- 24 Kasım 2022
- 820
- 1.142
- 43
- 29
- Konu Sahibi karamel Latte
-
- #10.361
Bu grupta üzüntüye yer yok içinizi ferah tutun zaten günde 3 veriyoz. Birinde az alsa öbürlerinde mutlaka fazla fazla alırAy iyi bari çok sevindimalsın tabiki alicagini
Fikrim şu yönde rahim duvarı kalınlaşıyor ve bizde onu elimizle hissediyoruz canım başka açıklaması olamazHeh işte tam olarak bütün sıkıntılarım bir mesajda toplanmışEvet aynenn öyle hepsine kocaman evet O şişlik neden oluyo abla acaba bi fikrin var mı
Aynen orası öyle tabiki benim değer çıkmış ama anlamıyorum kizlar devlette verdim nasıl anlaşılıyor görebilirim beta olarak gözükmüyorBu grupta üzüntüye yer yok içinizi ferah tutun zaten günde 3 veriyoz. Birinde az alsa öbürlerinde mutlaka fazla fazla alır
Bu hormonlar yedi bitirdi biziAynen öyle fitil koyduğum için gün gün hissettimhormonlardan mı acaba ya
Ben o yanmayı dün yaşadım bütün gün bugğn çok şükür bişey yokFikrim şu yönde rahim duvarı kalınlaşıyor ve bizde onu elimizle hissediyoruz canım başka açıklaması olamazsizde tahriş oluyormu fitil den sonra bende tahriş te olmuştu yanma tarzında
E nabızdan göremediyseniz sistemden çıkın tekrar girin. Devletin tahlilleri bazen geç düşüyorAynen orası öyle tabiki benim değer çıkmış ama anlamıyorum kizlar devlette verdim nasıl anlaşılıyor görebilirim beta olarak gözükmüyor
E nabizdan baktım canım çıkmış hepsi ama beta olarak çıkmıyor ne olarak çıkıyor Bilmiyorum göremedim normalde beta olarak gözüküyor acabaE nabızdan göremediyseniz sistemden çıkın tekrar girin. Devletin tahlilleri bazen geç düşüyor
Tahmini iki günde bir iki kat oluyo galba canımAcaba benim değer kaç oldu nasıl anlariz
Ayy benim hiç yoktu bebiş gelince başladı göğüsler bugün de baya arttı şuan artsın istiyorum onun işareti gibi geliyoBu hormonlar yedi bitirdi biziya göğüsler daha ne kadar şişecek onuda merak ediyorum hayır bi gün pimi çekilmiş bomba gibi patlamasında
Çok şükür şuanlık yok inşallah da olmaz çünkü fitil zaten zor geliyorrFikrim şu yönde rahim duvarı kalınlaşıyor ve bizde onu elimizle hissediyoruz canım başka açıklaması olamazsizde tahriş oluyormu fitil den sonra bende tahriş te olmuştu yanma tarzında
Amin canım inşallah sağlıkla artsın değerinBi heyecanlandım mesajı okuyunca Rabbim inşallah bana da hepimize de güzel beta artışı nasip etsin canım benim hiç takılma maşallah gayet güzel
O zaman beta çıkmamışE nabizdan baktım canım çıkmış hepsi ama beta olarak çıkmıyor ne olarak çıkıyor Bilmiyorum göremedim normalde beta olarak gözüküyor acaba
Benim çok şişti yaa göğüsümün yanından kolum değse sızlıyoTahmini iki günde bir iki kat oluyo galba canım
Ayy benim hiç yoktu bebiş gelince başladı göğüsler bugün de baya arttı şuan artsın istiyorum onun işareti gibi geliyo
Çok şükür şuanlık yok inşallah da olmaz çünkü fitil zaten zor geliyorr
Sanırım galiba çünkü bütün hepsi var nerdeyse 10 tane test çıkmış ama beta olarak yazmıyor araştırdım hgc diye mi ne olarak da gözüküyor oda yok çıkmamış biraz daha beklim bari yada acaba yapmadılar mı o testiO zaman beta çıkmamış
Bundan önceki geneligimde ben ağzından almıştım..Bana hiç doktorum ağızdan aldırmadı Nerdeyse 2 3 aydır tedaviden bu yana hala alttan atıyorum evet geri geliyor ama biraz ileri sokmaya calisin o zaman fazla gelmiyor demekki alttan daha etkili kizlar
Aynen devam ittirebikdigimiz kadarTeşekkür ederim canım onu bilmiyodum
Tamam canım zararı da varmış galiba ağızdan almanın devam edicez gibi mecbur
Yaa cidden o kapanmayı ben de farkettim acaba transferde zedelendi mi dedim hatta dibe doğru iyice kapalı
İlacın içinde ağızdan alınır yazıyo muhtemelen etkisi aynıdır da başka zararları varmış canım
Vala eşim yapıyor daha iyi giriyor ben kendim baya zorlanıyorum ama yine de tek olduğumda yapmak zorunda kalıyorum mecbur yapıyorumBundan önceki geneligimde ben ağzından almıştım..
Valla itmeye çalışıyorum
Devlette yaptıran var mı?O zaman beta çıkmamış
Teşekkür ederim canım benimAmin canım inşallah sağlıkla artsın değerin
Yakında kapı tamamen kapanır zatenAynen devam ittirebikdigimiz kadar
Ne zaman başladı canım şişmeyeBenim çok şişti yaa göğüsümün yanından kolum değse sızlıyo
Kizlar bu şekilde çıkmış anlayan varsa yorumlayabilir miO zaman beta çıkmamış
Değer çıkmış mi ayni mi çözemedimKizlar bu şekilde çıkmış anlayan varsa yorumlayabilir mi
Ben kanamam başlayınca ağızdan almaya basladım. Smdi bitti kanamam ama ağızdan devam ediyorum ptesi soracağım drumaKızlar progestan 200 mg fitil olarak almak şart mı ağızdan alan var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?