Ocak 2023 tüp bebek transfer olacaklar

Bende bidaha denersem o testi yaptırıcam ama pıhtılaşma olsa bile biz tedavide ecoprin ve göbekten kan sulandırıcı iğne yapıyoruz mutlaka faydası olur benimde hiç tutmadı
Transferden sonra kan sulandirici Bi süre kullandiriyomus sanırım doktor ama ben eğer varsa pıhtılaşma doğuma kadar sulandiriciya devam etmek içn test yaptırmak istiyordum tabi Allah nasip ederse gebelik

İşlemden dolayı canım bikaç güne geçer o batma acı hissi sonra adet olcak gibi ağrılar başlar bakalım sende nasıl belirtiler olcak geri sayıma yarın başlıyoruz senin için
Bugünden başlanmıyor dimi

Transferden sonra kan sulandirici Bi süre kullandiriyomus sanırım doktor ama ben eğer varsa pıhtılaşma doğuma kadar sulandiriciya devam etmek içn test yaptırmak istiyordum tabi Allah nasip ederse gebelik
Benim Dr um pıhtılaşma olsun olmasın eğer hamile kalınırsa bile 9 ay devam ettiriyor kan sulandırıcı iğneye transfer günü başlanıyor göbekten kan sulandırıcı ya canım hadi bakalım güzel haberlerinle gel..

3 kez düsük yaptım de sonuç geç çıkar ama.zaten önlem amaçlı iğne veriyor doktor

Bn direk gittim.evrak vs yoktu Elimde..
Bir kimyasalım.vardi yapma diye üç dedim mecburen..
Tüp bebeğe başlıycaz doktorum baktirmami istedi dedim...
Eşim ve benden kan alıp baktılar

Çok sağolun canım kızlar. Şimdi geriye kaldı beklemek. Ağrılarım var ama normaldir heralde dimi

Sen gitsen keseyi görürsün aslında ☺
Çıktımı sonuc canım
Sevgili kardeşim hayırlı olsun,Allah emeklerini boşa çıkarmasın.yüce allahım en sağlıklı şekilde de tamamına erdirip,evladınızı kucağınıza almayı nasip etsin
Siz de rahim inceliği sorunu vardı diye hatırlıyorum forumdan.nasıl çözmeyi başardınız?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…