Ocak 2023 tüp bebek transfer olacaklar

Düşük yapmadan devlette yapmaz
Düşük hikayesi yoksa niye yapıyorsunuz ki kromozom testi mi istiyotsunuz

Düşük yapmadan devlette yapmaz
Düşük hikayesi yoksa niye yapıyorsunuz ki kromozom testi mi istiyotsunuz
Ben aslında çevremde ve İnternetten arastirdigim kadarıyla pıhtılaşmadan dolayı bebeğin kalbi duran çok gördüm bundan korktuğum için transfer öncesi yaptırmak istiyodum

Bende bidaha denersem o testi yaptırıcam ama pıhtılaşma olsa bile biz tedavide ecoprin ve göbekten kan sulandırıcı iğne yapıyoruz mutlaka faydası olur benimde hiç tutmadı

Canım senin daha kan vermemen lazım. Bırak keseyi kalp atışı bile başlamıştır bebeğin bu saatten sonraki verilen beta yanıltır
Ay hadi ya gerçekten mi yaniltirmi ne bilim bende bosami gittim acaba ?Ben bı kere vermiştim onu da öğrenmek içindi dedim 2 de veriyim çıkıp indimi diye tamamen merak yani ama İnsalalh kalp atışını da duyarız hayırlısı inşallah

Ben kanamam başlayınca ağızdan almaya basladım. Smdi bitti kanamam ama ağızdan devam ediyorum ptesi soracağım druma
Canım doktor ağızdan al mı demişti
Transferden sonra şişmeye başladı 3 gündür fazlaca acıyo transferden önce hafif acı vardı
Bende öncesinde hiç yoktu transferden sonra beta salgılanmaya başladığı gün testle yakaladım soluk çizgi olarak o gün sabahından başladı giderek artıyo şimdilik bakalım canım

Canım kübram duyulur artık bu arada Kıbrıs'taki Dr un sana bişey sorunca cvp yazıyormu? Türkiyede bul güzel bir Dr pazartesi git kalp atışını dinle güzel güzel He bide kıbrısta pıhtılaşma testi istesem yaparlarmı acaba burda da yaptırabilirim amcam benim laborant burdaki tahlilleri mi rahatça yaptırabiliyorum genetik testim ide orda yaptırmıştım 40 günde çıkıyor ona normal denmişti hem eşim hem ben yaptırmıştık..

Ben aslında çevremde ve İnternetten arastirdigim kadarıyla pıhtılaşmadan dolayı bebeğin kalbi duran çok gördüm bundan korktuğum için transfer öncesi yaptırmak istiyodum
Cnm bunlar korkuyla yapılacak şeyler değil herşeyi yapsanda olacak olan olur sen bunları düşünme dua sabır tevekkül

İnşallah canım benim merakla bekliyorum vala bende Kibristaki doktoruma yazıyorum bazen de watspa üzerinden konuşuyorum cevapliyor sorduğum sorulari . İstanbul da özel doktorla anlaşma yapmayı düşünüyorum pek devlete gitmek istemiyorum iyisi olsun iyi takip etsin sürekli doktor değişikliği yapmak istemiyorum.Tavsiye üzerine başlayacağım inşallah bakalım çok iyi bir doktoruma biraz pahalı ama .Ben senin yerinde olsam İstanbul'da yaptırırım tahlilerimi Türkiye'de çünkü Kıbrıs'ta çok pahalı ben butun testlerini burada yaptım öyle götürdüm.Genetik teste yapıldı sonucu iyi çıktı sanırım çünkü doktor onunla ilgili bir sıkıntı oldugunu söylemedi .Para çok verme devlette yaptırdım pahali olan tahlilerimin çoğunu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…