Ocak 2023 tüp bebek transfer olacaklar

Ben yasadim bugün dün ilaclar midemi mahvetdi herkesde aynimi acaba dedim.haklisin valla oda eksik kalsin
Sabah ılık süt iç yada akşam yatarken ılık süt iç mideni rahatlatır ben öyle yaparım hep. Hatta laktozsuz süt al bide gaz problemi eklenmesin rahat edersin

Evet 5. Gün ya kimisinin silikte olsa çıkmış ya belki benimde çıkar bide ben yarın kendi evime gidicem 5 saat yol varmıydı yok muydu dahada strese girerim öğrenirsem belki bi tık rahat olurum
Benim 4.gün sabahı çıktı erken gebelik testinde canım sonra noldu bilmiyorum yarın tekrar yapıcam Rabbime emanet
2. Günden beri benimde sızı şeklinde ağrılarım var dün evin içinde çok dolandım baya ağrıdı bugünde deli cesareti çarşıya gittim geldim tabi pişman oldum napim çok sıkıldım
En ufak iş yapsam küçücük iş yapmıyorum da işte minik şeyler hemen başlıyo kıpırdama oturup dinlenince hafifliyo

Bisey soyleyeyimmi doktora kontrole gittigimde icerde bir aile kalp atisini duyuyordu agliyordu kiiz icerde dunyanin en guzel sesidir sanirim kalp atisi sesi ben bile disardan böyle hissettiysem kendini düşun bide
Yaa ne kadar güzel Rabbim hepimize yaşataın o duyguyu

Yaa maşallah yarın daha net çıkar inşallah

Bisey soyleyeyimmi doktora kontrole gittigimde icerde bir aile kalp atisini duyuyordu agliyordu kiiz icerde dunyanin en guzel sesidir sanirim kalp atisi sesi ben bile disardan böyle hissettiysem kendini düşun bide
Kesinlikle bende transfer olmadan önce gidip geliyordum doktora hep duyuyodum hepde dedim rabbim nasip et bize de diye hayırlısıni nasip etsin inşallah

Çok teşekkür ederim rabim hepimize nasip etsin inşallah
6 küsürden yukarı çıkamıyordu. Doktorum 7 üstü ve 3 çizgi görüntüsünü istiyordu. 6lardaykende hep 3 çizgiydi zaten. Yüksek doz ilaçlar ve takviyelerle 7.3 ü gördük ve transfer kararı aldık.
İlaçlarım estrofem, climara, redostim, e vitamini, ve kan sulandırıcılar.
Yani burada çoğu arkadaşım kan sulandırıcılara daha gec başlamıştır ama ben adetin ikinci günü estrofemle birlikte kan sulandırıcılarada başladım.

Kızlar merhaba , karamel Latte sonucunu gördüm bir yanım üzüldü, bir yanım hala umutlu. Biliyorsun benim 6.gün bir erken gebelik testim boş göründü sonra ilk yaptigim markadan aldim. İnsallah eşin ve senin için en yüksek hayirla sonuçlansin bu süreç yüzünün gülmesini çok isterim

Evet canım tebrik ederim Daha da katlanır

Katlanarak artsın canım gayet güzel

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…