- 24 Kasım 2022
- 820
- 1.142
- 43
- 29
- Konu Sahibi karamel Latte
-
- #10.501
Amin cümlemize inşallah. Göze alarak yapıcam bakalımİnslalah kuzum Allah hayırlısını nasip etsin inşallahumarım vardır.Ama yaparken herşeye hazirlikli ol kötü de çıksa iyi de çıksa kan daha net
Sabah ılık süt iç yada akşam yatarken ılık süt iç mideni rahatlatır ben öyle yaparım hep. Hatta laktozsuz süt al bide gaz problemi eklenmesin rahat edersinBen yasadim bugün dün ilaclar midemi mahvetdi herkesde aynimi acaba dedim.haklisin valla oda eksik kalsin
Benim 4.gün sabahı çıktı erken gebelik testinde canım sonra noldu bilmiyorum yarın tekrar yapıcam Rabbime emanetEvet 5. Gün ya kimisinin silikte olsa çıkmış ya belki benimde çıkar bide ben yarın kendi evime gidicem 5 saat yol varmıydı yok muydu dahada strese girerim öğrenirsem belki bi tık rahat olurum
En ufak iş yapsam küçücük iş yapmıyorum da işte minik şeyler hemen başlıyo kıpırdama oturup dinlenince hafifliyo2. Günden beri benimde sızı şeklinde ağrılarım var dün evin içinde çok dolandım baya ağrıdı bugünde deli cesareti çarşıya gittim geldimtabi pişman oldum napim çok sıkıldım
Yaa ne kadar güzel Rabbim hepimize yaşataın o duyguyuBisey soyleyeyimmi doktora kontrole gittigimde icerde bir aile kalp atisini duyuyordu agliyordu kiiz icerde dunyanin en guzel sesidir sanirim kalp atisi sesi ben bile disardan böyle hissettiysem kendini düşun bide
Yaa maşallah yarın daha net çıkar inşallahBenim 4.gün sabahı çıktı erken gebelik testinde canım sonra noldu bilmiyorum yarın tekrar yapıcam Rabbime emanet
En ufak iş yapsam küçücük iş yapmıyorum da işte minik şeyler hemen başlıyo kıpırdama oturup dinlenince hafifliyo
Kesinlikle bende transfer olmadan önce gidip geliyordum doktora hep duyuyodum hepde dedim rabbim nasip et bize de diye hayırlısıni nasip etsin inşallahBisey soyleyeyimmi doktora kontrole gittigimde icerde bir aile kalp atisini duyuyordu agliyordu kiiz icerde dunyanin en guzel sesidir sanirim kalp atisi sesi ben bile disardan böyle hissettiysem kendini düşun bide
İnşallah canım ya inşaallah herkes dileyen isteyen herkes hayırla pozitif görsün inşallahYaa maşallah yarın daha net çıkar inşallah
Tamam canım İnslalah pozitifi görürüzAmin cümlemize inşallah. Göze alarak yapıcam bakalım
İnşallah.Tamam canım İnslalah pozitifi görürüz
Bilmemki canım özelse girersin bence deRandevu almadım kuzum özele gidicegim için alınıyor mu?31 giderim dedim pazartesi zaten 1 günüm 1 gün var arada
Çok teşekkür ederim rabim hepimize nasip etsin inşallahSevgili kardeşim hayırlı olsun,Allah emeklerini boşa çıkarmasın.yüce allahım en sağlıklı şekilde de tamamına erdirip,evladınızı kucağınıza almayı nasip etsin
Siz de rahim inceliği sorunu vardı diye hatırlıyorum forumdan.nasıl çözmeyi başardınız?
AynenBilmemki canım özelse girersin bence de
Evet canım tebrik ederimPozitif haber alan arkadaslarida kutlarim insallah saglicakla ilerlerbende kan verdim kizlar 10. Gün degeri 180 / bir önceki gebeligimde 10.gün degerim 450 ymis baya farkli her gebelik. 180de tabi iyi bir sonuç dimi arkadaslar ortalamada bir deger ?
Sabah yazarım sonucuAa senin erkenmiş daha yapalım be birlikte yapalım nolcak en fazla 2 gün sonra tekrarlarız testleri
Bekliyo olucamSabah yazarım sonucu
Modunu düşürmezsen yap canımYa bende yapıcam sabah idrar testi aslında erken 3. Gün embryosu ve salı günü transfer oldum yapmamam lazım aslında ama bakıcam yine de bi umut
Amaan korkunun ecele faydasımı var bak ben cok rahatım negatiflerden sonraDayanamıyorum artık yapcam valla herşeyi göze aldım
Katlanarak artsın canım gayet güzelPozitif haber alan arkadaslarida kutlarim insallah saglicakla ilerlerbende kan verdim kizlar 10. Gün degeri 180 / bir önceki gebeligimde 10.gün degerim 450 ymis baya farkli her gebelik. 180de tabi iyi bir sonuç dimi arkadaslar ortalamada bir deger ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?