- 8 Kasım 2019
- 20.745
- 36.653
- 598
- Konu Sahibi karamel Latte
-
- #10.441
İnşallah latten önce senden sonra bendenHadi bakalım stresli süreci geçirde sonucunu alalım
Yok ya benm transfer günü oldu ağrım ama tutunma değil transferden öncede hafiften vardı sora geçti o ağrı 8 gün sora başladı yine.işlemden dolayıdır dimi canım hemen tutunma diyemeyiz
Transferden sonra kan sulandirici Bi süre kullandiriyomus sanırım doktor ama ben eğer varsa pıhtılaşma doğuma kadar sulandiriciya devam etmek içn test yaptırmak istiyordum tabi Allah nasip ederse gebelikBende bidaha denersem o testi yaptırıcam ama pıhtılaşma olsa bile biz tedavide ecoprin ve göbekten kan sulandırıcı iğne yapıyoruz mutlaka faydası olur benimde hiç tutmadı
Kesinlikle ama senelerdir sabrettik şurda 10 gün sabredemiyoruzNormal tabii ki 0 belirti de normal bu yolda her şey normalçok dua ediyorum hepimize birazcık sabır lazım o da bizde yok
Pazartesimi randevun canımAynen bende öyle düşünüyorumPazartesi netlesicek inşallah
İşlemden dolayı canım bikaç güne geçer o batma acı hissi sonra adet olcak gibi ağrılar başlar bakalım sende nasıl belirtiler olcak geri sayıma yarın başlıyoruz senin içinişlemden dolayıdır dimi canım hemen tutunma diyemeyiz
Bugünden başlanmıyor dimiİşlemden dolayı canım bikaç güne geçer o batma acı hissi sonra adet olcak gibi ağrılar başlar bakalım sende nasıl belirtiler olcak geri sayıma yarın başlıyoruz senin için
Benim Dr um pıhtılaşma olsun olmasın eğer hamile kalınırsa bile 9 ay devam ettiriyor kan sulandırıcı iğneye transfer günü başlanıyor göbekten kan sulandırıcı ya canım hadi bakalım güzel haberlerinle gel..Transferden sonra kan sulandirici Bi süre kullandiriyomus sanırım doktor ama ben eğer varsa pıhtılaşma doğuma kadar sulandiriciya devam etmek içn test yaptırmak istiyordum tabi Allah nasip ederse gebelik
Randevu almadım kuzum özele gidicegim için alınıyor mu?31 giderim dedim pazartesi zaten 1 günüm 1 gün var aradaPazartesimi randevun canım
İnşallah kuzumİnşallah latten önce senden sonra benden
Ben kendim ittiriyorumVala eşim yapıyor daha iyi giriyor ben kendim baya zorlanıyorum ama yine de tek olduğumda yapmak zorunda kalıyorum mecbur yapıyorum
Mecbur canım okuyucaz bir şekildeBen kendim ittiriyorum
Pazartesi iş yerinde napcam.bakalimm
3 kez düsük yaptım de sonuç geç çıkar ama.zaten önlem amaçlı iğne veriyor doktorKızlar birde ben transfer öncesi pıhtılaşma testi yaptırmak istiyorum tıbbi genetikten randevu aldım transfer oncesi yaptırmak istiyorum desem direk yapar mı devlet hastanesinde yoksa önceden düşük yapmis olma vs şartı varmi?
BendeBen kendim ittiriyorum
Pazartesi iş yerinde napcam.bakalimm
Bn direk gittim.evrak vs yoktu Elimde..Kızlar birde ben transfer öncesi pıhtılaşma testi yaptırmak istiyorum tıbbi genetikten randevu aldım transfer oncesi yaptırmak istiyorum desem direk yapar mı devlet hastanesinde yoksa önceden düşük yapmis olma vs şartı varmi?
Valla bende aynı durumdayım hızlıca girip çıkma taraftarıyım ılık suyla bişey olmaz Allahın izniyleBende öyleyim ya alsam mı almasam mı korkuyorım. Kokucam yakında
Çok sağolun canım kızlar. Şimdi geriye kaldı beklemek. Ağrılarım var ama normaldir heralde dimi
Sen gitsen keseyi görürsün aslında ☺
Sevgili kardeşim hayırlı olsun,Allah emeklerini boşa çıkarmasın.yüce allahım en sağlıklı şekilde de tamamına erdirip,evladınızı kucağınıza almayı nasip etsinÇıktımı sonuc canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?