- 24 Kasım 2022
- 820
- 1.142
- 43
- 29
- Konu Sahibi karamel Latte
-
- #10.381
Siz belirttiyseniz almışlardır muhtemelen ama hormon testleri geç çıkar birazSanırım galiba çünkü bütün hepsi var nerdeyse 10 tane test çıkmış ama beta olarak yazmıyor araştırdım hgc diye mi ne olarak da gözüküyor oda yok çıkmamış biraz daha beklim bari yada acaba yapmadılar mı o testi
Canım 10000 üstü şeklinde gösteriyor yanlış anlamadıysamKizlar bu şekilde çıkmış anlayan varsa yorumlayabilir mi
Betan 10 bin üstü olduğu için saymamis makine. Değeri ne yapacaksın canimKizlar bu şekilde çıkmış anlayan varsa yorumlayabilir mi
Hayırlı olsun cnm değerlerin gayet güzel çıkmış gozunaydinCanım 10000 üstü şeklinde gösteriyor yanlış anlamadıysam
Transferden sonra şişmeye başladı 3 gündür fazlaca acıyo transferden önce hafif acı vardıTeşekkür ederim canım benim
Yakında kapı tamamen kapanır zaten
Ne zaman başladı canım şişmeye
Amin inşallah bi sıkıntı çıkmaz artmaya devam eder hepimizinHayırlı olsun cnm değerlerin gayet güzel çıkmış gozunaydin
Süreç okadar uzun ki insan hep acaba diyor ama sabırla bekleyeceğizAmin inşallah bi sıkıntı çıkmaz artmaya devam eder hepimizin
O kadar yalan geliyor ki bana her şey inanasim gelmiyorSüreç okadar uzun ki insan hep acaba diyor ama sabırla bekleyeceğizaminnnn
Belirttim özellikle kuzum çıkmış ama değeri tam anlamadım aynı değerde kaldı galiba şu an çıkmamış sanırım ekte attimSiz belirttiyseniz almışlardır muhtemelen ama hormon testleri geç çıkar biraz
Gerçek gercek tutundular ama kucağıma gelene kadar bende inanamicamO kadar yalan geliyor ki bana her şey inanasim gelmiyor
Hadi ya niye saymıyor ki merak ettim acaba İkiz olabilir mi diye daha doktora da gitmedim çünküBetan 10 bin üstü olduğu için saymamis makine. Değeri ne yapacaksın canim
Makine ikizi çoğu bilmez çoğu hastanede öyledir bende bikere vermiştim 10 bin üstü iidi sana net rakam söylemez boşuna bekleme 10 bin üstü işte o şekilde anla gayette normal değere filan takılmaHadi ya niye saymıyor ki merak ettim acaba İkiz olabilir mi diye daha doktora da gitmedim çünkü
Evet zaten 10000.6.11 di değer ama daha belki üstüne çıkmış olabilir mi diye merak ettim belki ikiz olabilir diyeCanım 10000 üstü şeklinde gösteriyor yanlış anlamadıysam
Pek takılıyorum ama merakımdan gittim zaten yükseldi mi yoksa düştü mü diye pazartesi gidicem zaten kontrole 1 beklememMakine ikizi çoğu bilmez çoğu hastanede öyledir bende bikere vermiştim 10 bin üstü iidi sana net rakam söylemez boşuna bekleme 10 bin üstü işte o şekilde anla gayette normal değere filan takılma
Yok yok cnm kanaman olduğu için sanırım taktin ama artık ultrasonda çoğu şey belli kan bu saatten sora yanıltıcı olur git bencede bizede haber etPek takılıyorum ama merakımdan gittim zaten yükseldi mi yoksa düştü mü diye pazartesi gidicem zaten kontrole 1 beklemem
Teşekkür ederim kuzum çok şükürHayırlı olsun cnm değerlerin gayet güzel çıkmış gozunaydin
Sağolasın canım inşallahHayırlı olsun canım benim sımsıkı tutunsun inşallah
Yok neptune demiştim cnm ama seninde güzel çıkmış onun 500 lü çıkmış ya alintilayamadimTeşekkür ederim kuzum çok şükür
Tamam canım pazartesi akşam inslalah güzel haberle gelirimYok yok cnm kanaman olduğu için sanırım taktin ama artık ultrasonda çoğu şey belli kan bu saatten sora yanıltıcı olur git bencede bizede haber et
Himm tmm canımYok neptune demiştim cnm ama seninde güzel çıkmış onun 500 lü çıkmış ya alintilayamadim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?