- 5 Temmuz 2015
- 1.524
- 2.008
- 133
- 41
- Konu Sahibi karamel Latte
-
- #10.461
Endişelenme cnm benmde oldu bir iki gün geçti sora dinlen çok yorma kendiniKizlar bugün çok ayakta kaldım yoruldum epey mecburi az önce açık kahverengi bir su damlası leke geldi endişelenmeli miyim sizce uzandım şimdi
İçini ferah tut stres en büyük zararı verir ama doktoruna sor bi istersen belki ilaç dozu artırır canım bi öneride bulunurKizlar bugün çok ayakta kaldım yoruldum epey mecburi az önce açık kahverengi bir su damlası leke geldi endişelenmeli miyim sizce uzandım şimdi
Programı yükleyipte girerseniz daha rahat görürsünüz bütün testleri. Programı yükledkten sonrada e devlet üstünden giriliyoduE devletten girip e nabiza girdim ama o şekilde baktım ikinde de farklı mı gözüküyor
Ayy bakalım bende yarın sabah yapcam bi türlü pazar gelmek bilmediCanım doktor ağızdan al mı demişti
Bende öncesinde hiç yoktu transferden sonra beta salgılanmaya başladığı gün testle yakaladım soluk çizgi olarak o gün sabahından başladı giderek artıyo şimdilik bakalım canım
Yok canım yarın başlıyoruz Bu gün sayılmıyor en son rahim duvarı kalınlığın kaçtı sırdunmu transferde ben sormuştumBugünden başlanmıyor dimi
Tamam canım bakarim SaolProgramı yükleyipte girerseniz daha rahat görürsünüz bütün testleri. Programı yükledkten sonrada e devlet üstünden giriliyodu
İnşallah yarın kendi evime geçicem yarın alırım artıkValla bende aynı durumdayım hızlıca girip çıkma taraftarıyım ılık suyla bişey olmaz Allahın izniyle
Rica ederimTamam canım bakarim Saol
Tam kaçıncı günün canım inşallah güzel haberlerle gelAyy bakalım bende yarın sabah yapcam bi türlü pazar gelmek bilmedişimdi sabah olmaz
İnşallahTam kaçıncı günün canım inşallah güzel haberlerle gelBen de testi tekrarlıcam nasipse yarın sabah
Yarın yapıcan mıİnşallah5. Günüm yarın. Salı günü transfer oldum
Ya bende yapıcam sabah idrar testi aslında erken 3. Gün embryosu ve salı günü transfer oldum yapmamam lazım aslında ama bakıcam yine de bi umutYarın yapıcan mı
Dayanamıyorum artık yapcam valla herşeyi göze aldımYarın yapıcan mı
Bende yanma oluyor fitilden sonra basim8n belasi o fitil maalesefFikrim şu yönde rahim duvarı kalınlaşıyor ve bizde onu elimizle hissediyoruz canım başka açıklaması olamazsizde tahriş oluyormu fitil den sonra bende tahriş te olmuştu yanma tarzında
Aa senin erkenmiş daha yapalım be birlikte yapalım nolcak en fazla 2 gün sonra tekrarlarız testleriYa bende yapıcam sabah idrar testi aslında erken 3. Gün embryosu ve salı günü transfer oldum yapmamam lazım aslında ama bakıcam yine de bi umut
Kaçıncı gunundu kuzum seninDayanamıyorum artık yapcam valla herşeyi göze aldım
Çok şükür daha yaşamadım onu oda eksik kalsın yaHic ilaclardan dolayi mide yanmasi sikayeti yasiyomusunuz kizlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?