Ocak 2023 tüp bebek transfer olacaklar

Bende yanma oluyor fitilden sonra basim8n belasi o fitil maalesef
Amannnn daha yeni geçti benim yanmalar bide bana sonda taktı Dr um bin pişman oldum enfeksiyon mu sistikmi oldum hem ora hem ora mafoldum yeni geçti şükür hafif var ama neydi o yaşadığım fenaydı ya

Pozitifle gelirsin inşallah canımm Negatif çıkarsa da modunu düşürme daha çıkmamış olabilir erken yapıyoruz
İllaki biraz bozulurım ama biliyorum ki erken yapıyoruz 7. Gün tekrar denerim yada her gün denemeye devam ben bu merakla sağlık ocağına kana bile giderim inşallah hepimizin pozitif olsun

Amannnn daha yeni geçti benim yanmalar bide bana sonda taktı Dr um bin pişman oldum enfeksiyon mu sistikmi oldum hem ora hem ora mafoldum yeni geçti şükür hafif var ama neydi o yaşadığım fenaydı ya
Mahvediyor beni agliyorum artik fitil yaparken cektigimiz cilelerin sonucunu aliriz insallah

Canım yarın 5.günün di mi senin de? Sadece erken diye negatifi görebilirsin daha kana zaten 5.gün karışmaya başlıyor. Ben takılmam kana kadar moralimi bozmam diyorsan yap benim cesaretim yok
Evet 5. Gün ya kimisinin silikte olsa çıkmış ya belki benimde çıkar bide ben yarın kendi evime gidicem 5 saat yol varmıydı yok muydu dahada strese girerim öğrenirsem belki bi tık rahat olurum

İllaki biraz bozulurım ama biliyorum ki erken yapıyoruz 7. Gün tekrar denerim yada her gün denemeye devam ben bu merakla sağlık ocağına kana bile giderim inşallah hepimizin pozitif olsun
İnşallah canım Rabbim herkese hayırlı pozitifler göstersin Benim karnım ağrıyo bugün 2.günden beri hep ağrıyodu da hissetme derecem arttı sızı gibi regl öncesinden daha ince bi ağrı inşallah kötü bişeyler olmuyodur iyi bişeyler vardır

Evet 5. Gün ya kimisinin silikte olsa çıkmış ya belki benimde çıkar bide ben yarın kendi evime gidicem 5 saat yol varmıydı yok muydu dahada strese girerim öğrenirsem belki bi tık rahat olurum
İyi cesaretlisin valla ben 5.gün negatifi görsem çökerim 1 hafta toparlayamazlar beni kana kadar

Çok erken ama kuzum dayan Bence.Benimde 5.Gun emriyosuydu ben 9 günde yaptım sürekli de yaparsan aklın orda kalıcak sürekli yapmak isticeksin ama sen bilirsin yine de bence bekle biraz daha
Dayanamıyorum abla bugüne zor geldim. Bide ben hiç hamile kalmadım. Burda o kadar çok kişinin silikte olsa çizgisini gördük ya belki diyorjm benimde tutmuştur bende görürüm diye

Dayanamıyorum abla bugüne zor geldim. Bide ben hiç hamile kalmadım. Burda o kadar çok kişinin silikte olsa çizgisini gördük ya belki diyorjm benimde tutmuştur bende görürüm diye
İnslalah kuzum Allah hayırlısını nasip etsin inşallah umarım vardır.Ama yaparken herşeye hazirlikli ol kötü de çıksa iyi de çıksa kan daha net

2. Günden beri benimde sızı şeklinde ağrılarım var dün evin içinde çok dolandım baya ağrıdı bugünde deli cesareti çarşıya gittim geldim tabi pişman oldum napim çok sıkıldım

Ayyyy İnsalalh rabbim inşallah bende çok heyecanlıyım kız umarım öyle olur en önemlisi kalp atışı benim için onu çok merak ediyorum birde zaten 7 8 haftada görünümüs genelde kalp atışı
Bisey soyleyeyimmi doktora kontrole gittigimde icerde bir aile kalp atisini duyuyordu agliyordu kiiz icerde dunyanin en guzel sesidir sanirim kalp atisi sesi ben bile disardan böyle hissettiysem kendini düşun bide

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…