Ocak 2023 tüp bebek transfer olacaklar

Evet zaten 10000.6.11 di değer ama daha belki üstüne çıkmış olabilir mi diye merak ettim belki ikiz olabilir diye 150 falan da çıkıyor ya değer bazen
Kübra okulu geçtim askere gidecek artık çocuklar 1 sıfır fazla attın canikom senin ilk değer 1000 şimdi 10000 üstü maşallahı var pazartesi gittiğinde kalp kese ne varsa görürsün canım büyük ihtimalle sağlıkla kucağına almak nasip olsun

Haaaa galiba heyecandan bunlar Çok şükür darısı pozitif bekleyen herkese nasip olsun inşallah aminnnnnnnnnnn inşallah Umarım gözükür herşey

Belirttim özellikle kuzum çıkmış ama değeri tam anlamadım aynı değerde kaldı galiba şu an çıkmamış sanırım ekte attim
Gördüm onu siz e nabızın uygulamasını indirin ordan girin bakın. Google üzernden girince böyle görünmüyo gibi oluyo. Program üzerinden girerseniz görürsünüz mutlaka

Kızlar birde ben transfer öncesi pıhtılaşma testi yaptırmak istiyorum tıbbi genetikten randevu aldım transfer oncesi yaptırmak istiyorum desem direk yapar mı devlet hastanesinde yoksa önceden düşük yapmis olma vs şartı varmi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…