- 24 Temmuz 2022
- 1.641
- 1.980
- 53
- 35
- Konu Sahibi karamel Latte
-
- #10.541
Sende ben gibisin bende bı yaptimmi habire test yapasim geliyor1 şubatta kan testim .
Bi kez başladım ya , sanki o güne kadar her gün dayanamam yaparım gibi geliyor
Var var kesin sabah ilk idrarla yap daha belirgin cikar simdi aksam vakti boyle cikmasi normalBu da 6. Dk da son hali var mıdır ya
Suan sütü isitiyorum canim az laktoz alerjim var benim laktozluseyler icmiyorum maalesefSabah ılık süt iç yada akşam yatarken ılık süt iç mideni rahatlatır ben öyle yaparım hep. Hatta laktozsuz süt al bide gaz problemi eklenmesin rahat edersin
Ya sabah bende gördüm biliyo musun ama yazmayım dedim baktım herkes patır patır yazıyo. Sen yok diyon biz var bu olay müge anlıya çıkan sinanın işine döndü var yok var yokAmaan korkunun ecele faydasımı var bak ben cok rahatım negatiflerden sonra
Yarın seni de bı varlayip yoklayalımYa sabah bende gördüm biliyo musun ama yazmayım dedim baktım herkes patır patır yazıyo. Sen yok diyon biz var bu olay müge anlıya çıkan sinanın işine döndü var yok var yok
Bende laktozsuz demiştim amaSuan sütü isitiyorum canim az laktoz alerjim var benim laktozluseyler icmiyorum maalesef
Bal gibi silik cizgiiii hemen kan vermeye kiz bildigin hamilesinCanım kızlar haydi bir toplanın
Bugün transferimin 7.günü ( ilk günü saymazsak)
Az önce estiler kaset test deneyeyim dedim sanki çok çok çok silik de olsa bi çizgi var gibi.
Ne diyorsunuz siz de bir bakar mısınız ?
Yaa deli demezseniz bi de böyle denedim sanki biraz daha belirgin oldu gibiVar var kesin sabah ilk idrarla yap daha belirgin cikar simdi aksam vakti boyle cikmasi normal
Var orda cizgiiiiiYaa deli demezseniz bi de böyle denedim sanki biraz daha belirgin oldu gibi
Bende laktozsuz demiştim ama
1 şubattaydı tahlil günümBal gibi silik cizgiiii hemen kan vermeye kiz bildigin hamilesin
Yaaa maşallah görünüyo barizYaa deli demezseniz bi de böyle denedim sanki biraz daha belirgin oldu gibi
Kaçıncı günün bugün canım ??Yaa deli demezseniz bi de böyle denedim sanki biraz daha belirgin oldu gibi
Kuzum bariz var yani hic aklinda kalmasinYaa deli demezseniz bi de böyle denedim sanki biraz daha belirgin oldu gibi
Kan için gününü bekle canım.benimde kan testi günüm 1subat..1 şubattaydı tahlil günüm
Gideyim mi diyorsun
Ama aonra iki günde bir düştü mü çıktı mı stresine giricem.
İlk bebeğimi de öyle kaybetmiştim ben
Yok yok bu kez erken yaptırmayayım ya kan testini
Transferim 21 indeydi Bugün 7. GünKaçıncı günün bugün canım ??
Var canım birde şimdi mi yaptın??Transferim 21 indeydi Bugün 7. Gün
Oncelikle cok iyi anliyorum seni cok üzuldum kaybin icin canim ama hamilelik gorunuyor ben silik cizgiyi gordum bir kac sonra oyoce belirginlesir zaten canim kaset testin1 şubattaydı tahlil günüm
Gideyim mi diyorsun
Ama aonra iki günde bir düştü mü çıktı mı stresine giricem.
İlk bebeğimi de öyle kaybetmiştim ben
Yok yok bu kez erken yaptırmayayım ya kan te
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?