- 20 Eylül 2018
- 4.433
- 3.147
- 133
- 33
- Konu Sahibi karamel Latte
-
- #10.421
İnşallah KuzumCanım geliyor ikizler Yüz bin olmuş maşaallah
Düşük yapmadan devlette yapmazKızlar birde ben transfer öncesi pıhtılaşma testi yaptırmak istiyorum tıbbi genetikten randevu aldım transfer oncesi yaptırmak istiyorum desem direk yapar mı devlet hastanesinde yoksa önceden düşük yapmis olma vs şartı varmi?
Aynen bende öyle düşünüyorumÇok sağolun canım kızlar. Şimdi geriye kaldı beklemek. Ağrılarım var ama normaldir heralde dimi
Sen gitsen keseyi görürsün aslında
Ben aslında çevremde ve İnternetten arastirdigim kadarıyla pıhtılaşmadan dolayı bebeğin kalbi duran çok gördüm bundan korktuğum için transfer öncesi yaptırmak istiyodumDüşük yapmadan devlette yapmaz
Düşük hikayesi yoksa niye yapıyorsunuz ki kromozom testi mi istiyotsunuz
Kromozom testi nedir transfer öncesi yapılması gerekirmiDüşük yapmadan devlette yapmaz
Düşük hikayesi yoksa niye yapıyorsunuz ki kromozom testi mi istiyotsunuz
Normalden yüksekmiş sonuç yukseliyormus hastanede çalışan bir tanidigimiza sordum daÇok sağolun canım kızlar. Şimdi geriye kaldı beklemek. Ağrılarım var ama normaldir heralde dimi
Sen gitsen keseyi görürsün aslında
Kuzum az daha bekle kan ver bakalım umarım idrarda görünmüyordur sadece..Kızlar maalesef benim için olmadı sanırım yada daha beta idrara gecmedi bilmiyorum Eki Görüntüle 3198497 Eki Görüntüle 3198498
Canım senin daha kan vermemen lazım. Bırak keseyi kalp atışı bile başlamıştır bebeğin bu saatten sonraki verilen beta yanıltırNormalden yüksekmiş sonuç yukseliyormus hastanede çalışan bir tanidigimiza sordum da
Ayyy kuzum çok pardon ya 10 bin dicektim sağlıkla gelsinler bebişlerimizİnşallah Kuzum
Bende bidaha denersem o testi yaptırıcam ama pıhtılaşma olsa bile biz tedavide ecoprin ve göbekten kan sulandırıcı iğne yapıyoruz mutlaka faydası olur benimde hiç tutmadıKızlar birde ben transfer öncesi pıhtılaşma testi yaptırmak istiyorum tıbbi genetikten randevu aldım transfer oncesi yaptırmak istiyorum desem direk yapar mı devlet hastanesinde yoksa önceden düşük yapmis olma vs şartı varmi?
Ay hadi ya gerçekten mi yaniltirmi ne bilim bende bosami gittim acaba ?Ben bı kere vermiştim onu da öğrenmek içindi dedim 2 de veriyim çıkıp indimi diye tamamen merak yani ama İnsalalh kalp atışını da duyarız hayırlısı inşallahCanım senin daha kan vermemen lazım. Bırak keseyi kalp atışı bile başlamıştır bebeğin bu saatten sonraki verilen beta yanıltır
Amin kuzum inşallahAyyy kuzum çok pardon ya 10 bin dicektim sağlıkla gelsinler bebişlerimiz
Canım doktor ağızdan al mı demiştiBen kanamam başlayınca ağızdan almaya basladım. Smdi bitti kanamam ama ağızdan devam ediyorum ptesi soracağım druma
Bende öncesinde hiç yoktu transferden sonra beta salgılanmaya başladığı gün testle yakaladım soluk çizgi olarak o gün sabahından başladı giderek artıyo şimdilik bakalım canımTransferden sonra şişmeye başladı 3 gündür fazlaca acıyo transferden önce hafif acı vardı
Canım kübram duyulur artık bu arada Kıbrıs'taki Dr un sana bişey sorunca cvp yazıyormu? Türkiyede bul güzel bir Dr pazartesi git kalp atışını dinle güzel güzel He bide kıbrısta pıhtılaşma testi istesem yaparlarmı acaba burda da yaptırabilirim amcam benim laborant burdaki tahlilleri mi rahatça yaptırabiliyorum genetik testim ide orda yaptırmıştım 40 günde çıkıyor ona normal denmişti hem eşim hem ben yaptırmıştık..Ay hadi ya gerçekten mi yaniltirmi ne bilim bende bosami gittim acaba ?Ben bı kere vermiştim onu da öğrenmek içindi dedim 2 de veriyim çıkıp indimi diye tamamen merak yani ama İnsalalh kalp atışını da duyarız hayırlısı inşallah
İnşallah canımKuzum az daha bekle kan ver bakalım umarım idrarda görünmüyordur sadece..
Cnm bunlar korkuyla yapılacak şeyler değil herşeyi yapsanda olacak olan olur sen bunları düşünme dua sabır tevekkülBen aslında çevremde ve İnternetten arastirdigim kadarıyla pıhtılaşmadan dolayı bebeğin kalbi duran çok gördüm bundan korktuğum için transfer öncesi yaptırmak istiyodum
Sen nasıl oldun cnm iyimisin daha?Ben kanamam başlayınca ağızdan almaya basladım. Smdi bitti kanamam ama ağızdan devam ediyorum ptesi soracağım druma
işlemden dolayıdır dimi canım hemen tutunma diyemeyizNormal canm tam o sıralar bendede oldu
İnşallah canım benim merakla bekliyorum vala bendeCanım kübram duyulur artık bu arada Kıbrıs'taki Dr un sana bişey sorunca cvp yazıyormu? Türkiyede bul güzel bir Dr pazartesi git kalp atışını dinle güzel güzel He bide kıbrısta pıhtılaşma testi istesem yaparlarmı acaba burda da yaptırabilirim amcam benim laborant burdaki tahlilleri mi rahatça yaptırabiliyorum genetik testim ide orda yaptırmıştım 40 günde çıkıyor ona normal denmişti hem eşim hem ben yaptırmıştık..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?