşirem geldiği için üzülme vajinan yettiği kadarını alır gerisi gelir demiştiBana hiç doktorum ağızdan aldırmadı Nerdeyse 2 3 aydır tedaviden bu yana hala alttan atıyorum evet geri geliyor ama biraz ileri sokmaya calisin o zaman fazla gelmiyor demekki alttan daha etkili kizlar
Teşekkür ederim canım onu bilmiyodumAğızdan alınca karaciğeri zararı var bide baş dönmesi uyku hali çok yapıyo. Olabildiğince alttan canım
Tamam canım zararı da varmış galiba ağızdan almanın devam edicez gibi mecburBende ondan tedirginim , doktora sorunca yazarım canım
Yaa cidden o kapanmayı ben de farkettim acaba transferde zedelendi mi dedim hatta dibe doğru iyice kapalıArtık bende zor ittiriyorum. Geçen senle dalga geçiyodum abla ama sanki benimkide bi kalınlaştı kapandı gibi
İlacın içinde ağızdan alınır yazıyo muhtemelen etkisi aynıdır da başka zararları varmış canımBence alma sonuçta herkesin değerleri aynı değildir etkisi de tabi ki tabi doktorun al derse ayrı riske atma kendini sormadan
Valla sen öyle diyince yan etkilerini okudum orda bile yazmıyor karaciğer falan sadece karaciğerde sorun varsa kullanmayın diyorAşılama yaptırırken doktorum bana ağızdan al demişti zararını sorduğumda bişey dememişti . Tüp bebek doktorum farklı bu hep vajinal dedi. Kimi doktor bunu demiyo malesef. Karaciğere ciddi zararı oluyomuş.
Heh işte tam olarak bütün sıkıntılarım bir mesajda toplanmışKızlar ağızdan yan etkisi çok başınızı kaldıramıyorsunuz ağızdan alınca bende teste yakın zor ittiriyordum böle içerisi şiş gibi demi birde yapınca fitili 1 saat uzanın ben öyle yapıyordum geri akarken sıvı olarak akıyordu o alacağını alıyordur diye düşünüyorum ben bazende beyaz tebeşir gibi vc ye akıyordu
Valla ben hep öyle kullandım karaciğeri ilk defa duydum ama en güvenilir yorum kendi doktorun benceTeşekkür ederim canım onu bilmiyodum
Tamam canım zararı da varmış galiba ağızdan almanın devam edicez gibi mecbur
Yaa cidden o kapanmayı ben de farkettim acaba transferde zedelendi mi dedim hatta dibe doğru iyice kapalı
İlacın içinde ağızdan alınır yazıyo muhtemelen etkisi aynıdır da başka zararları varmış canım
Öyle tabi canım belki uzun zaman kullanım içindir o karaciğer zararıValla ben hep öyle kullandım karaciğeri ilk defa duydum ama en güvenilir yorum kendi doktorun bence
Belki deÖyle tabi canım belki uzun zaman kullanım içindir o karaciğer zararı
Ay iyi bari çok sevindimTabikide alttan daha etkili hemen emilim sağlıyo. Zaten ne kadar ittirsekte ittirmesekte illa tuvalete geliyo. Benim hemşirem geldiği için üzülme vajinan yettiği kadarını alır gerisi gelir demişti
Aynen kanı Çarşamba vericem nasipse ben de sonucunu söylemeye aramışken sorarım canım o zamana kadar devam edicem fitilleBelki deİnan en sevmediğim şey ilaç tavsiyesidir o yüzden doktor ne derse o çünkü sana zarar verebilir ki bebeğe de
Kizlar kan testinde değer ne olarak geçiyor bana bir sürü şey yapmışlar değeri nasıl anlarım bilen var mı?Sonuçlar çıkmış çok hızlıValla sen öyle diyince yan etkilerini okudum orda bile yazmıyor karaciğer falan sadece karaciğerde sorun varsa kullanmayın diyor
Doğrusu her doktor kendine göre yorumlar oldu artık şaşırmıyorum da
Bence 4.-5. Günden sonra ciddi kapanma varTeşekkür ederim canım onu bilmiyodum
Tamam canım zararı da varmış galiba ağızdan almanın devam edicez gibi mecbur
Yaa cidden o kapanmayı ben de farkettim acaba transferde zedelendi mi dedim hatta dibe doğru iyice kapalı
İlacın içinde ağızdan alınır yazıyo muhtemelen etkisi aynıdır da başka zararları varmış canım
Çünküü 1500lerde kese görünüyor ya canım yani bildiğim kadarıyla işte tam olarak dediği gibi randevu ayarlamak için istemişKızlar bir şey soracağım ben 16 ocakta transfer oldum ya bugün 11. gün sayılıyor 9. gün 200.73 çıkmıştı bu sabah kan verdim 11.gun 506.45 çıktı13. gün pazartesi bir daha istedi hemşire garanti olsun diye mi istedi sizce yoksa düşük değer mi? Randevuyu pazartesi sonuca göre ayarlayalım dedi
Canım aslında alakası yok ama işte herşeyi düşünüyoruz sen sıcak suyla alma hafif ılık olsunBiri bu soruyu sorsun diyordumbende Salı günü transfer oldum hala duş almadım. Yarın almayı düşünüyorum bende. Çok sıcak suyla duş aldığım için ılık olan su bana soğuk gelecek diye biraz bekleyeyim demiştim. Bide kızlar ben duş almadan önce ayaklarımızı basacağımız yere sıcak su tutuyorum soğuğa basmamak için. Aklınızda bulunsun. Üşütmeyelim bi de.
Ağzın bal yesin kız seninÇünküü 1500lerde kese görünüyor ya canım yani bildiğim kadarıyla işte tam olarak dediği gibi randevu ayarlamak için istemişMaşallah
Aynen öyle fitil koyduğum için gün gün hissettimBence 4.-5. Günden sonra ciddi kapanma var
Valla benim takibimi 2 doktor yapıyodu birinden aldığım cevap tatmin etmiyodı o yokken onada soruyordum oda aynı şeyi diyince garantiliyodum yine hemşiremede sordum ekstra bide benşm hemşire arkadaşım var herkesi darlıyorımValla sen öyle diyince yan etkilerini okudum orda bile yazmıyor karaciğer falan sadece karaciğerde sorun varsa kullanmayın diyor
Doğrusu her doktor kendine göre yorumlar oldu artık şaşırmıyorum da
Bi heyecanlandım mesajı okuyunca Rabbim inşallah bana da hepimize de güzel beta artışı nasip etsin canım benim hiç takılma maşallah gayet güzelAğzın bal yesin kız senin
Acaba benim değer kaç oldu nasıl anlarizÇünküü 1500lerde kese görünüyor ya canım yani bildiğim kadarıyla işte tam olarak dediği gibi randevu ayarlamak için istemişMaşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?