Ocak 2023 tüp bebek transfer olacaklar

Heh işte tam olarak bütün sıkıntılarım bir mesajda toplanmış Evet aynenn öyle hepsine kocaman evet O şişlik neden oluyo abla acaba bi fikrin var mı
Fikrim şu yönde rahim duvarı kalınlaşıyor ve bizde onu elimizle hissediyoruz canım başka açıklaması olamaz sizde tahriş oluyormu fitil den sonra bende tahriş te olmuştu yanma tarzında

Acaba benim değer kaç oldu nasıl anlariz
Tahmini iki günde bir iki kat oluyo galba canım
Bu hormonlar yedi bitirdi bizi ya göğüsler daha ne kadar şişecek onuda merak ediyorum hayır bi gün pimi çekilmiş bomba gibi patlamasında
Ayy benim hiç yoktu bebiş gelince başladı göğüsler bugün de baya arttı şuan artsın istiyorum onun işareti gibi geliyo
Fikrim şu yönde rahim duvarı kalınlaşıyor ve bizde onu elimizle hissediyoruz canım başka açıklaması olamaz sizde tahriş oluyormu fitil den sonra bende tahriş te olmuştu yanma tarzında
Çok şükür şuanlık yok inşallah da olmaz çünkü fitil zaten zor geliyorr

Benim çok şişti yaa göğüsümün yanından kolum değse sızlıyo

Bana hiç doktorum ağızdan aldırmadı Nerdeyse 2 3 aydır tedaviden bu yana hala alttan atıyorum evet geri geliyor ama biraz ileri sokmaya calisin o zaman fazla gelmiyor demekki alttan daha etkili kizlar
Bundan önceki geneligimde ben ağzından almıştım..
Valla itmeye çalışıyorum

Aynen devam ittirebikdigimiz kadar

Eklentiler

• Screenshot_2023-01-28-15-38-58-61.webp
    13,9 KB · Görüntüleme: 81
  • Screenshot_2023-01-28-15-39-06-57.webp
    13 KB · Görüntüleme: 77
  • Screenshot_2023-01-28-15-39-30-16.webp
    13,8 KB · Görüntüleme: 81
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…