- 12 Mart 2019
- 16.414
- 35.876
- 598
- Konu Sahibi karamel Latte
-
- #10.521
Cok sağol canım benim güzel dileklerin yeter biz cok üzülmedik hem yanılma payı vardır diye hemde bünye alıştı artkkKızlar merhaba ,karamel Latte sonucunu gördüm bir yanım üzüldü, bir yanım hala umutlu. Biliyorsun benim 6.gün bir erken gebelik testim boş göründü sonra ilk yaptigim markadan aldim. İnsallah eşin ve senin için en yüksek hayirla sonuçlansin bu süreç yüzünün gülmesini çok isterim
Bu benfazla cesaretliyim fazlada meraklıyım. Başıma ne geliyosa iyi yada kötü hep merakımdan gelmiştir
Erken olduğunun farkındayım ama denemek istiyoruö yine deModunu düşürmezsen yap canım
Evet kuzum ben görüyorum varCanım kızlar haydi bir toplanın
Bugün transferimin 7.günü ( ilk günü saymazsak)
Az önce estiler kaset test deneyeyim dedim sanki çok çok çok silik de olsa bi çizgi var gibi.
Ne diyorsunuz siz de bir bakar mısınız ?
Ay bence de var gibiiiiCanım kızlar haydi bir toplanın
Az önce estiler kaset test deneyeyim dedim sanki çok çok çok silik de olsa bi çizgi var gibi.
Çok çok silik ama var sanki emin olamadım tam daCanım kızlar haydi bir toplanın
Yaa kandırmıyosun dimi görünüyor mu gerçektenEvet kuzum ben görüyorum var
100 üstü bı değer sonuçta gayet iyi cnm merak etme gozunaydinPozitif haber alan arkadaslarida kutlarim insallah saglicakla ilerlerbende kan verdim kizlar 10. Gün degeri 180 / bir önceki gebeligimde 10.gün degerim 450 ymis baya farkli her gebelik. 180de tabi iyi bir sonuç dimi arkadaslar ortalamada bir deger ?
Ben de tam öyleyim işteÇok çok silik ama var sanki emin olamadım tam da
Var gibi canm belki seninde beta idrara karışmıyor çok fazla bu sayfada böyle silik çıkıp yüksek değer gören çok olduCanım kızlar haydi bir toplanın
Aynen benim 9 günde net olmuştu ama biraz daha bekle istersen kan testi de var daha net olur canımBen de tam öyleyim işte
Yani diyorum ki olsa daha net görünürdü sanki yedinci günde
Var var canm yarın ilk idrsrla yap birdeBu da 6. Dk da son hali var mıdır ya
Amiiiiinnnnn❤❤❤Kesinlikle bende transfer olmadan önce gidip geliyordum doktora hep duyuyodum hepde dedim rabbim nasip et bize de diye hayırlısıni nasip etsin inşallah
Ay hadi inşallah yaVar var canm yarın ilk idrsrla yap birde
Yarın ilk idrsrla yap daha yapma kanı bekle artık cnmAy hadi inşallah ya
Yarın da yapıp atayım yine size bi beyin fırtınası yapalım ben tek başıma kör olucam bakmaktan:)
20Merhabalar arkadaşlar bu ay transfer olacaklar gelin hep birlikte bu güzel süreci geçirelim
İsim embriyo bilgisi transfer sonuç @Cloudrose 5 gün Ocak transfer
İptal@Papatyamveben-Mavi 5 gün 22 ocak @mucize1996 5 gün ocak @pembeumut111 5 gün Ocak transfer
İptal@Ahsen555 5 gün 24 Ocak @LeyLA84db 3 gün ocak @Hope3535 5 gün ocak @Aymelek 5 gün 4 ocak @geceyagmuru 3.gün 13 Ocak K Kubra Avci 5. Gün 6 ocak karamel Latte 5 gün 23 ocak @sihaymihay 5. Gün Ocak @MaviHayallerim 5. Gün 9 ocak Smileess 5.gün 14 Ocak
@BuDunyaninMukafatiOlmali 5.gün 2 ocak
@lor-kurabiyesi 5.gün 17 ocak
@Buurcuumm 5. Gün 2 ocak
@Neptunnn 5. Gün 16 ocak
@ecedaily 5. Gün 24 ocak
@Teach_Mavi 5. Gün 10 ocak
@sev9 5. Gün 23 ocak
@Maysa2011 5. Gün 17 ocak
@nirayku 5. Gün 30 ocak
@Hilal911 3. Gün 3 ocak
Prairie daisy 5.Gün 20 ocak @Patilisever 5. Gün 10 ocak @Titizzzz 5. Gün 13 ocak @Rosee0 6.Gün 18 ocak @Sevm57 5.Gün 23 ocak @Hayalinpesinden 5.Gün 17 ocak @benarya 5.Gün 18 ocak @partalina_ 5.Gün 24 ocak @cerenay000 5.Gün 14 ocak @summerro 5.Gün 27 ocak @ideaidea 5.gün 23 ocak
Merhabalar arkadaşlar bu ay transfer olacaklar gelin hep birlikte bu güzel süreci geçirelim
İsim embriyo bilgisi transfer sonuç @Cloudrose 5 gün Ocak transfer
İptal@Papatyamveben-Mavi 5 gün 22 ocak @mucize1996 5 gün ocak @pembeumut111 5 gün Ocak transfer
İptal@Ahsen555 5 gün 24 Ocak @LeyLA84db 3 gün ocak @Hope3535 5 gün ocak @Aymelek 5 gün 4 ocak @geceyagmuru 3.gün 13 Ocak K Kubra Avci 5. Gün 6 ocak karamel Latte 5 gün 23 ocak @sihaymihay 5. Gün Ocak @MaviHayallerim 5. Gün 9 ocak Smileess 5.gün 14 Ocak
@BuDunyaninMukafatiOlmali 5.gün 2 ocak
@lor-kurabiyesi 5.gün 17 ocak
@Buurcuumm 5. Gün 2 ocak
@Neptunnn 5. Gün 16 ocak
@ecedaily 5. Gün 24 ocak
@Teach_Mavi 5. Gün 10 ocak
@sev9 5. Gün 23 ocak
@Maysa2011 5. Gün 17 ocak
@nirayku 5. Gün 30 ocak
@Hilal911 3. Gün 3 ocak
Prairie daisy 5.Gün 20 ocak @Patilisever 5. Gün 10 ocak @Titizzzz 5. Gün 13 ocak @Rosee0 6.Gün 18 ocak @Sevm57 5.Gün 23 ocak @Hayalinpesinden 5.Gün 17 ocak @benarya 5.Gün 18 ocak @partalina_ 5.Gün 24 ocak @cerenay000 5.Gün 14 ocak @summerro 5.Gün 27 ocak @ideaidea 5.gün 23 ocak
Evet valla iğne deliğine
Evett bende goruryorum var gibi ben 8. Gun yapamiyorum korkkuyorummBu da 6. Dk da son hali var mıdır ya
1 şubatta kan testim .Yarın ilk idrsrla yap daha yapma kanı bekle artık cnm
Bak benim gibi olacaksan yapma boşver20
Evett bende goruryorum var gibi ben 8. Gun yapamiyorum korkkuyorumm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?