- Konu Sahibi karamel Latte
-
- #10.401
Kübra okulu geçtim askere gidecek artık çocuklarEvet zaten 10000.6.11 di değer ama daha belki üstüne çıkmış olabilir mi diye merak ettim belki ikiz olabilir diye150 falan da çıkıyor ya değer bazen
Sıra sen de pikaaçuuuuuSağolasın canım inşallah
Çıktımı sonuc canımKizlar bende şimdi kan verdim değerim kaç merak ettim
Sona kaldım bakalım dona kalcammıSıra sen de pikaaçuuuuuinşallah güzel haberle gelirsin
Haaaa galiba heyecandan bunlarKübra okulu geçtim askere gidecek artık çocuklar1 sıfır fazla attın canikom senin ilk değer 1000 şimdi 10000 üstü maşallahı var pazartesi gittiğinde kalp kese ne varsa görürsün canım büyük ihtimalle sağlıkla kucağına almak nasip olsun
Hayırlı olsun canım inşallahSona kaldım bakalım dona kalcammı
Transfer çok şükür güzel geçti canım. Sırada bekleme ayın 9unda test
Sonundan yakaladın ocağıSona kaldım bakalım dona kalcammı
Transfer çok şükür güzel geçti canım. Sırada bekleme ayın 9unda test
Canımmmm Allah kolaylığını versin yüzünü güldürsün inşallah sımsıkı tutunsunSağolasın canım inşallah
Çıktı çıktı kuzumÇıktımı sonuc canım
Gördüm onu siz e nabızın uygulamasını indirin ordan girin bakın. Google üzernden girince böyle görünmüyo gibi oluyo. Program üzerinden girerseniz görürsünüz mutlakaBelirttim özellikle kuzum çıkmış ama değeri tam anlamadım aynı değerde kaldı galiba şu an çıkmamış sanırım ekte attim
E devletten girip e nabiza girdim ama o şekilde baktım ikinde de farklı mı gözüküyorGördüm onu siz e nabızın uygulamasını indirin ordan girin bakın. Google üzernden girince böyle görünmüyo gibi oluyo. Program üzerinden girerseniz görürsünüz mutlaka
Canım geliyor ikizler Yüz bin olmuş maşaallahKizlar bu şekilde çıkmış anlayan varsa yorumlayabilir mi
Sonundan yakaladın ocağıinşallah çok sevincegin haberler olur
Çok sağolun canım kızlar. Şimdi geriye kaldı beklemek. Ağrılarım var ama normaldir heralde dimiCanımmmm Allah kolaylığını versin yüzünü güldürsün inşallah sımsıkı tutunsun
Sen gitsen keseyi görürsün aslındaKizlar okula bile gönderdi
GöZün aydın canımKızlar günaydın
bugün 6.gunum
Çok şükür Allah'ım, inşallah sağlıkla ilerler ve kucağımıza alırız ..aminn
darısı burdaki tüm arkadaşlarima..
Normal canm tam o sıralar bendede olduÇok sağolun canım kızlar. Şimdi geriye kaldı beklemek. Ağrılarım var ama normaldir heralde dimi
Sen gitsen keseyi görürsün aslında
Hadi bakalım stresli süreci geçirde sonucunu alalımGöZün aydın canım
Normal tabii ki 0 belirti de normal bu yolda her şey normalÇok sağolun canım kızlar. Şimdi geriye kaldı beklemek. Ağrılarım var ama normaldir heralde dimi
Sen gitsen keseyi görürsün aslında
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?